DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Imi lipseste "1 banc"...

EEN
post 18 May 2004, 20:52
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Era o rubrica buna si imi placea. Nu ar putea fi reinventata? Evantual cu subiecte ce se sterg automat la 14 zile?

Pentru cazul in care sunteti de acord sa o reinventam iata si un inceput:

Cica era odata un taran roman sarac lipit pamantului si a aflat si el ca undeva in lumea asta larga e o persoana foarte marinimoasa, care face acte de caritate. Pe persoana asta o chema Doamna UE. Asa ca si-a luat taranul nostru sarsanaua si s-a dus la Doamna UE:
- Buna ziua doamna UE, am venit la dv pentru ca am auzit ca sunteti foarte buna si vroiam sa va cer o pereche de pantofi, ca nu am cu ce sa ma incalt iarna asta...
- Mai, eu sunt, intr-adevar, foarte buna cu oamenii, dar eu anul asta nu mi-am propus sa dau altceva. Uite, daca vrei, pot sa iti dau o basca....
- Bine, zice taranul, e buna si asta. (ca doar nu era sa plece cu mana goala!)
Si o tine asa vreo cativa ani taranul, ia basti de la Doamna UE. Bineinteles, niste vecini de la el din sat i le fura pana la urma, ca doamna UE ii dadea numai basti armani si versace... din care stransese un sac intreg... Pana la urma insa, a venit o iarna foarte foarte grea si, cum omul tot nu avea pantofi, ii degera picioarele, apoi i se amputeaza amandoua. Primavara, il iau pe brate satenii lui si il duc la Doamna UE:
- Ce ai patit mai tarane?
- Pai doamna UE, daca n-am avut pantofi, mi-am pierdut picioarele, si acuma am venit la dv sa va rog sa imi dati un scaun cu rotile, ca n-am cum sa ma misc...
- Pai mai tarane, io ce sa-ti fac, acuma, anul asta, in sfarsit am in program sa dau pantofi, dar tu acuma nu mai ai nevoie de ei, ca nu mai ai picioare. Si nici scaun cu rotile nu pot sa iti dau...
- Aoleu, dar io ce fac acuma, ca nu mai pot sa muncesc si o sa mor de foame...
- A, pai uite, am eu o solutie: tu ai pamant si nu-l muncesti, ca nu mai poti. Daca mi-l dai mie, iti dau eu bani de paine cate zile vei mai trai, ca macar atat pot sa fac pentru tine!

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
BX_master
post 19 May 2004, 00:48
Post #2

Membru incepator

Group: Members
From: Lyon-FR

Oh my God! Si inca cita dreptate ai cu bancul asta...Dar de aia e banc, nu? Sa mai diminueze cruzimea realitatii.... :vmad:

--------------------
We tried to assemble a useful collection of tips and ideas to help our fellow Citroënthusiasts to get the most out of their cars while keeping the dreaded repair costs at bay.
+
asarban
post 19 May 2004, 11:54
Post #3

Membru autentic

Group: Banned

S-a redeschis 1 banc!
Asa ca...STINGEREAAAA

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 06:31
Forum Renault