PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
![]() ![]() ![]() |
PROPUN INTALNIRE IN Constanta, sa stabilim
red_dog 4 ever |
![]()
|
||
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
2009,2009
- xxx
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pai vi s-a topit zapada ? ca va stiam inzapeziti pina vine dl Mazare
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Eh...las ca l-a lasat pe handicapatu ala de viceprimar sa se ocupe de tot. Si ala apare la tv si zice ca in Ct nu exista drumuri inzapezite, ca peste tot sunt utilaje de dezapezire...deci totul e roz cu floricele pe la noi.
Pacat ca-n realitate iti cad rotile prin ghetari si faci 1km in juma de ora. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Simbata ora 15 prima intilnire din 2008, in Piata Ovidiu, sper sa nu intirzii eu de data asta...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Bun...deci cine vine???
Unu io, doi Bobo...neeeext!!! |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 26 November 07 ![]() |
cred ca vin si eu daca ma primiti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Sper sa ajung si eu. Numai neprevazutul ma poate impiedica
![]() zgribulici de ce sa radem de tine? avem vreun motiv? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
stell au avut grija sa rada altii de mine cand am intrebat ceva...si mi sa raspuns si in sictir si m-au luat si la misto ! anyway , mi-am schimbat oricum parerea sa vad daca e cu zapada multa si gheatza nu stiu sigur daca vin ! iar daca vin as vrea si eu sa rog pe cine;va care are abtipil cu daciaCLUB , si cat ma costa 1 , mi-a promis bobo ca imi aduce ! anyway..sper sa vedem !
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Vad eu bine sau s-a schimbat ziua de intalnire...lucru frate...sambata pot sa vin si eu. La 14.00 scap de desenul tehnic si pana la 15.00 ajung eu in Piata Ovidiu...Apropo cu ce ajung de la Ovidius de pe Mamaia in piata?
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce onoare domnul Slider, va asteptam,sunteti bineveniti inclusiv zgribulici.
This post has been edited by bobo77: 9 Jan 2008, 22:19 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Treceti-ma si pe mine pe lista ca vin si eu,
![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
Asa, asa...mai muuuuuuuulti!!! hai sa umplem Piata Ovidiu sa se minuneze lumea!
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
Eu pot sa vin? Adica teoretic pot , practic ma primiti?
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
pastrama |
![]()
|
Teoretic te primim...acuma sa vedem daca si practic.
Vii acolo si stabilim pe loc daca da sau nu. ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
Teoria ca teoria, dar practica ne omoara.
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
bobo77 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
CT34FLO |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 85 Joined: 23 February 07 From: Constanta ![]() |
Bobo poate-l convoci si pe Flavy. Nu de alta dar as vrea sa-l cunosc,
![]() @ Sony , ia vezi mai chiar poti sa vi ? ![]() |
--------------------
Logan
Ambition - 1.5 dci
2007
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
incerc sa vin adica , daca scap de la job vin... ideea e ca nu vreau ca subiectu principal sa fie ca eu sunt de dincolo sau etc...
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
QUOTE(Slider @ 9 Jan 2008, 11:53) Vad eu bine sau s-a schimbat ziua de intalnire...lucru frate...sambata pot sa vin si eu. La 14.00 scap de desenul tehnic si pana la 15.00 ajung eu in Piata Ovidiu...Apropo cu ce ajung de la Ovidius de pe Mamaia in piata? sa vedem daca ajung si eu ca am balet si dansuri moderne .. sper sa pot sa plec .. hahah glumesc ... mah io sunt nou pe forum ... adica , ca user ca de citit citesc de multi ani si nu stiu daca vin ca habar n-am nu cunosc pe nimeni .. si multumesc de invitatie ... da nu stiu pe nimeni ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
pastrama |
![]()
|
La inceput nimeni nu cunostea pe nimeni!
Veniti toti, sa fim mai multi si daca nu va convine urlati la Bobo ca el e organizator. ![]() This post has been edited by pastrama: 10 Jan 2008, 23:47 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
Psych0 esti binevenit, nu are nici o importanta ca nu cunosti pe nimeni, o sa ne cunoastem.
Sony stai linistit ca nu se pune problema, intreba-l pe FLO. Ne vedem miine la ora 15 in Piata Ovidiu. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
|
|
zgribulici^.^ |
![]()
|
Nici eu nu cunosc si totusi sper sa dau de oameni de treaba
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.4
|
|
pastrama |
![]()
|
Vin si Flavy si Catalin.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Poate ajung si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
danmincea |
![]()
|
![]() membru fara legitimatie Group: Members Posts: 131 Joined: 28 June 04 From: Constanta ![]() |
E clar, nu o sa incapem toti. Ori venim pe jos, ori cautam o parcare mare mare mare....
![]() |
--------------------
*
*
Logan Preference 1.4 MPI 2006
- CT07XXX
|
|
pastrama |
![]()
|
Stai linistit ca jumate n-o sa vina...
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
valmont |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 165 Joined: 22 December 05 ![]() |
Da pastrama....uite exemplu la mine.
Eu nici nu scriu pe forum ca vin si sunt prezent la intalniri ![]() PS.Daca organizatorul este bun ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- CT 19 FVY Trup si suflet pentru Rapid & Logan!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:53 |