DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Aripa indoita

Vlad
post 19 Sep 2006, 17:13
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Iasi

Din nefericire ma confrunt si eu pt prima data la slz cu o problema de tinichigerie.Mai precis, datorita unui mosulica, care manevra un logan cu spatele am ajuns sa am aripa fata ca in poza atasata.Noroc ca eram prin apropiere si a tipat alarma ca altfel cred ca "o gaseam lovita in parcare!". Am fost la politie, am luat proces verbal, autorizatie.Indoitura nu e prea mare numai ca nu mai pot deschide portiera din dreapta si asta e deranjant!
Intrebarea e daca credeti ca o sa-mi schimbe aripa sau doar o vor indrepta, sau ce as putea face ca sa mi-o schimbe.
V-as fi recunoscatori daca mi-ati putea da si ceva informatii(daca ati mai trecut prin tinichigerie/vopsitorie) cam cat ar dura operatiunea, eventual un service mai de "calitate" pt cei care sunt din iasi(m-as duce la caremil dar am auzit numai de rau despre ei).
Si ar mai fi o intrebare: am vazut ca aripa e prinsa doar in suruburi.Nu ar putea sa-mi pregateasca o aripa in service(grund, vopsea, lac,etc) si sa ma duc cu masina sa mi-o monteze gata vopsita cand e gata?Mi s-ar parea mai simplu decat sa-mi manjeasca cu vopsea pe acolo sau sa-mi lase zone nevopsite.

This post has been edited by Vlad: 19 Sep 2006, 17:25

Attached thumbnail(s)
Resize_of_19092006.jpg ( Size: 30.13k ) Number of downloads: 142

--------------------
opel, toyota Astra H, Corolla Enjoy-plus-2007, SOL 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
i96nds
post 19 Sep 2006, 17:49
Post #2

Stefan

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Trebuie sa te intelegi cu agentul de la asigurari sa iti dea inlocuire si nu reparare.
Dar nu cred ca se poate decat daca cumperi din banii tai aripa si o duci la service. Asiguratorul nu iti va deconta o aripa noua pentru o astfel de problema.

--------------------
Dacia SLZ Scala 1.4/2003 - B-77-XXX
Stefan
+
Reed
post 20 Sep 2006, 14:50
Post #3

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj-Napoca

La cum arata ti se va face doar indreptarea aripii si a portiere + vopsire. Nu vei gasi asigurator sa accepte inlocuirea daca tabla nu e perforata.

--------------------
Seat Toledo Signo 1,6 16V - - 2002
former Solenza Prima 1,4 8V
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 15:09
Forum Renault