Ce asteptari am de la o masina noua, (...si cu plata in rate)
![]() ![]() ![]() |
Ce asteptari am de la o masina noua, (...si cu plata in rate)
Codrin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
.
.
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(adipo @ 12 Aug 2006, 18:52) Le-ai enumerat pe toate care NU imi trebuiau (in afara de motor care e acelasi care era si la Laureate). Comandasem initial Laureat 1.6, dar pana la urma am trecut la Ambition din cauza ABS-ului. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu o perioada de cautari in a alege mesina potrivita pentru familia mea.
Dupa multe cautari si discutii au ramas la linie Logan, Symbol si Accent. La Accent nu mi-a placut timpul mare de livrare si (din ce am auzit) reviziile prea scumpe, lipsa servisurilor autorizate dar a avut un plus la design spatiu interior motorizari etc. La Clio nu mi-a placut ingramadeala pe bancheta din spate si ceva costurimai mari, in schimb a avut un plus mare la motorizare. Acuma ce ma facut sa ma opresc la Logan au fost costrile mai reduse calculate estimativ. Sfat: Si intereseazate cat este casco la masina pe care vrei sa o cumperi la o societate de asigurari agreata de banca la care vei opta vei avea surprize mari. Am facut transfagarasan + valea Otului + retur Bucuresti in spatele unui 1.6-16v megan estate cam la fel de incarcate si excluzand autostrada ![]() ![]() ![]() Later: a si am optata pentru Ambition pentru ABS, ei bine si sotia pentru RCD, de care m-au si usurat intre timp, noroc cu CASCO. Mult mai tarziu: De ce dizel? vorba unui coleg e posibil ca rata + combustibul sa fie mai mic la disel decat la benzina, nu vorbim de masina cumparata cash ca atunci sigur iei benzina This post has been edited by zodrac: 13 Aug 2006, 09:38 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
LemonDemon |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Codrin ma refeream la modelul sedan , nu la varianta pentru femei , Bicorp
![]() This post has been edited by LemonDemon: 13 Aug 2006, 11:40 |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AND @ 13 Aug 2006, 00:17) QUOTE(LemonDemon @ 13 Aug 2006, 07:40) Siiigur. . . gy.gif This post has been edited by Codrin: 13 Aug 2006, 13:28 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Codrin cat e rata la Megane2? Ca eu comentam ce a zis AND...
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Codrin |
![]()
|
|
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Narcosy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 August 06 ![]() |
QUOTE(LemonDemon @ 13 Aug 2006, 06:40) Singura problema e ca la 160 eur pe luna trebuie sa mai pui si Casco, plus ca mai trebuie sa platesti si alte taxe, astfel rata va fi un pic mai mare. A doua problema mare este achizitionarea unui Megane2 , fabricat in Turcia, aduce cu sine multe probleme tehnice.Daca nu vrei ca 1 saptamana din 4 in fiecare luna sa stai in service iti recomand cu caldura orice alta masina , si mai ales sa nu fie Renault ,caci intretinerea te cam indoaie. nu mai da ma sfaturi cu golf4 ca si asa e tara plina de golfuri si pana imi iau eu termina astia stoacele ![]() |
--------------------
mazda
Jaguar
S-Type 2001
- VL 66 YOZ Reprezinta-te prin ceea ce esti nu prin ceea ce conduci....
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O masina destul de buna, alternativa la Logan Ambition ar fo o Nubira 2 (eventual cu GPL pentru economie) - pret 10299 euro fara gpl (are suficiente dotari). Consumul si dotarile le puteti studia la www.daewoo.ro . Garantia e de 3 ani.
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@LemonDemon: asta inseamna ca cei 4 cunoscuti ai mei care au Megane2 au nimerit singurele masini bune? Ca altceva decat revizii nu au vazut...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 19:35 |