PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si mie mi-a dat ... cu zero.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Pana la urma care s-ar baga pt o intalnire DUMINICA asta???
(sa spuna serios) ![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 4 Oct 2007, 15:00) Rambo dupa ce ca esti pervers , mai esti si nesimtit, dute[SIZE=7] in partea cealalta si lasa-ne in pace, acolo te baga lumea si pe tine in seama( pe celalalt forum), nu stiu de ce mai intri aici. Vezi cum vb ca eu nu te-am jignit,doar am interpretat vorbele tale, mai invata si tu sa scrii, intru pe aici sa te stresez pe tine daca tot nu te topesti dupa mine..... ![]() PS. Mai cheama-ti 2,3 prieteni sa-mi dea - la reputatie, |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Urmatoarea intilnire o facem pe 14 octombrie (duminica) ora 15 in Portul Tomis.De acord?asa se trezeste toata lumea si nu mai intirzie...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Va salut baieti ! Daca scap de la cursuri pana la ora aia, vin si eu.
Cu stima, FLO. |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Daca vrea domnul Pastrama ex "stelistul"
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Sunt ca si prezent!
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
radioman |
![]()
|
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
Foarte posibil sa ajung si eu ...
![]() |
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Din pacate plec din localitate, nu stiu daca ajung duminica.
![]() |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Nu stiu sigur daca pot sa ajung...
![]() Va zic sigur sambata. Si daca vin, vin si cu Niculescu dupa mine. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Sa vezi show in masina.Eu si Pasrama adica Dinamo-steaua
![]() |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Invata sa scrii STEAUA cu litere mari...
Ramine intilnirea duminica la ora 15 in Portul Tomis. This post has been edited by bobo77: 10 Oct 2007, 18:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
Nu pot sa scriu
"steaua" cu litere mari |
--------------------
VW
2009,2009
- xxx
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Hai DINAMO !!!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
Se poate scrie uite: STEAUA si dinamo
![]() |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
bobo77 |
![]()
|
Se pare ca miine o sa ploua, intilnirea tot se va tine,mergem in bar, ne vedem miine...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
pastrama |
![]()
|
Mda...cu parere de rau va anunt ca e foarte posibil sa nu ajung maine...ma duc in obor sa vand masina
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
de ce e atata ura intrea dacia club si partea ailalta??? eu as propune sa incercam o intalnire comuna...
ca nu cred ca ne face un link un www e vorba de marca masini... parerea mea... hai IRONICK mori de ras This post has been edited by sonykel: 13 Oct 2007, 23:48 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
bobo77 |
![]()
|
Pastrama intilnirea este la ora 15, poti sa vinzi tot parcul de masini pina atunci, eu zic ca ai timp...daca nu ai masina suna si vin si te iau eu.
Se pare ca a iesit soarele. Cit despre intilnirea comuna, sa lasam lucrurile asa cum sunt deocamdata, dar nu se stie niciodata... |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
imi retrag cuvintele am citit pe fuga... scuze
![]() numai bine... si cica azi nu ploua dar va fi frig asa ca gegicile pe voi This post has been edited by sonykel: 14 Oct 2007, 20:06 |
--------------------
DACIA
Logan MCV
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
sonykel |
![]()
|
da ca de reputatie imi pare mie rau... ironick dacami dai minus imi tai venele cu cutitu de unt
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
99AIM |
![]()
|
Eu am cosmaruri de cand mi-a dat cu -,stii ce ma intriga pe mine pe aici?
Lupii moralisti care le stiu pe toate,si la intalniri mai ca toti cereau autografe de la ironic,programari cu spaga la lucrari.... PS. Sper ca este ultimul meu post aici, deci puteti spune orice ca nu-mi pasa ![]() This post has been edited by RamboX: 14 Oct 2007, 11:48 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(sonykel @ 14 Oct 2007, 00:48) hai IRONICK mori de ras QUOTE(sonykel @ 14 Oct 2007, 12:40) da ca de reputatie imi pare mie rau... ironick dacami dai minus imi tai venele cu cutitu de unt Daca pe RamboX il inteleg ca atat poate, tu ce ai cu mine ?This post has been edited by IRONICK: 14 Oct 2007, 17:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CristiRzR |
![]()
|
Are o mai mare simpatie pt cei de la Logan Club...
Rambo, de ce nu te duci si tu la intalnirile Logan Club, ca aia nu se duc in baruri, doar fac liniute si cerculete! Urmatoarea intalnire pe 28 Octombrie ![]() This post has been edited by CristiRzR: 15 Oct 2007, 00:10 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
sonykel |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 14 Oct 2007, 14:01) n-am nimic cu u dar am crezut o sa razi de ideea mea QUOTE(CristiRzR @ 14 Oct 2007, 17:01) Rambo, de ce nu te duci si tu la intalnirile Logan Club, ca aia nu se duc in baruri, doar fac liniute si cerculete! ne ducem si in baruri daca asta ar fi important si nu facem doar liniutze si cercuri... oricum a fost azi misto cat de cat o intalnire comuna... bobo imi retrag cuvintele ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
CristiRzR |
![]()
|
Sonykel, nu e vb ca ar fi important sa mergem in baruri...noi mergem ca sa vorbim, sa depanam experiente, amintiri, etc..., nu sa ne dam mare care are masina cea mai tare, care se face la liniuta, care este cel ma tare in cerculete...chestiile astea sunt puerile!
Si sa nu-mi spui ca sunt incuiat sau ca cine stie ce calugar sunt, si mie imi place sa merg tare sau sa ma dau cu masina, dar nu fac din intalnirea noastra (daciaclub) ca ocazie sa ma dau mare ca vezi doamne cine stie ce!!! P.S.: ca sa vezi ce pueril sunt...sa ne invite colegii tai (logan club, dar fara 1,6 16v) pe mine si pe pastrama la o liniuta ![]() This post has been edited by CristiRzR: 15 Oct 2007, 00:25 |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
|
|
sonykel |
![]()
|
deci cristi oarecum ai dreptate dar mai e si vorba aia paduri fara uscaciuni nu se poate...
1.6 16v avem doar un sinur membru din cate stiu al doilea o sa fiu eu... si asa e sunt uni care vin sa se dea ``mari`` dar aceia nu prea vin tot timpu... in general si noi acelasi lucru il facem ca si voi doar ca uni mai trag o frana de mana mai o liniutza cum a fost si ieri... dar si liniutza care sa dat ieri nu sa dat ca sa se dea mare sa dat de ``fun`` ca oricum baietii se cunosteau si nu cred ca era vorba care castiga se da mai mare... |
--------------------
DACIA
Logan MCV
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 13:05 |