DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Internet nelimitat de la Zapp, La doar 13$ fara TVA

Sclaud
post 5 Sep 2006, 16:43
Post #31

Status: activ

Group: Members
From: Brasov

Intre timp mi-am facut ab. 4$+8$ ... FixTel + optiunea minunata.
Merge cu maxim 16KB/s ... in 5 zile am avut o singura intrerupere minora ...
Intradevar, mi-au explicat si mie faza cu rezilierea si chiar au pus accent pe aceasta chestiune (probabil stiu eu ce stiu). Dar mi-au explicat mura in gura: "veniti cu cel putin 60 ce zile inainte de implinirea unui an si faceti o cerere de reziliere care se va inregistra si nu mai e nici o problema" ... sincer mi se pare destul de stupid dar nu greu de facut !

Deocamdata sunt multumit

P.S. @Valentin: la mine unde stau eu in Sacele nu vine nici ne-am de retea ... m-am interesat sad.gif

Daca mai doriti detalii ... va stau la dispozitie

--------------------
none none - BV-XX-XXX 2019
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
DragosP
post 5 Sep 2006, 16:52
Post #32

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

QUOTE(Obscuru @ 5 Sep 2006, 17:43)
...Deocamdata sunt multumit...

Să fii sănătos, să-ți meargă bine și să n-ajungi să mă pomenești! wink.gif Ai grijă la plata facturilor: ei socotesc când le-au intrat banii în cont (data scadenței) nu data când ai plătit tu, așa că ia-ți în calcul o săptămână pentru a vira banii în contul lor, asta dacă nu plătești la vreun magazin zapp.

--------------------
Ceva de plastic . - BRRC .
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
+
mars
post 5 Sep 2006, 18:48
Post #33

meow or never

Obscuru, poti sa dai niste detalii? Te conectezi prin telefon sau prin modem?
Iar 16KB nu mi se pare rau deloc, pentru browsing e destul de bine. Nici nu cred ca a prins careva vroedata pe Zapp maximul de 300KB...

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
Sclaud
post 5 Sep 2006, 18:59
Post #34

QUOTE(mars @ 5 Sep 2006, 20:48)
Obscuru, poti sa dai niste detalii? Te conectezi prin telefon sau prin modem?
Iar 16KB nu mi se pare rau deloc, pentru browsing e destul de bine. Nici nu cred ca a prins careva vroedata pe Zapp maximul de 300KB...
*

Ma conectez prin modemul telefonului Z1130. Pentru surf pe net este arhisuficient.
Pentru faza cu plata facturilor cred ca am sa ma duc la reprezentanta sa platesc ca tot este pe langa cea Vodafone si tot ma duc sa platesc mobilul ...
In rest ... detalii ... astept intrebari ...

--------------------
+
mars
post 5 Sep 2006, 19:24
Post #35

meow or never

Z1130:modem up to 153.6 kbps.
Pai daca tu te conectezi la 16KB, adica 128kbps, e aproape cat duce aparatul.
Care aveti Z020 cam cat prindeti in medie? Ala are 2.4Mbps maxim.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
Fratzica
post 5 Sep 2006, 19:29
Post #36

Zen

eu aveam de gand sa ii dau in judecata pt legatura aia la internet zapp de "pana la 2.4 mb pe sec" retineti "pana", adica 20 kb pe sec post-336-1110552439.gif .

Acu i-am bagat in masa, modemu nu mai mere de un an, m-au scos dator nu stiu cat si acu astept sa se prescrie datoria biggrin.gif

Zapp- cea mai nenorocita companie de telefonie mobila

--------------------
Kia Sportage T-GDI 2021
"The happier we are, the less we see." - some japanese guy
+
kukuruz
post 14 Sep 2006, 12:25
Post #37

Membru

From: Bucuresti

vad ca pe site la zapp, la upgrade internet unlimited (=9$) a aparut o chestie noua: upgrade internet biz (=2$) - cum e treaba asta, o foloseste cineva?

m-am apucat sa citesc thread-ul despre zapp unlimited pe alt forum - 10 pagini! scriu baietii la greu

--------------------
+
viulian
post 15 Sep 2006, 09:14
Post #38

Que ?

Eu n-am avut probleme cu Zappul pana acum (am un Z010).
- am avut facturi intarziate - si n-a zis nimeni nimic (am primit un SMS doar la un moment dat).
- mi se pare super misto ca pot sa achit online cu VISA (La Orange tot tre sa stau la coada la banci ceea ce mi se pare atat de acum 40 de ani cumva). Achit de cateva luni asa si mi se pare painless.. fara contracte cu banci, fara livrari din conturi, fara alte nebunii.
- pe Windows Z010 mi-a mers mereu la 30-40Kb. Pana cand am instalat un Linux si cautand sfaturi pe net, am aflat un truc sa pui viteza portului serial la vreo 2Megi si ceva (era viteza exacta scrisa pe un forum). Si atunci pentru prima data am vazut modemu mergand la 120Kb unde [ca zona ma refer] nu mergea decat pe la vreo 20Kb. Am facut si in Windows ulterior setare pana la 0.9Mb cat m-a lasat Windowsu, si merge pe la vreo 60-80Kb.

Nu il folosesc atat de intens (am modemu pentru cand mai plec prin tara), si de fiecare data a mers. E drept ca ar fi putut sa zica si ei sa maresti viteza pe seriala, sa nu lasi implicit cat pune Windowsu - da' probabil ca nu vor sa-si satureze reteaua.

--------------------
Dacia 1310S - CT-26-VID
+
NoDacia
post 17 Sep 2006, 11:34
Post #39

Membru

cica m-au sunat vineri.... ca dom'le din datoria de 16milioane penalitati la nu stiu ce factura neplatita de acum 2 ani ( penalitati care au curs dar factura restanta nu apare pe nici o factura ulterioara) + 2 * 200$/telefon taxa de deconectare suntem multumiti sa ne platiti 411RON ....

ei cer doar penalitatile.... nu sa si platim factura... chestia aiurea e ca nu putem sa dovedim nimic..... ei au actele/ei fac facturile....

oare cum au renuntat ei la 21-22 milioane ?????? asa ca vine craciunu peste n luni ?????

--------------------
BMW 320d 2001
+
C@talin
post 1 Oct 2006, 07:17
Post #40

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

care e faza ,am vazut reclama noua la zapp, alt modem pare si doar 11 ,5 dolati

--------------------
Range Rover V8 5.0 - B 666 IAD Vogue SE
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Dic
post 1 Oct 2006, 08:05
Post #41

Membru

Poate usor off-topic, sper sa nu bat campii...

Avanatejul Internetului prin telefon mobil (Orange, Vodafone sau Zapp) consta in mobilitate. Practic conectezi telefonul la laptop si da-i si navigheaza pe net cand esti in masina, pe camp, la munte in padure langa izvor, cam oriunde ai acoperire. De exemplu la Vodafone, acolo unde ai acoperire 3G merge download-ul cu 40-45KB/s, iar unde nu exista acoperire 3G merge pe GPRS cam la viteza unui modem dial-up de 33600 Kbps. Daca ai un telefon destept (seria Smartphone de la Nokia) poti accesa o pagina WWW direct de pe telefon.

Daca vrei sa folosesti legatura la Internet pentru o locatie fixa, atunci nu merita din cauza dezavantajelor:
- in primul rand ar fi latentele: la telefoanele mobile un ping in www.yahoo.com are latente de 300-1000ms, fata de o legatura fixa (dial-up, ISDN, cabluTV, fibra) la care ping-ul raspunde <200ms (cel mai lent acces fix, adica un modem clasic de 33600Kbps, are timpi semnificativi mai buni decat GPRS).
- in al doile rand fiecare provider foloseste o aplicatie de accelerara a traficului care cica il accelereaza. Se traduce prin alterarea imaginilor (se fac mai mici ca dimensiune, dar in detrimentul calitatii), se filtreaza anumite porturi si creste latenta (care si asa este mare). Practic cand ceri o pagina de WEB, aceasta se incarca in acceleratorul providerului care modifica calitatea imaginilor (le face mai mici), apoi ti le trimite tie. Din cauza asta va exista o latenta cand navighezi (scrii www.yahoo.com, dai Enter si astepti 1000-1500ms pana cand incepe sa se afiseze pagina).
- congestia si pretul (se cam leaga). Se stie ca datele merg pe aceleasi legaturi fizice intre site-uri cu vocea. Deci sa nu va asteptati la viteze de transfer mari daca folositi telefonul atunci cand lumea vorbeste mult in zona (Anul Nou, zone cu populatie multa unde nu prea exista acoperire si reteua este cam la limita, etc...). Congestia poate fi capcana Zapp: daca toti s-ar abona la ofertele lor de transfer date, la inceput Internet-ul va merge bine, dar pe masura ce apar noi clienti in accealeasi zone, incepe usor-usor sa scada viteza... Din aceasta cauza preturile sunt inca mari la accesul la Internet de pe telefoanele mobile (sa tina in frau cresterea clientilor odata cu cresterea capacitatii de transport a retelei).

LE: Ce vreau sa spun, ca platind numai 50-150 ron/luna nu vei avea (inca) acces la Internet de pe orice telefon mobil (de la orice provider) la fel cum ai de la reteaua de cartier, orice provider de caTV sau de ADSL. Fie vei fi limitat la viteza, fie la cantitatea de trafic. Accesul la Internet de pe telefonul mobil este potrivit pentru oamenii mobili smile.gif Iar dintre tehnologii, cea mai promitatoare este 3G de la Vodafone sau Orange. Vodafone este mai potrivit pentru ca are acopeire 3G mai mare. Cat despre Zapp, chiar daca ar avea viteza mai mare, nu prea ofera modele de telefoane...

This post has been edited by Dic: 1 Oct 2006, 08:12

--------------------
Dacia DSN Rapsodie x 2 2001
+
mars
post 1 Oct 2006, 10:20
Post #42

meow or never

Nici nu iti trebuie telefon de la Zapp. Au modem-uri.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
saruman
post 1 Oct 2006, 11:19
Post #43

Membru autentic

Daca vrei internet "unlimited" iti trebuie, pentru ca exista doar ca optiune la pachete de voce (doar pana la 153 kbps). Telefoanele au modem incorporat. Eventual mai dai banii pe cablul de date. Eu sunt de parere ca tipii sunt atat de nesimtiti, incat nu merita sa te incurci cu ei. Sa se mai cizeleze, sa invete sa-si remedieze defectiunile in retea mai repede, sa nu mai taxeze pentru servicii oferite in diverse procente, intotdeauna sub 100%! Parerea mea, ca fost utilizator patit....

--------------------
Mercedes C 180 Kompressor 2006 Elegance
De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
+
Slider
post 14 Nov 2006, 12:10
Post #44

Membru autentic

From: Cernavoda

Mi-am instalat eu aseara internet pe zapp...vax albina...nu merge deloc. trebuie sa stau 5 minute sa se incarce pagina daciaclub...de navigat pe forum...nu prea se pune problema...greu, greu de tot
Am semnal full pe telefon, nu se deconecteaza dar...merge al naibii de greu

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
Sclaud
post 14 Nov 2006, 15:19
Post #45

Eu de cand mi-am luat merge bine ... pt surf vorbesc ... nimic altceva.
Intre timp au scos varianta pe EVDO - 39$ nelimitat si la timp si la trafic !
Link: http://www.zapp.ro/offer/data/zoe/zoeu/

--------------------
+
Slider
post 14 Nov 2006, 15:45
Post #46

Membru autentic

From: Cernavoda

La noi evdo nu a ajuns...deh..trebe sa treaca dunarea si canalu' mad.gif

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
MIH
post 16 Nov 2006, 12:25
Post #47

membru

beneficiez inca de la inceput de serviciile lor am codul de client pana in 800 si am fost super multumit de serviciile lor in schimb am o mare nemultumire si anume faptul ca nu prea au telefoane.
acum vreo 2-3 ani cand au aparut telefoanele z710i mi-am schimbat caramida de hyundai cu z710i, imi place foarte mult z710i si intentionez sa-l pastrez in continuare dar bateria nu ma mai tine mai mult de o zi iar daca si vb mai mult s-a terminat.Aparatul meu este alb iar baterii albe nu se mai gasesc de 1 an. Ma gandeam sa-mi iau una neagra sau albastra s-o vopsesc oare oi reusii?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.4/ex.Dacia Sport Coupe 1.6 - B-85-MIG -
+
NoDacia
post 16 Nov 2006, 14:08
Post #48

Membru

alta bomba... vedeti ca cica scrie in contract ca penalizarile nu se anunta utilizatorului.... doar la finalul perioadei ( nu stiu ce perioada ) si va treziti cand vreti sa renuntati ... ca va baga ei inainte faptul ca aveti penalizari si ca sunteti deconectati..... si trebuie sa platiti penalizarile plus 200$/aparat.... si uite asa... aveti posibilitatea sa prelungiti contractul cu inca un an.... sa scapati de plata 200$/abonament.... CE ALEGETI ?????? am patit'o iar.......... uraaaaa .... mai aveam o luna de stat la ei in retea...... si mi'au trimis o instiintare cum ca datorita faptului ca nu am platit nu stiu ce penalizare de 60de mii in februarie... tre sa platesc 1201RON pt 2 telefoane... si ... mai stau un an la ei... uraaaaaa biggrin.gif.... am zis ca le platesc in avans abonamentul pe un an.. si fac si cerere de reziliere.... in acelasi timp.... cica la prima factura pot sa fac asta..... niste @#942(@*(* ordinari !

--------------------
BMW 320d 2001
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 4th August 2025 - 05:46
Forum Renault