Se ajunge cu auto propriu in insula Thassos ?
![]() ![]() ![]() |
Se ajunge cu auto propriu in insula Thassos ?
redpipe74 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 28 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 3
2009
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus09 @ 12 Jul 2010, 19:25) Sunt incantat ca acolo in Limenas am gasit o taverna a carei patroana este romanca ( de fapt casatorita cu grecul patron) unde am mancat super ok ( de ex caracatita la 8 euro), iar tipa imi explica in ce consta fiecare fel de mancare. Primeam desert din partea casei, iar la o consumatie de peste 10 euro de persoana primeam 1/2 l de vin moca. Wow impresionant.... ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Si eu am mancat la taverna aia si femeia respectiva ne ajuta cu sfaturi si informatii pentru toate excursiile pe insula. Foarte bine se mananca si la taverna alaturata (stanga cum te uiti din din portul pentru iahturi). Ce e super e faptul ca pe langa friptura propriuzisa (caracatita, pui sau porc) ai gratuit si salatele si garnitura. Plus ca daca sunt doua persoane care manaca si stau la masa patru primesc desert toate.
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
klaus09 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 1 May 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(OAP @ 13 Jul 2010, 14:18) Wow impresionant.... ![]() Apropos de preturi peste tot la fel pe insula, un singur aspect vreau sa punctez.Am mancat la Teologos si m-a rupt in doua. m-a costat o masa acolo ,cat doua la taverna despre care am amintit, din Limenas. Altfel, cel mai ieftin mi s-a parut la taverna de pe strada de unde se cumpara suveniruri. Chiar in Limenas, erau si taverne piperate! |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007, 1.5 dci , 70 cp, K9K V7
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 16:44 |