Cleste de degrafat
![]() ![]() ![]() |
Cleste de degrafat
dragosm |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 December 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
Ambition
- B01ERU
|
|||
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Se desfac destul de greu, au mastic de jur imprejur si tine destul de bine, mie mi-au luat fata de la usa din stanga dar bagat surubelnita ca taranii si au indoit putin tabla. Sa ai grija cand o montezi ca masticul va da pe afara, terbuie curatat putin... Am luat-o pe cea din dreapta jos, singur, fara surubenita, doar prin targere si a mers, dar FOARTE FOARTE greu...am inceput din zona boxei am bagat mana si am tras usor de ea BAFTA
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
dragosm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 7 December 05 ![]() |
chiar nu pot ......
am tras cat am putut ...si degeaba vreau acel cleste si nu stiu unde il pot gasi... |
--------------------
Logan
Ambition
- B01ERU
|
|
Gabriel Paduraru |
![]()
|
![]() Qubik Group: Members Posts: 50 Joined: 19 December 04 From: Iasi ![]() |
incearca cu lama unui cutzit sau cu 2 lame de cutit mai late. La ce tip de masina se intampla treaba asta? la Dacie nu am auzit pana acum. Am vazut la Matiz ca agrafele alea au un miez concentric care daca il apesi intra putin inauntru si se slabeste agrafa si cand il montezi trebuie sa il scoti afara si il apesi.
|
--------------------
Toyota
Yaris
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ce nu poti desface la fetele de usi (si care fete de usi - fata, spate)?
Ai desurubat toate holzsuruburile si suruburile? Manerele de macarale iti ies? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eulpiu_tools |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 24 August 06 ![]() |
s-ar putea sa fie cam tirziu dar am un cleste de vanzare!
|
--------------------
VW
Golf3
1997 Variant
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
eulpiu_tools |
![]()
|
800.000 lei vechi...80 RON
unul nou e 1.600.000 |
--------------------
VW
Golf3
1997 Variant
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
![]() Banui eu ca la pretul asta de fapt le canta kkt-urilor celea de plastic pana cad singure ! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Adevaru' e ca mie mi-a fost tarsa sa dau 50 RON pe un cleste de tras diblurile metalice, nou, cu TVA cu tot si cu chitanta, dintr-un mare magazin de DIY.
Si nu arata diferit de clestele ala, si mai e fi facut pentru tras dibluri metalice (rezistenta, chestii d-alea...) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
eulpiu_tools |
![]()
|
in cazu asta ia-ti de wurth cu 160 ron. am incercat sa ajut
|
--------------------
VW
Golf3
1997 Variant
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 03:26 |