Intrebarea geamuri electrice, asa e la toate ?
![]() ![]() ![]() |
Intrebarea geamuri electrice, asa e la toate ?
Nero |
![]()
|
||
Mr Group: Members Posts: 94 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.4
2005
- Azur
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
E o metodă de protecție: a copiilor, a mașinii etc. Asta pe scurt.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Da la marea majoritate la logan la toate sunt e o metoda de protectie ptr cei care raman in masina de exemplu un copil il poti lasa 5 minute in masina si sa isi prinda mainile sau gatul la ridicarea geamului
Se poate face si fara contact din cate stiu eu la masinile prevazute cu alarma care are modul de ridicare a geamului cand acesta e uitat deschis ( la armare ) |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
asus |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 161 Joined: 20 July 05 ![]() |
se poate si fara modul, pui geamurile pe plus continuu. eu am inversat sursa de plus de la farurile de ceata la geamuri, asa ca am si geamuri pe + continuu, si nici nu mai pot uita farurile de ceata cand opresc motorul
|
--------------------
dacia
Logan Laureat 1.4
iulie 2005
|
|
stanila |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 26 April 06 ![]() |
am o foarteee mare nedumerire. daca incepand cu 2006, dacia nu mai fabrica geamuri cu buton cu impuls (adica ptr a urca/cobori geamul trebuie sa ti permanent butonul apasat), rog pe cei mai perspicace sa imi spuna si mie cum ar putea un copil sa isi prinda gatul in geam. numai asa ca sta cu pieptul pe geam si cu varful unghiei de la picioarul drept actioneaza in mod permanent butonul ptr geamul electric. sau se mai poate si altcumva?
|
--------------------
dacia logan
laureate 1,4
2006
- 1,4
|
|
powerx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 2 March 04 From: Iasi sau Vaslui ![]() |
daca ai 2 copii in masina?
![]() |
--------------------
Logan Ambition
Verde cameleon
2005
- VS-23-XYZ Mic si rau, mai mult mic decat rau.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Va rog sa nu subestimati inteligenta copiilor, ei au mult mai multi neuroni decat noi.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Si acum poti ridica geamurile doar cand ai cel putin pozitiile aprinse?
Ca din cate stiu eu, nu poti aprinde proiectoarele independent... QUOTE(asus @ 22 Aug 2006, 20:50) se poate si fara modul, pui geamurile pe plus continuu. eu am inversat sursa de plus de la farurile de ceata la geamuri, asa ca am si geamuri pe + continuu, si nici nu mai pot uita farurile de ceata cand opresc motorul This post has been edited by cristianco2002: 23 Aug 2006, 14:24 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:24 |