Probleme la montarea unui eleron?, dacia logan
![]() ![]() ![]() |
Probleme la montarea unui eleron?, dacia logan
Thejock3r |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 329 Joined: 30 November 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|||
andrei_2006 |
![]()
|
![]() Loganist Group: Members Posts: 737 Joined: 21 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa-l iei pe cel original, pentru ca nu trebuie sa dea gauri si se vopseste direct la service. Arata cam asa:
Attached thumbnail(s) eleron_soft.jpg ( Size: 20.3k ) Number of downloads: 426 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate Plus
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
Pentru cel prezentat in poza trebuie sa dai 4 gauri, iar montajul si vopsitul la un service dacia te cosata cam 500 ron.
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
--si-a pus cineva problema daca acest eleron are vreun efect in aerodinamica? sau daca influenteaza consumul?
--teoretic montarea unui eleron are in primul rand un scop practic , in functie de tipul eleronului poate sa asigure stabilitate in curbe, sa apese pe spatele masinii la viteze mari cand tinde sa piarda stabilitatea datorita aerului care trece pe sub podele sau ambele . ideea este ca eleronul sa fie proiectat pentru fiecare tip de caroserie in parte. |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Consumul este influentat.
Stabilitatea insa foarte putin, si doar la viteze mari... Nu e cazul acestui eleron, care are doar un rol estetic si cam atat ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Angelescu Cosmin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 11 April 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- xxx
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
In general eleroanele care sunt puse pe masini la majoritatea au un rol estetic (nu toate arata bine pe masini dar asta e partea a 2-a).
Un eleron care intradevar te poate ajuta la stabilitate si care sa aiba un rol functional sunt acele eleroane care au geometrie variabila dar acelea sunt foarte scumpe si sunt strict puse cu un anumit rol functional si nu de estetica. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
Thejock3r |
![]()
|
Deci , pana la urma la cel prezentat in poza se dau sau nu gauri
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
2005 Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
pentru montarea eleronului de origine dacia se dau niste gauri
|
--------------------
/
/
/
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
De ce nu pui modelul de la pilot?Se monteaza prin lipire cu silicon si u se da nici o gaura si parerea mea arata mai bine ca cel de la dealer dacia.E pacat sa dai gauri in masina nou.
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Thejock3r |
![]()
|
Mare dilema mai am , dar juristule tind sa cred ca ai dreptate. Nu de nebun am pus topicul acesta.Incerc sa evit cat pot eventualele probleme.Sunt satul de "mecanici", iar daca dau o gaura mai stramba etc etc..imi fac mare bucurie.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Amigos, exista un topic cu vreo... 21 pagini, numai si numai despre eleroane. Uite aici instructiunile de montaj, care arata unde, cum si cate gauri trebuie sa dai in usa de portbagaj. Bafta si spor la citit.
LE: se pare ca nu merge link-ul, deci postez eu instructiunile astea. Cred ca se poate inchide topicul. This post has been edited by BAB: 13 Feb 2007, 18:24 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Auzi stii povestea lui Creanga cu drobu de sare?Asa si tu daca.Pune-l cu silicon si relax ca nu cade si nu-l rupe nimeni.Hai spor
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
cam cat costa eleronul de la Dacia? Dar cel de la AM? M-ar interesa si pe mine
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Thejock3r |
![]()
|
Pai..in Vitan sunt 100 RON , dar nevopsite !
|
--------------------
Dacia Logan
shaved
|
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
O intrebare am si eu ... "ce castigi daca iti montezi eleron ??"
Daca ar fi loganul o masina nervoasa cu tractiune spate, as mai zice.. e nevoie de eleron sa ai aderenta pe puntea spate. Dar asa? in afara de cateva puncte la capitolul aspect, altceva nu cred ca o sa castigi. Am o presimtire ca o sa ajute la cresterea consumului pentru ca o sa aiba o rezistenta mai mare la frecarea cu aerul, si eventual vreun zgomot interior, deoarece eleronul va taia aerul. Sfatul meu, daca tot ai bani, monteaza-ti de exemplu o cotiera (imbunatateste enorm de mult confortul, fie ca e deplasare in oras, fie ca e in afara). |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
BAB |
![]()
|
![]() GUERRIER MARIN DE VAILLANT Group: Members Posts: 383 Joined: 13 June 05 From: CONSTANTA ![]() |
Alooo! Ia mai mutati-va pe topicul ala mare cu eleroane. Acolo s-a discutat deja, tot ceea ce scrieti pe aici.
Domnii moderatori, inchideti topicul! |
--------------------
Dacia
Logan
1,6MPI Laureate
- CT 06 BAB "NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre." |
|
juristul2000 |
![]()
|
Este o intrebare stupid si pot pune si eu asa intrebari.Ce castingi cu jante,pleoape,body kit si toate tampeniile care le-am pus si le vom pune pe masinile noastre.Raspuns NIMIC doar placere pura.Bani recuperati ever!!
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:30 |