schimbare carburator+galerii, dublucorp --> monocorp Dacia 1310
![]() ![]() ![]() |
schimbare carburator+galerii, dublucorp --> monocorp Dacia 1310
is89ckd |
![]()
|
||
![]() membru ofticos Group: Members Posts: 25 Joined: 20 April 05 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
- provizoriu
2007 ...liber profesionist...
|
|||
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
@mcm
Stai! cu avansul am spus asa: dupa reglaj la semn, se poate creste (rotire spre baterie) cit sa fie turatia maxima dar fara scacadari. Taiere la 4000 - spui ca face si cu si fara acel Gotronic. Bobina cu scapari la turatie sau nivel mic in CNC? Sau pompa de alimentare cu debit mic? |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
mcm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 06 From: TM ![]() |
Cu gotronic n-am incercat. Spuneam doar ca l-am dat jos dupa operatia de schimbare carburator.M-am exprimat eu gresit. Semnul ala (apropo, care-i volanta ?)nu l-am gasit niciodata
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
- AR-04-MHS
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
QUOTE(mcm @ 22 Aug 2006, 08:01) Cu gotronic n-am incercat.[...] Atunci la ce am spus, mai adaug si potential vinovat condensatorul. Volanta este acea "roata" mare pe care este montata coroana pentru demaror. Te muti pe partea cu filtrul. Acolo, pe carcasa ambreiaj vezi o fanta in care o sa vezi volanta(o parte) si o parte a coroanei. Rotind motorul de la paleti(ventilator) vei vedea un semn, o crestatura in volanta. |
--------------------
Opel
Corsa
- xx
2001 Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 12:04 |