mi-au zgariat masina
![]() ![]() ![]() |
mi-au zgariat masina
buge |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Problema nu este specifica SLZ. Se muta la Asigurari si Daune.
On topic. Aici e vorba de vandalism. Trebuie sa citesti contractul. Daca nu sunt excluse explicit cazurile de vandalism, e simplu, o rezolvi pe casco. Daca contractul tau nu acopera vandalismul va trebui sa-i convingi pe constatatorii de la politie si de la asigurari ca e vorba de un accident cu autor necunoscut. Cam greu, dupa cum descrii tu zgarieturile. Poate pui o poza. Daca sunt superficiale, iese cu scratch remover si/sau polish, o poti rezolva si singur. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Poti sa mergi la tacsu (daca il cunosti) si sa ii ceri bani de reparatii ca alta data sa nu mai lase copii nesupravegheati sau needucati. De asemenea poti sa zici ca faci plangere la politie (daca ai si martori pt copilul/copii respectivi) caci chiar daca sunt minori au si parintii raspundere. Bafta si la cat mai putine zgaraieturi pe viitor!
PS: Spray nu iti recomand decat daca faci la comanda pe culoarea masinii in laborator. in rest cu cele ce au codul culorii poti sa ai surprize si sa nu se potriveasca. |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
Tudor |
![]()
|
![]() Moderator Group: Members Posts: 1.824 Joined: 10 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca casco nu exclude vandalism, se repara pe casco prin revopsire.
Daca casco exclude vandalism, iti poti recupera paguba doar direct de la autor sau parintii autorului. NU spray: sanse 99,99% sa iasa foarte urat. |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1,5 dCi 80cp Dynamique 3usi Honda CR-V 2006 2,2 CDTi 140cp Executive
|
|
buge |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 3 July 05 ![]() |
ms mult pt sfaturi
eu sunt nou prin zona si nu stiu lumea pe acolo -- dar o sa ies sa vb cu copii zgarieturile nu sunt ca cele facute de cui -- totusi e luata vopseaua si a ajuns la chitul de sub ea problema e ca sunt multe ovaluri pe o suprafata mai mare ca plama |
--------------------
Solenza
Confort
2005
- AG-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |