Incredibil! The bulgarian way!
![]() ![]() ![]() |
Incredibil! The bulgarian way!
Ov |
![]()
|
||
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|||
pleosc |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 1 March 04 From: Constanta ![]() |
Cred ca lucrurile se vor schimba peste vreo doua generatii,pentru ca tinerii de azi,in care ma includ si pe mine,am 20 de ani,au o mentalitate asemanatoare cu cea a generatiilor ce au trait in comunism si in cei 10 ani de asa zis capitalism.Aceasta mentalitate nu este specific romaneasca,ci se regaseste la toate popoarele din estul europei,doar ca unii au fost fortati sa se schimbe de interesele pe care marile puteri le aveau.Cum in Romania nimeni nu are interese majore,nu s-a gasit nimeni sa-i schimbe si pe romani.
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-54-XXX Orice solutie genereaza noi probleme.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
am fost in weekend in ardeal, la bazna, langa medias; am dat si o fuga in tg. mures;
o zona ft. misto, cica sunt si izvoare termale dar paragina totala; am stat la un prieten si m-a dus sa vad o casa saseasca sa zic asa neatinsa de zeci de ani; si am inceput sa discutam un pic; imi spunea ca s-au carat o gramada de sasi dupa revolutie; in august se fac 500 de ani de cand s-a construit biserica catolca de acolo si se strang toti din strainatate; si ma gandeam ca noroc au avut romanii cu sasii si cu ungurii si ce prosti am fost dupa rev. ca i-am lasat sa plece; ma uitam la casa aceea saseasca de care va ziceam; incredibil .. bine, nu mai fusese intretinuta demult si peretii incepeau sa fie mancati de umiditate... cica bazna a fost printre primele sau daca nu prima localitate din lume alimentata cu gaz metan; bai ce sa zic, ar putea iesi o super statiune aici; si daca mai pui la socoteala niste vestigii istorice... am vazut o pensiune care era plina de lume.. ft. misto.. in tg mures am fost impresionat de oras; toate semafoarele au puse cronometre din astea cu leduri cum au pus si ai nostri in 2 intersectii; curat ce sa zic mi-a placut; |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ti-a placut Tg. Mures ????? Curat??? Unde ai vazut tu curatenie ca eu n-am vazut decit gunoaie si tigani/aurolaci cu gramada?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Bobo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
centru; tiganii nu-mi mai atrag atentia in mod deosebit, fac parte din romania..
dar mi s-a parut curatel... am inteles ca primarul ala al lor a facut ceva... |
-------------------- |
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
m-ai spart cu Roma: "music, horse-training and acrobatics". Music poate dar sigur horse stealing..
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Mie mi-a placut faza cu cele mai reprezentative orase: Bucuresti, Timisoara si BOTOSANI :twisted:
|
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Maska |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
The Bulgarian...PD !
Attached thumbnail(s) police_BULGARIA.jpg ( Size: 55.88k ) Number of downloads: 27 |
--------------------
Citroen
C4 Coupe
2008
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
Asta pentru ca in Bulgaria exista o lege care trece in proprietatea statului masinile traficantilor de droguri utilizate in aceasta activitate!La fel e si in multe tari. Nu la noi...din cite stiu.
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Are dreptate bflorian. Din cate stiu la fel e si in Republica Moldova. Mi-a povestit un prieten ca ce masini de politie a vazut acolo, nu-ti venea sa crezi.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 00:13 |