barfa, despre Logan
![]() ![]() ![]() |
barfa, despre Logan
avathan |
![]()
|
||
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
|
||
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|||
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
E probabil sa se intample la orice masina. nu numai la logan diesel. Evident, una pe curea...
Foarte rar, ce-i drept... |
--------------------
-
-
-
|
|
avathan |
![]()
|
2 in cateva luni la un singur service...
sunt de accord ca se poate intampla oriunde ... d'asta am si pus problema asa si la cafenea. This post has been edited by avathan: 30 Aug 2006, 18:47 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(avathan @ 30 Aug 2006, 19:36) 2 in cateva luni la un singur service... sunt de accord ca se poate intampla oriunde ... d'asta am si pus problema asa si la cafenea ! ghinion... Stii, poate pe lotul asta de motoare s-au montat curele facute de firma X din Turcia, decat de Bosch din Germania. Experimente facute de producator... rezista ..bine, nu rezista...iarasi bine...schimbam. |
--------------------
-
-
-
|
|
avathan |
![]()
|
daca ai citit cu atentie ... doar la unul dintre ele s-a rupt distributia...
This post has been edited by avathan: 30 Aug 2006, 19:00 |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
oare sa se fi rupt distributia de fapt?...
in fine.. eu cred ca e ceva normal.. chiar si la masini straineze.. (pe la service pe la mercedes a venit un E320 cu lantul rupt, alt CLS 350 cu fulia de la motor stramba si a decimat aluminiul blocului motor, baie de ulei, etc.. si destule altele..G Klasse mai vechi parca era in reparatii generale la motor din cauza unui surub buclucas bagat prin carburator si apoi in cilindru..) si apoi.. poti sa fi sigur pe ceea ce a zis mecanicul? sau a zis asa sa fie in treaba? |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
avathan |
![]()
|
da,distributia
![]() |
--------------------
a
Rosu
1800
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu le-as pune lant ca la Mercedes si berlina, nu au moarte
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Asa , si pe urma sa vezi ce silentioase o sa fie
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu de lant sau curea e data silentiozitatea. Prea putin conteaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
meridian sud, acum aprox o luna, asteptam sa schimbe astia chederele: un taximetru astepta sa ii schimbe astia motorul... taximetristul zicea ca a aparut o scurgere de ulei, nustiupeunde, pe care astia din service au ignorat-o, pia ce motorul a facut buba si acum omul il schimba de tot pe garantie... era scandal mare acolo la ei, dar nu prea mi-am dat interesul sa aflu mai multe ca ma grabeam... 20 000km facuti intr-o luna jumate, asa zicea taximetristul
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
Alecs_TGA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 778 Joined: 31 January 05 ![]() |
schimbat injectroare la un diesel cand eram eu pt revizie si nu credeau ca rezolva problema......
|
--------------------
Dacia LOGAN
Laureate
- XXX BUCURESTI
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Sau doar ca e prost?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Dintr-o mie unu motive nu am putut sa-mi cumpar ce mi-ar fi placut asa ca am optat pentru laureat+.La inceput nu prea mi-a placut dar azi imi place ca la inceput.Insa cu toate astea el lauret+ e baiat serios si a facut tot ce l-am pus sa faca fara sa vrea la service.Si daca o tine asa si nu vad de ce nu ar tine-o ca nu-l persecut deloc s-ar putea sa ma si ingrop cu el daca nu traiesc prea mult ca de bate la ochi pana si chestia asta.Si daca traiesc pana va scoate DACIA Pitesti logan decapotabil cu doua usi sigur imi cumpar unul rosu ca atunci cand voi opri la semafor sa zica toata pustimea:uite-l nene pe mosu il cauta moartea pe acasa si el umbla prin oras cu logan decapotabil in doua usi si-i curg balele la tovarasele noastre.
|
--------------------
a
b
c
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 13:02 |