PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
danmincea |
![]()
|
||
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|||
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Si mai interesant ar fi sa stam acolo sambata si duminica, dar asta inseamna sa gasim o cazare aceptabila ca pret si calitate.
Oricum, eu sunt pentru. |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
- CT-81-ADU Aro American (Jeep Cherokee) 2500 cmc CT-81-CZR
Dacia Sandero Stepway 2009 B-318-CZR |
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Ca sa nu va spun ca la Balcik au inceput sa infloreasca pomii...Luati de va uitati : http://hotels.bulgaria-bookings.com/city/b...n-city-Bulgaria atentie de la 15 euro pe noapte la 2 ** si de la 20 de euro la 3 *** adevarate...Eu cred ca o noapte in week-end cu prietena , sotia, amanta, etc..
![]() ![]() ![]() This post has been edited by radioman: 16 Feb 2007, 11:43 |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
Boggy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 5 May 05 From: Bucuresti ![]() |
desi nu am fost decat o data si jumatate la aceste intalniri inca sunt abonat al acestui thread si primesc in mail tot ce scrieti. si mare mi-a fost mirarea sa citesc despre initiativa voastra de a vizita bulgaria cand eu ieri tocmai ce am fost intr-o plimbare pana la varna si inapoi
![]() mare atentie insa cu vremea ... eu am prins o ceata extraordinar de deasa la 40km de varna si pana acolo nu am reusit sa vad nimic ![]() sa aveti bani bulgaresti la voi ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0dCi 150cp
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
QUOTE(radioman @ 15 Feb 2007, 17:07) Ce ziceti de o mica calatorie la Varna, si la Balcik? Sunt doar 126 de km de la Constanta!! Si ai si ce vedea, alaturi de castelul Principesei Maria, si de Gradina Botanica, au magazine, etc. si au si o terasa chiar la intrarea la Castel unde gateste un nene , mama-mama, (cica are bunica romanca, o rupe bine pe rumaneste), berea e ieftina si buna.... ![]() ![]() ....deci presupui sa dormim p-acolo...nu-i idee rea...dar daca e de stabilit...tre stabilit de-acu pentru luna viitoare...ca sa avem timp de pregatire...nu sa ne trezim dintr-o data, asa, ca haidem maine. In plus, daca e sa mergem, trebuie sa se decida o persoana care sa se ocupe de tot ce inseamna organizare calatorie. This post has been edited by CristiRzR: 18 Feb 2007, 14:21 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Sa vada lumile link-ul pe care l-am dat mai sus "par example" si o sa il rugam pe bobo 77 sa ne fie sef de trib..
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Imi pare rau duminica nu pot veni, am cursuri la ora 9 si nu am cum sa ajung, cit despre excursia in Bulgaria stabiliti voi la intilnire si vedem cum facem .
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Propun sa ne intalnim sambata la 15.30 in Piata Ovidiu ca sa poata veni si bobo.
Cine nu este de acord sa anunte motivul sau sa faca alta propunere. This post has been edited by RamboX: 20 Feb 2007, 19:23 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Eu n-am nik de obiectat...imi convine...dorm mai mult
![]() Sa vedeti ce-o sa sara in sus de bucurie pastrama si rhadoo daca ne intalnim asa tarziu ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 15 December 04 From: Constanta ![]() |
Beeeeeeiiii, cum adica o sa ma bucur??? Osa fiu in extaz .... in sfarsit niste oameni care gandesc ca mine .... 10q Guys
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Gata, ne-am intors!
![]() Deocamdata io ma culc vreo 2 zile, ca-s rupt si dupa aia sunt gata de Varna si ce mai vreti voi. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Bine ai venit domnule marinar, ne bucuram ca ati ajuns sanatosi(sper ca si Flavy) si asteptam sa faci cinste ca iesti iar pe uscat.
Ne vedem simbata asa a ramas la 15,30 pastrama, poate nu mai intirzii nici tu si nici baiatul ala cu masina aia rosie... This post has been edited by bobo77: 22 Feb 2007, 17:45 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
rhadoo81 |
![]()
|
Bobo, vroiai sa zici "masina aia FRUMOASA rosie"???
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Preference
2005
|
CristiRzR |
![]()
|
|
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
A adus rahat de la turci.Imi spunea ca il cumpara ptr voi:D
@bobo77 eu sunt ranit la mana dreapta...dar in rest ok ![]() This post has been edited by valmont: 23 Feb 2007, 19:18 |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CristiRzR |
![]()
|
QUOTE(valmont @ 23 Feb 2007, 19:18) Ce arome are rahatu'? E ca marmelada? Nu serios...punem bani de-un gratar? Ca vin eu cu el in masina ![]() Iar partea mai naspa e ca va fi foarte rece duminica din cate am auzit...mai bene ne strangem la sala! |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
pastrama |
![]()
|
Ma imbrac si am plecat...sa ajung si io o data la timp.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 22 Feb 2007, 17:11) Domnu cu masina rosie, deci am scris ... Scuze baietilor care au fost la intilnire pt intirziere si multumim baietilor care ne-au asteptat, data viitoare promit sa nu se mai intimple.Cind a venit si pastrama odata la timp nu am ajuns eu... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
pastrama |
![]()
|
Pai hai s-o stabilim din timp pe urmatoarea...ca sa nu mai aiba lumea scuze.
![]() Deci, Bobo? ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Pai am vorbit ca peste 2 saptamini, asta inseamna pe data de 11 martie(duminica) ora 12 si ramasese sa mai schimbam si locul.O sa facem la Cleopatra, ca dupa ce ne plictisim in parcare , sa putem juca o bila ,un tenis de masa(asta pt cine are o idee) sa bem un suc.
Urmatoarea intilnire duminica 11 martie ora 12 la CLEOPATRA.Sa ne vedem sanatosi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
radioman |
![]()
|
Ce bine ca ne intalnim acolo, poate ne strangem mai multi sa punem la cale si Bulgaria aia, sa mai dam in bile..
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Salutare baieti ! Daca sunt un viitor posesor de Logan , ma primiti si pe mine la intalnire?
|
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
Poti sa vii linistit si cu Oltcitu.
![]() ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
CT34FLO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 26 Feb 2007, 19:12) Pai am vorbit ca peste 2 saptamini, asta inseamna pe data de 11 martie(duminica) ora 12 si ramasese sa mai schimbam si locul.O sa facem la Cleopatra, ca dupa ce ne plictisim in parcare , sa putem juca o bila ,un tenis de masa(asta pt cine are o idee) sa bem un suc. Urmatoarea intilnire duminica 11 martie ora 12 la CLEOPATRA.Sa ne vedem sanatosi. |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
radioman |
![]()
|
Maine, ca tot sunt in zona vorbesc cu nea Tutu patronul de la Cleopatra de covorul rosu ptr intalnirea noastra..
![]() ![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Sa pregateasca tacurile si bilele de gala
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
bobo77 |
![]()
|
@valmont ti-a trecut "rana" de la mina? ca sa stiu daca imi iau racheta de tenis cu mine, mai ai timp sa te pregatesti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 12:49 |