preturi curatat injectoare
![]() ![]() ![]() |
preturi curatat injectoare
adrians |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 17 July 06 ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala
2003
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu stiam de 150 lei noi, cu aproximatie. Pretul variaza in f de service. Sunt si service-uri de cartier ce fac la pret mai mic. Importanta e instalatia aia, ca doar nu le curata mesterul cu mana lui !
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
120 ron, curatare cu ultrasunete, aparat bengos.., b-dul Basarabia, vis a vis de stad national. de treaba baietii ..
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Mare atentie atat la instalatia cu ultrasunete cat mai ales la solutia folosita. Eu am patit-o rau de tot.
M-a pus naiba si m-am apucat sa-mi curat injectoarele preventiv. Motorul mergea perfect dar am zis ca nu are ce strica o curatare. Mare greseala. Aparatul era profi, insa probabil solutia folosita nu era cea recomandata. Rezultatul a fost ca dupa asa zisa curatare mi-au curs toate injectoarele. Probabil era prea corosiva. A trebuit sa le schimb pe toate. Mesterul care le-a curatat s-a apalat pe maini : ca scula lui e buna, ca solutia la fel, ce nu e el de vina, etc. Eu am ramas cu o gaura in buget de vreo 1000 euro ![]() This post has been edited by paul_p: 10 Aug 2006, 19:47 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(paul_p @ 10 Aug 2006, 20:45) Mesterul care le-a curatat s-a apalat pe maini : ca scula lui e buna, ca solutia la fel, ce nu e el de vina, etc. Eu am ramas cu o gaura in buget de vreo 1000 euro ![]() ieftin tare! doar 1000 euro toate injectoarele? ![]() si eu ca prostul mi-am luat logan, crezand ca scap mai ieftin la piese... ![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
QUOTE(eudin_umarian @ 10 Aug 2006, 20:59) ieftin tare! doar 1000 euro toate injectoarele? ![]() si eu ca prostul mi-am luat logan, crezand ca scap mai ieftin la piese... ![]() Nu e vorba de logan, sorry pentru confuzie. Dar nici la logan nu cred ca-s mai ieftine de 150 euro fiecare. Deci tot sunt vreo 600 toate. Stie cineva mai exact cat costa un injector de logan ? This post has been edited by paul_p: 10 Aug 2006, 20:10 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
mama ce preturi. Mergeti duminica in targ si vedeti cat costa un injector de slz..
|
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 23:38 |