Incerc sa fac un forum :D, www.motorhead.forumup.ro
![]() ![]() ![]() |
Incerc sa fac un forum :D, www.motorhead.forumup.ro
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Io am un Viper cu pager, da' nu ti-l recomand! De fapt cred ca alarma e buna, dar aia de la Falcon Electronics au fost carpaci.
Orienteaza-te spre un Alcar! Au cel mai bun raport performante/pret. Vezi ce are si domnu' administrator la limuzine! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Oare o fi auzit saracu Lemmy Killmeister de dacia 1310
![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
Berlina O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
El are boala doar pe Logane! Arunca o privire in topicul lui driverx in care vrea sa-si schimbe masina si te vei convinge! La inceput spune ca Loganul este de rahat, iar apoi, cand driverx il pune la punct, afirma ca el nu are nimic cu Loganul ci doar cu loganistii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cine, ma, Lemmy?
![]() Drivere, vezi cum ma convingi sa-ti vind UNGO-ul care a fost pe Solenza mea. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Pedro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 551 Joined: 16 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Aug 2006, 10:02) Da, Lemmy Attached thumbnail(s) lemmy.jpg ( Size: 27.32k ) Number of downloads: 29 |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Pedro |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 22 Aug 2006, 10:21) Si unde a zis Lemmy ca n-are nimic cu Loganu', doar cu loganistii? ![]() L.E.: Si ca tot mi-ati deschis apetitu', ia sa lautarim niste 1916. Vorba 'ceea: I ain't no nice guy after all! ![]() ![]() De ce ma faci tu sa vorbesc singur , eu doar ma intrebam ce legatura are motorhead cu loganu si dacia 1310 ![]() |
--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 22 Aug 2006, 09:41) El are boala doar pe Logane! Arunca o privire in topicul lui driverx in care vrea sa-si schimbe masina si te vei convinge! La inceput spune ca Loganul este de rahat, iar apoi, cand driverx il pune la punct, afirma ca el nu are nimic cu Loganul ci doar cu loganistii! ![]() Io vorbeam cu Sony, honey-bunny! ![]() Btw: No voices in the sky! ![]() This post has been edited by Marty: 22 Aug 2006, 09:38 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Sony |
![]()
|
Io-te acilea! Mai voalat asa. Ba e masina de rahat, ba e buna dar e prost soferul!
QUOTE(LemonDemon @ 4 Aug 2006, 10:41) Nu conteaza de unde era masina...Asa are ea probleme chiar daca posesorii nu vor sa spuna pentru ca le e rusine.Logan e plin de probleme care , sper, la urmatorul model sa fie cat mai putine.Sper de asemenea ca urmatorul model sa nu mai fie mai inalt decat lat.... QUOTE(LemonDemon @ 4 Aug 2006, 11:56) Masina e buna raport pret/calitate , dar majoritatea cand trec de la 1310 la Logan au alta impresie.Masina e masina , adica fier si se poate strica foarte usor , insa nu prea pot sa compar Renault(ca firma) cu MB,MErcedes , Audi sau BMW , asa cum nici masinile de 5 cifre cu le compar cu alea de 4 cifre. Logan e o masina OK atata timp cat nu aprare un specimen plin de el care ma streseaza cu manevrele lui de mare sofer. In legatura cu SH-ul , acuma eu stiu ca la 10.000 eur decat Logan mai bine un A4 din 2003-2004, parca e un pic mai bun, nu crezi? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
LemonDemon = Lemmy ?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Marty @ 22 Aug 2006, 10:02) Drivere, vezi cum ma convingi sa-ti vind UNGO-ul care a fost pe Solenza mea. ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 22 Aug 2006, 09:53 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Ma uit p-acasa si-ti spun ce model e. Stiu ca deschide portbagajul.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 00:06 |