Prostia la romani
![]() ![]() ![]() |
Prostia la romani
mariush |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 15 July 03 ![]() |
|
-------------------- |
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi vine sa cred, Mr. REX merita un premiu pt prostie congenitala. De fapt, daca stau bine si ma gandesc, poate chiar o sa-l primeasca, trebuie el sa fie pe o lista la alegerile astea sau celelalte (generale).
|
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
REX ca REX, ca-i parvenit, da-l in gura ma-sii, da' 'andicapatii aia de-au pus mina sa-l ajute in loc sa-l ia la misto... nu mai au nici un fel de scuza.
D-aia s-a dus dracu' Vama, din cauza gioarselor umane cu impresii de Las Vegas si inteligenta de Socola ! Sa-ti fie-n ciorba, cu tot cu Jag-ul ala, dobitoc infatuat! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Excelent...
Si, in plus, am mai gasit prin galeriile omului si alte poze foarte reusite :idea: |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
BX_master |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 27 July 03 From: Lyon-FR ![]() |
Mwhahahahahahahhaha!
Cit de bou Mr. Rex. Miine mai arat pozele alea la inca vreo suta de insi! ![]() |
-------------------- We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
La mine nu se incarca pagina. Ati salvat "minunatiile " alea pe undeva ca m-ati facut curios.
|
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Bestial, am ris de era sa patesc ca blonda
![]() Sper ca ati urmarit folietonu ca e ceva rar (ca exemplu de prostie umana). ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Super. Ati vazut shi comentariile in engleza de la ultimile poze cand s'a iscat un scandal mai mic pe seama traducerii, apreciabila dealtfel, in care se vede clar ca shi ameriacanii s'au spart de ras la fel de bine ca romanashii!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu totusi nu am inteles ceva: UNDE E CAINELE???
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Fratilor !!!! Ajutati-ma sa imi fac si eu un album de ala pe net....Pliz !!!
|
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
paulp |
![]()
|
||
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai, ai uitat cind l-ai luat intre roti? :twisted: |
||
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|||
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Aaaaa!
Aha! Aha ham, ham! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
misto toata povestea
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
OCEBE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.324 Joined: 30 January 04 From: galati ![]() |
Intamplarea este antologica; ala cu jag-ul mai treaca-mearga, a incercat ceva si nu i-a iesit; nu pot insa in nici un chip sa inteleg ce-a fost (daca a fost) in capul celor cu Dacia.
|
--------------------
dacia
1300 Am avut o DACIA 1300
|
|
paulp |
![]()
|
Pai ce sa fie? VID :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 17:34 |