Noul Cod Rutier baga spaima in soferi, valabil din data de 1 decembrie 2006
![]() ![]() ![]() |
Noul Cod Rutier baga spaima in soferi, valabil din data de 1 decembrie 2006
sqryn |
![]()
|
||
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|||
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 7 November 06 ![]() |
Eu am citit noul cod rutier in intregime. Si codul si regulamentul de aplicare,si chiar nu m-a speriat deloc. Mi se pare cat se poate de corect . . .
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
QUOTE(sorin.aldea @ 27 Nov 2006, 11:25) Asta tine de cultura si de bun simt nu de lege. nooo.. tine de LEGE! cei din vest pe care noi ii vedem drept educati se comporta astfel datorita unor legi foarte drastice, cu niste norme de aplicare beton si niste amenzi de te lasa in kuru gol. a, si mai e ceva: se parasc intre ei daca unul incalca legea de zici ca nu e adevarat! sa'i vezi pe nemti, italieni, etc cum merg prin tarile fara apa calda (de ex, romanica). zici ca au scapat din lesa. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Ai dreptate. Daca acolo au fost tinuti din scurt,aici ,in ''tara nimanui'', sunt scapati din lesa.
![]() |
--------------------
renault
renault
2006
|
|
LOVENDAL |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 19 January 05 ![]() |
"Marcajul continuu nu va putea fi depasit sub nici o forma. In cazul in care, spre exemplu, soferii vor intalni autoturisme de scoala sau carute pe strada Sararie, nimeni nu va putea depasi pe linia continua pentru ca risca sa-si piarda permisul de conducere. Trebuie asteptat pana cand se poate depasi pe linie intrerupta.", a spus inspectorul principal Costel Mandru, purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Iasi.
Stau si ma intreb...Daca intalnesc o caruta in oras, si nu vine nimeni din fata (si deci as putea depasi in siguranta), stau si astept 10 minute sau jumatate de ora pana cand vad ca se apropie linia intrerupta!? ![]() ![]() |
--------------------
Renault / Dacia
Renault Megane 2
- IS-XX-DWB
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
1.cred ca depasirea carutelor e exceptata de la regula asta. si in decretul vechi era.
2. carutele nu au voie sa circule in oras, e vina lor si daca te opreste careva pe faza asta sa ii zici sa-i confiste si aluia calul si caruta ![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
vasile82 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 482 Joined: 3 December 04 From: Ploiesti, Bucuresti ![]() |
Carutele mai au voie sa circule prin oras? Daca da trebuie sa ma apuc serios de citit codul
|
--------------------
Ex Logan,
Renault Fluence
1.6
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Tovarsu' Garcea e dobitoc la faza asta. Ce se intampla daca se strica un troleu in zona cu linie continua? N-ai voie sa depasesti, n-ai voie sa te opresti, n-ai voie sa intorci, ce dracu faci? Iti arunci masina in aer si maturi repede cenusa? Hai ca inteleg cu masinile de scoala, dar cu carutele??
Erau niste zvonuri pe vremuri cum ca toarsu' militian plasa o caruta fara cai in zona cu linie continua, si pe urma statea la panda la 50 de metri de caruta. Si hopa, ridicam permisu' ca ati depasit pe linie continua. This post has been edited by thecagero: 28 Nov 2006, 13:15 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@thecagero: obligatia soferului de troleu este sa nu blocheze drumul, deci ar trebui sa cheme urgent pe cineva sa-l tracteze de acolo si sa anunte politia sa vina sa dirijeze circulatia intre timp. Care politisti ar trebui sa vina cu niste jaloane si sa mute banda de circulatie mai spre stanga daca este loc, sau sa lasa alternativ cate un sens sa treaca.
Nu e mai civilizat asa, ce zici? DA, STIU CA VISEZ! |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Calmeaza-te, troleibuzele din IASI nu se strica...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionutzbogdan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 21 November 06 ![]() |
azi am stat toata ziua cu noul cod rutier in brate.m a luat sambata radaru cu 112 in localitate.era 3 luni permisul.am scapat.
mai mergeam la sf lui februarie cu masina. azi am citit am subliniat am scos notite din noul cod. nu mai e de gluma cu garda si cu noul cod. te arde de nu te vezi. da,sa bage ce cod vor ei, dar sa l respecte si gaborii care baga alarma numai ca sa treaca de semafor si aia care merg ca smecherii cu 30 la ora cu loganul rural si se face coloana in spatele lor. sau sclavetii aia care isi pun pe masina personala in spate casca d politai si aia verde. sau sa trimita amenzile alea cu poze la timp nu dupa 5 luni(am primit in septembrie din mai cu 65 la ora radar),tu trebuie sa te duci cu permisul in 5 zile si ei pot sa trimita acasa si dupa un an.cum vine asta. si sa nu mai stea ca hotii cu radarele alea din masini pitite dupa tufisuri. sa faca drumurile si apoi sa bage codul si l respect. |
--------------------
RENAULT
CLIO
2004/2.0 16V
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
Are voie sa te opreasca doar politia rutiera. Nu si cea rurala.
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Ma cam lasa rece modificarile asta din codul rutier. Oameni buni suntem in Romania unde militianu' cu radaru' moare de foame ca nu ii ajung 14 mil/ luna si are nevoie de biscuiti si lapte ptr copii..deci SPAGA!!! In alta ordine de idei nu sunt militieni cati nesimtiti sunt pe soselele tarii. Din punctul meu de vedere chiar sunt binevenite modificarile din cod: ai voie cu detector si daca lovesti idioti care traverseaza neregulamentar nu raspunzi pentru ei. Deci: GO GO GO pentru modificarile din codul rutier, poate se mai cizeleaza si romanii...sau nu.
This post has been edited by HERON: 28 Nov 2006, 16:41 |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
RenaultMeganeCC |
![]()
|
NU!Pentru ca nu au voie sa te opreasca. Stiti voi altfel?
|
--------------------
renault
renault
2006
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Rog cautati raspunsurile la "Legislatie", unde deja sunt topicuri pe tema asta.
Multumesc pentru intelegere. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 07:43 |