Piata Obor va fi demolata
![]() ![]() ![]() |
Piata Obor va fi demolata
rs44 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
|
||
--------------------
rs4
audi/B B B B B
- B
B m.s.p.
|
|||
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai atunci hai sa daramam si tot centrul istoric... ca oricum in casele alea stau numai "indieni", strazile sunt de cacao si miroase a pipi la fiecare colt, nu? ... si facem acolo cel mai mare mall!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- B XX RRJ
2004 - Ambition Good things come to those who wait...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu neaparat mall, dar pentru darmat centrele istorice insalubre unde sta tiganu' si arunca gunoiu de la geam sunt pentru.
Daca vor sa le pastreze, atunci sa le modernizeze, sa le aduca la standardele de acum si sa le pastreze forma, sa-mi faca placere sa merg pe acolo, nu sa-mi strambe nasul de miros si sa fiu atent sa nu-mi cada ceva in cap. Dar sa lasi in picioare niste ziduri pisate, cu tencuiala cazuta, cu baie la comun, cu tot felul de indieni locuind prin ele, doar pentru faptul ca e monument istoric, nu mi se pare ceva prea imbucurator. Am mai zis: locul istoriei este la muzeu, asa cum si adormitii (intrase cenzura si am modificat) stau la cimitir si masinile vechi merg la casare. This post has been edited by Laurentziu83: 17 Aug 2006, 18:52 |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca voi astia care sunteti melancolici dupa mirosurile de pe la colturi n-ati citit bine... ia uitati ce zice acolo
QUOTE In locul Pietei Obor va fi construit un mall modern, cu trei etaje, iar la parter va fi amplasata o piata agro-alimentara. ...cam cat mai vreti sa cumparati rosii, castraveti si pepeni de la tigani... cam cat? Cam cat timp sa mai treaca pana nu voi fi nevoit sa-i inghit de fiecare data cand fac piata pe aia cu 15spe kile de aur pe ei? ...si stiti din ce-au facut bani de aurul ala? din revanzarea legumelor si fructelor pe care le cumpara de cele mai multe ori de la tarani cu preturi de nimic.Nu cred ca e vorba de hala desi personal as vrea s-o rada si p-aia, cred ca e vorba doar de locul pietei agroalimentare. Intradevar, daca ceva de pe acolo e monument, atunci monument sa ramana. Sa faca in asa fel incat sa-l pastreze... sa-l restaureze, sa-l integreze frumos arhitectural, dar sa nu-l darame. Daca nu e nimic de patrimoniu, atunci sa termine odata cu tot jegul si toata imputiciunea de acolo. ps: nu cred c-a trecut o ora de cand m-am intors de acolo... am fost sa iau 2 pepeni. ...sa va spun cum pute pe caldurile astea? mai bine nu, deduceti voi singuri. |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
- ex 1.4 MPI
ex 2003 Clima
|
|
Loghy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu zice nimeni ca ii plac mirosurile si mizeriile.... ideea era ca pentru a combate aceste probleme nu este nevoie sa darame cladirea.
Piata propriu-zisa (tarabele) ok... sa la stranga si sa faca mall-ul care zic ei in locul lor, dar halele... eu cred ca fac parte din istoria orasului si nu trebuie daramate. Se pot renova si li se poate schimba destinatia si se pot integra in noul complex care vor sa-l construiasca. Nu halele si cladirile sunt de vina pentru mizeria respectiv persoanele care locuiesc in ele, ci cei care le administreaza. Daca un lucru nu este ingrijit cum trebuie nu darama cladirea, schimba administratorul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
- B XX RRJ
2004 - Ambition Good things come to those who wait...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Si daca nu vrea nimeni sa le renoveze ? Sa zicem ca nu intereseaza pe nimeni sa le renoveze. Ati fi de acord sa dea primaria bani pt renovarea lor ??? Primaria are alte prioritati...asa ca, prefer Mall, decat daramaturi pe care nu le renoveaza nimeni.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai bine darama decat sa renoveze.E ciolanul mai mare!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
rs44 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 July 06 From: "Bucuresti si juma Bacau" ![]() |
Stati linistiti ca cel putin centrul vechi al Bucurestiului nu-l darama nimeni, nici nu au voie!
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
- B
B m.s.p.
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
da', am si io o intrebare nevinovata: acolo exista deja un supermagazin, numit chiar Bucur Obor, de ce mai era nevoie de unul?
|
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
rs44 |
![]()
|
Pai tu acum chiar crezi ca face Mall ?!
|
--------------------
rs4
audi/B B B B B
- B
B m.s.p.
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE QUOTE Solon, vorbești cumva de străduța aia din care jumătate este ocupată de rablele țăranilor, pline cu varză & stuff, parcate de-a curmezișul, uneori parcate chiar dublu? Aia pe care faci slalom printre țărani și țigani care traversează aiurea printre mașini? Numai decentă n-aș numi-o. Zic de drumul care trece prin fata fostei fabrici de Mase Plastice, actualul Romtatay.Pai fata de cum era acum vreo 2 ani cu tarabele de care zici,Vlade, acum zici ca e Germania pe acolo! Da, dom'le, ai avut dreptate. Nu credeam că o să văd strada aia curățată vreodată, dar am fost ieri pe-acolo și credeam că nu văd bine. Balustradă pe margine, toată banda I liberă, nici urmă de vreun Aro cu varză... Plus că la întoarcere, la ieșirea în Colentina, au pus verde intermitent la dreapta... ![]() N-a fost așa rău cum îmi aminteam eu... ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Paradoxal Bucur Obor are preturi mai mari decat in alte magazine!
Domnu' Vlad-ma bucur ca v-a placut! ![]() This post has been edited by Solon: 25 Aug 2006, 08:58 |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
SPORTivu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 308 Joined: 21 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca bucuresteanu` fitzos...cuprins de febra banilor, vrea la Mall domne....Sincer, da sunt de acord, desi Oborul este o zona cu traditie in comert stradal (in sensul antebelic)....si mi-e sila de faze de genu: " vai draga, am fost in mall cu Joni sa lingem o inghetata "
![]() No offence This post has been edited by SPORTivu: 13 Sep 2006, 22:56 |
--------------------
Dacia
1300
1974 BMW E23 732i 1982
BMW E12 525A 1979 Aro 243 Militar 1979 |
|
rs44 |
![]()
|
Acum sincer cati din ei chiar sunt bucuresteni ?!
Iti spun eu: foarte putini. |
--------------------
rs4
audi/B B B B B
- B
B m.s.p.
|
|
cristirenault |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 321 Joined: 22 July 06 From: pingo-pongo ![]() |
ceausescu a daramat deja ce era de daramat , singura solutie pentru Bucuresti , capitala Romaniei este sa adopte un design nou , indraznet, cu care sa iasa in evidenta in Europa , sa pastram doar ce a mai ramas frumos , halele Obor nu mi se par cine stie ce , mai bine ca fac o cladire moderna , noua , toata lumea are de castigat...
|
--------------------
Renault Megane
Coupe
- RO 007 EUM
1998 2.0 16v sa stie toata lumea,am40%warn si tind spre nu stiu cate catralioane la%.Am reusit sa imi cresc cota.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ca bine zici Sportivule....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
@SPORTivu
Pai asta nu e vina Mall'ului. Ce vina are Mallu ca in Romania sunt multi taranusi inculti cu bani ? |
--------------------
-
-
-
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
O DArama da tiganii nu pleaca.cat despre sutele de gherete din termopane cu boarfe/galosi le-au mutat la piata dobroesti dar nu a mai venit nimenea sa le revendice.din ce an e hala?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu locuiesc la obor si ma bucur nespus ca dispare cloaca aia nenorocita plina de ciori.
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:35 |