V-ati inselat sotul/sotia?, doar pentru cei casatoriti
![]() ![]() ![]() |
V-ati inselat sotul/sotia?, doar pentru cei casatoriti
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
Parca sa dea sotiile voastre de topicul asta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(XMihai @ 28 Aug 2006, 17:45) Easy..unii mai au publice numerele de inmatriculare in semnatura, mai o pila la politie, afli adresa, mergi la nevasta, ii comunici, si dupa aia, ca sa o consolezi si totodata sa ai si tu o recompensa pentru munca depusa, ii rezolvi nevasta. Everybody wins... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E simplu..aia cu numerele publice nu-si inseala nevasta..
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nu mai are.....
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la tema discutiei (ma refer la cei insurati): Cine nu are de lucru isi face !
Din experienta proprie: De ce sa te legi la cap daca nu te doare ? This post has been edited by Bill: 29 Aug 2006, 06:52 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
@Bill, probabil problema se pune asa: "M-am insurat, ce mai am de pierdut? Let's go for it!". Presupun si eu, desigur...
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Da, se poate pune si asa problema. Acum cred ca nu se referea initiatorul topicului la cazul particular cand sotia a plecat la munca in Spania si vine o data la 2 ani.............
De regula se merge din curiozitate, dar daca ai o nevasta ce nu ai ce sa ii reprosezi (din toate punctele de vedere), mai mult te legi la cap, cum am afirmat mai inainte. De cele mai multe ori aventurile se termina mai devreme sau mai tarziu si de cele mai multe ori ramai cu un gust amar. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
C_o_S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 16 March 06 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(Bill @ 29 Aug 2006, 12:00) De cele mai multe ori aventurile se termina mai devreme sau mai tarziu si de cele mai multe ori ramai cu un gust amar. No Bill, cu prima parte a afirmatiei tale sunt cat se poate de acord dar fiecare are alt gust... gustul amar poate avea cauze diferite si totodata tratabile... ![]() ![]() PS Te asteptam vesti... dulci |
--------------------
Dacia
1310 TX
- BV-68-SMB
1991 Viața-i grea, noroc că-i scurtă...
|
|
Bill |
![]()
|
Da, se poate sa fi generalizat. Cred ca am gresit. Sunt oameni si oameni.
Eu sunt un tip mai romantic, prefer sa cuceresc o femeie intr-un mod elegant. Nu am fost niciodata pe centura pt. o partida scurta. Nu sta in felul meu de a fi sa fac asa ceva si apoi sa ma comport ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. O femeie de calitate nu o cuceresti pe strada facand autostopul. Dureaza ceva timp, este un joc ca soarecele cu pisica, plin de neprevazut. Este undeva si placut, bineinteles. Am vrut sa spun ca daca te implici intr-o relatie apare si un atasament. Si acum fie spus, budistii afirma ca "orice atasament aduce suferinta". Asta este cu gustul amar, la care m-am referit. Evenimentul din "dormitor" este placut in orice situatie bineinteles. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
mda....
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io zic sa lasi naibii halmark si acasa tv
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bill |
![]()
|
Corecta observatia.
![]() |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Bill |
![]()
|
Se poate intampla si asta, de ce nu?
Fiti atenti o faza: Eram la tara cu un localnic in masina, il aduceam sa-mi faca o lucrare. La un moment dat spune: opreste putin. Pe drum o localnica. Deschide geamul si ii face avansuri la maniera, Margareto hai sa te f##. Aia nu l-a bagat in seama. Am plecat mai departe, omul nu avea nici un complex. Poate ca e bine sa fi si asa, oricum tipul nu auzise de Halmark si Acasa tv. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
semit |
![]()
|
imi aduc aminte de un banc, dar va voi spune doar finalul: : "ca sa muti tre` sa fi porc , nu papagal..."
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
@Bill, probabil nu o chema Margareta. Eu cred ca daca ii nimerea numele, aia vroia. Parerea mea
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
|
|
Bill |
![]()
|
Cred ca asa o chema, ca se cunosteau, satul e mic.
Un alt caz: In urma cu ani aveam un coleg deosebit de manierat cu femeile. Roiau in jurul lui. In doua situatii l-am vazut cu cate o tanata femeie in masina. Deci se poate si asa..................... |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
- B14xxx
TCe 90
|
|
C@talin |
![]() ![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=Z6s7AEecXwg prea tare asta ,
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Ghidioneanu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 424 Joined: 3 June 03 From: IS ![]() |
Totul se plareste , nimic nu e gratis. Cel mai ieftin e sa mergi pe centura , ai dat banul si gata , cel mult mai dai bani la doctori pentru un sculament sau o Sida.
Cele mai scumpe sunt femeile care nu iti cer bani , le dai tu singur totul ! ( Vezi cazul Irinel si Monica ) |
--------------------
Ford
Focus
- IS-xx-xx
2007, 1,8 TDCI 115 cp Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon |
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
NU ....
![]() ![]() This post has been edited by nairam: 18 Sep 2006, 13:28 |
--------------------
Toyota
Avensis
- 1.8 129 horses
2009 Executive Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Domnilor,pe lumea asta exista doua feluri de barbati.Cei care au facut-o si cei care nu recunosc !!!
![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 18 Sep 2006, 16:44 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 17:50 |