DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Incredibil! The bulgarian way!

Ov
post 21 May 2004, 10:20
Post #31

Academician doctor inginer, savant de renume mondial

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Eu urmaream altceva, nu voiam sa punctez un caz, pt ca in proportie de 99% sunt la fel. Lucru care mi se pare dealtfel normal. Eu voiam sa zic ca parerea strainilor despre noi, nu cred ca e data de tiganii care se duc la ciordit pe afara, sau de ce vad ei la televizor, ci de ce aud de la romanii plecati afara (plecati ca s-au saturat) pt ca acestia, normal, o sa le spuna motivele (f corecte dealtfel) pt care au plecat.

Caz concret (si de aceea nu pot sa acuz pe nimeni): Acum 2 saptamani a venit un spaniol la mine in firma pt o lucrare (tipul era programator). Si am apucat sa stau de vorba cu el cateva ore, si din pacate, am observat ca tot ce i-am povestit despre romania si poporul ei minunat, avea o nuanta inchisa. Efectiv nu am avut ce sa-i zic de bine ! Poate ca eram si eu intr-o pasa mai proasta, dar din pacate, eu i-am spus crudul adevar de aici.

BX_master, scuze ca te-am atacat, dar voiam sa subliniez ca mi se pare normala atitudinea strainilor fata de noi, din moment ce chiar noi le spunem cum stau lucrurile pe aici.

--------------------
Dacia 1300 1972
when life gives you lemon, make lemonade
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
pleosc
post 21 May 2004, 23:59
Post #32

Membru

Group: Members
From: Constanta

Cred ca lucrurile se vor schimba peste vreo doua generatii,pentru ca tinerii de azi,in care ma includ si pe mine,am 20 de ani,au o mentalitate asemanatoare cu cea a generatiilor ce au trait in comunism si in cei 10 ani de asa zis capitalism.Aceasta mentalitate nu este specific romaneasca,ci se regaseste la toate popoarele din estul europei,doar ca unii au fost fortati sa se schimbe de interesele pe care marile puteri le aveau.Cum in Romania nimeni nu are interese majore,nu s-a gasit nimeni sa-i schimbe si pe romani.

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT-54-XXX
Orice solutie genereaza noi probleme.
+
Bobo
post 24 May 2004, 09:04
Post #33

Membru autentic

am fost in weekend in ardeal, la bazna, langa medias; am dat si o fuga in tg. mures;
o zona ft. misto, cica sunt si izvoare termale dar paragina totala; am stat la un prieten si m-a dus sa vad o casa saseasca sa zic asa neatinsa de zeci de ani; si am inceput sa discutam un pic; imi spunea ca s-au carat o gramada de sasi dupa revolutie; in august se fac 500 de ani de cand s-a construit biserica catolca de acolo si se strang toti din strainatate; si ma gandeam ca noroc au avut romanii cu sasii si cu ungurii si ce prosti am fost dupa rev. ca i-am lasat sa plece;
ma uitam la casa aceea saseasca de care va ziceam; incredibil .. bine, nu mai fusese intretinuta demult si peretii incepeau sa fie mancati de umiditate...
cica bazna a fost printre primele sau daca nu prima localitate din lume alimentata cu gaz metan;
bai ce sa zic, ar putea iesi o super statiune aici; si daca mai pui la socoteala niste vestigii istorice...
am vazut o pensiune care era plina de lume.. ft. misto..

in tg mures am fost impresionat de oras; toate semafoarele au puse cronometre din astea cu leduri cum au pus si ai nostri in 2 intersectii; curat ce sa zic mi-a placut;

--------------------
+
Marty
post 24 May 2004, 09:17
Post #34

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ti-a placut Tg. Mures ????? Curat??? Unde ai vazut tu curatenie ca eu n-am vazut decit gunoaie si tigani/aurolaci cu gramada?

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Bobo
post 24 May 2004, 11:33
Post #35

Membru autentic

centru; tiganii nu-mi mai atrag atentia in mod deosebit, fac parte din romania..
dar mi s-a parut curatel...
am inteles ca primarul ala al lor a facut ceva...

--------------------
+
luxcor
post 26 May 2004, 12:50
Post #36

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

The romanian vai !!!

Attached thumbnail(s)
romania.jpg ( Size: 84.26k ) Number of downloads: 36

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
costi
post 26 May 2004, 14:04
Post #37

Membru autentic

m-ai spart cu Roma: "music, horse-training and acrobatics". Music poate dar sigur horse stealing..

--------------------
DSN/SLZ
+
paulp
post 26 May 2004, 14:56
Post #38

Bagator de seama!

From: Iasi

Mie mi-a placut faza cu cele mai reprezentative orase: Bucuresti, Timisoara si BOTOSANI :twisted:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
Maska
post 26 May 2004, 15:01
Post #39

Membru incepator

The Bulgarian...PD !

Attached thumbnail(s)
police_BULGARIA.jpg ( Size: 55.88k ) Number of downloads: 27

--------------------
Citroen C4 Coupe 2008
+
EEN
post 26 May 2004, 18:38
Post #40

Membru

Asta pentru ca in Bulgaria exista o lege care trece in proprietatea statului masinile traficantilor de droguri utilizate in aceasta activitate!La fel e si in multe tari. Nu la noi...din cite stiu.

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
ashu
post 26 May 2004, 19:01
Post #41

Membru erectil

Are dreptate bflorian. Din cate stiu la fel e si in Republica Moldova. Mi-a povestit un prieten ca ce masini de politie a vazut acolo, nu-ti venea sa crezi.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 00:13
Forum Renault