TURCIA GP, Detalii despre circuit
![]() ![]() ![]() |
TURCIA GP, Detalii despre circuit
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
4-0 si 0,4 sec in fata. Trist. Neamtul parca e la plimbare.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
E incredibil ce poate iesi din combinatia Vettel - RBR! Parca toti ceilalti joaca in "liga mica".
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
sorin000 |
![]()
|
![]() Just a member Group: Members Posts: 517 Joined: 16 April 08 From: Marte ![]() |
1.Vettel
2.Webber 3.Alonso O cursa destul de animata. Ma bucur pentru Alonso ca a terminat pe podium si sper ca in urmatoarele curse sa si castige. |
--------------------
Renault
Megane IV facelift 2021
ZEN TCe Audi A4 2016 TFSI S-tronic
Ex. Megane Sedan II 2008 Lux privillege dCi "Dacă mașina mea era ruptă ca tine , nu trecea de RAR..." |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Sper ca e un nou inceput pentru Ferrari.
Dar am o nedumerire: desi am vazut cap-coada cursa, nu pot intelege cum naiba a ajuns Massa asa de jos. Ca pit-urile au fost ok, si doar 4... |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vettel din nou, la plimbare!
Usor reviriment pentru Ferrari, putina dezamagire pentru McLaren! Se pare ca anul asta s-a cam gasit ingredientul pentru spectacol. Cursele sunt captivante! @comentatori: Daca mai dati mult in Williams s-ar putea sa primiti un MARE minus de la mine, direct pe mail! Mai si gata! ![]() ![]() @sechelariu: Cocosh, daca nici sa fii atent la monitoare nu poti ce dracului sa mai zic cand esti implicat direct intr-o cursa? ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Misto cursa. Depasiri la greu.
Mi-a placut Alonso, cred ca a scos tot ce se putea din masina, si imi pare rau de cursa un pic ratata a lui Rosberg. Cu cat sunt mai multe intrari la boxe cu atat apar mici incidente. Nu merge un pistol, se invarte cate o roata si nu pot mecanicii sa o schimbe. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
gabize |
![]()
|
M-a amuzat Schumi pe parcursul acestei curse. Si-a atins masina de ceilalti (cei drept, nu mereu din vina lui), cat intr-un sezon intreg.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Iti dai seama ce nervos e? imi pare rau pentru el(am fost fan) dar trebuia sa isi vada de batranetile lui.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Nu batranetea e problema, ci masina...
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Că-l suportă sau de ce?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
1. Sunt ferm convins ca tot feedback-ul pe care-l da la configurarea masinii e de mare ajutor echipei.
2. Cred ca se simte mai bine in masina decat s-a simtit ca spectator in anii de pauza. Oricum, daca nu se bulea cu Petrov, ar fi avut o cursa decenta. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
L-au cam depasit si altii fara drept de apel.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
Shumi e cam "obosit", Rosberg e mai mereu mai bun cu aceiasi masina.
|
--------------------
-
-
-
|
|
gabize |
![]()
|
Nu cred ca mai are nici macar el pretentii de a fi la fel ca acum 5 ani. Dar declarativ, e dator sa tina stindardul sus.
Cred ca a revenit pentru ca are competitia in sange, e o marca care inca se vinde, si atata timp cat nu pica in ridicol, nu cred ca se va retrage. Insa sa nu ne facem iluzii ca vom mai vedea in el un mare campion. Ca fan Ferrari, si implicit pentru o mare perioada de timp simpatizant al lui Schumi, ii doresc in sezonul asta macar un podium. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Eu sunt convins ca exact de acest imbold are nevoie Schumi, cateva podiumuri sau chiar un loc 1, pentru a trezi in el fiara, care il va domina pe acest Vettel, pe care personal nu pot sa il sufar, ca si pe Alonso.
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bucatzel |
![]()
|
Placa asta e valabila pentru orice
![]() This post has been edited by bucatzel: 12 May 2011, 10:14 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca Schumacher nu e acolo sa castige curse!
Eu o vad altfel: a inceput cu Mercedes cand era junior, a reintrat in circuit ca deh si banii indiferent cati ai nu sunt suficienti! DAR mai ales, cred ca e acolo ca sa dezvolte masina! Si el stie in sinea lui ca varsta nu mai e de partea lui! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Imi place cum, pt unii, indiferent de ce se intampla in F1, Schumacher ramane vesnica obsesie.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
bucatzel |
![]()
|
Pentru cine-o vazut filmul, simularea aia computerizata din ultimul Rocky se apropie cel mai bine de situatia asta.
Cata vreme mai e in stare sa mai dea niste pumni, la varsta lui si trei ani de Cand Mansell a facut un mic comeback, dupa un an de Indy, masinile nu se schimbasera mai deloc, dar se vedea deja ca nici el nu mai era acelasi. Si astea dupa un singur an de pauza, in care el a continuat sa conduca. O sa ziceti ca o castigat ultima cursa. Cursa aia n-o castiga daca nu se implanta Schumi in Hill. Asa ca mie nu mi se pare deloc putin ce face Schumi. Nu ca n-as vrea sa reuseasca si mai mult. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar pentru imagine tot mai bine era sa ramana in fata televizorului. Acuma neah, omul o fi avut nevoie de bani, poate se simtea dator intrucatva, din punct de vedere moral, catre Mercedes, F1 ramane un miraj chiar si cand ai castigat 7 campionate, etc. etc., motive sa revina normal ca gaseste. Insa daca o tine in ritmul asta, eu unul sa fiu Norbert Haug nu i-as mai prelungi contractul de titular si la anul. L-as pune frumos pilot de teste sau "chief onorary technical advisor" sau ce mai vreti voi, pentru ca omul are o experienta extraordinara, insa ajutorul cel mai important se pare ca nu il mai poate da pe circuit - si pentru cursele propriu-zise as lua un pilot in vana, care macar sa il egaleze pe Rosberg. Uite, Paul di Resta, sau Kobayashi, spre exemplu.
Cursa in sine -spectaculoasa intr-adevar, si poate ar fi si mai spectaculoase in viitor daca Vettel/Red Bull ar incepe sa aiba si ei probleme tehnice sau macar sa reduca strocul. Altfel, cu tot spectacolul din traseu, campionatul se decide inca inainte de cursa 10. NB, fiabilitatea asta din F1 devine din ce in ce mai enervanta. Pana acuma nu am vazut nici macar un singur abandon de la RedBull, McLaren, Ferrari. NB2, comentariul oamenilor de la Digi a suferit in cursa trecuta. Da, stiu ca sunt eu cartitor, insa din pacate am observat rateuri pe care le-am mai vazut in trecut si la Miki&Viki: batutul apei in piua cu pilotii romani in dauna a ce se-ntampla pe circuit, luarea " de buna" a unei reluari cu o faza ce se-ntampla pe viu cu ture bune inainte, glume cam nesarate despre femei...sper sa se redreseze si sa arate obiectivitatea din primele trei curse (macar). Pentru ca daca vreau discutii despre femei, citesc FHM, nu ma uit la F1. This post has been edited by ATM: 15 May 2011, 23:09 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
O cursa interesanta pe care ploaia a facut-o si mai spectaculoasa.Felicitariu lui Vettel pentru ca a reusit un loc 3 si pentru ca a aratat inca o data ce inseamna sa fii pilot cu experienta si fost campion mondial.Leclerc a tras si el tare pentru Ferrari, dar anvelopele si sangele rece l-au tradat la sfarsit..oricum a scos un rezultat bun.renault nu prea a aratat mare lucru, un punct muncit toata cursa de Ricciardo.Bottas a aratat de ce este locul 2 la merci si a fost depasit cu un tur de cel care a devenit pt a 7-a oara campion, Hamilton dandyboy
![]() Stroll a aratat ca poate dar poate masina sau varsta l-au facut sa piarda aproape tot, oricum bravo lui pt pole! In continuare imi plac lupii tineri, Sainz, Perez, Norris&Co fac minuni cu ce masini au.Intr-o cursa in care viteza maxima si aerodinamica nu au mai contat asa de mult am putut sa vedem ce inseamna sa fii pilot adevarat...bravo lor! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Da, frumoasa cursa, chiar daca primii doi au obtinut pozitiile deoarece au riscat si nu au intrat la boxe terminind cursa cu anvelopele praf. Cred ca era de ajuns un tur in plus sa fie depasiti .
Da, o sa spuna lumea ca strategie, bla,bla,bla, eu spun ca doar circ, nu degeaba i se spunea "Marele circ". |
--------------------
-
-
-
|
|
sb-55-dan |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 833 Joined: 6 July 05 ![]() |
Hamilton isi permitea o intrare la boxe pe sfarsit, avea timp suficient.
A demonstrat inca o data ca merita sa fie campion mondial! In acest ritm si cu masina asta il vad si la anul in aceeasi pozitie de campion. ![]() |
--------------------
renault
Laguna II, Laguna III
2003, 2011 Renault Laguna II Dynamique 1.9 Dci 120CP
Renault Laguna III Dynamique 2.0Dci 150CP |
|
dil |
![]()
|
![]() Membru verde Group: Moderatori Posts: 1.370 Joined: 7 December 04 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Intradevar, Hamilton avea timp pe final sa intre la boxe si sa iasa tot pe primul loc. Este incredibil ce avans a putut sa ia fata de restul. Anul viitor Mercedes poate sa vina cu aceasta masina fara imbunatatiri si tot ia campionatul.
|
--------------------
-
-
-
- - Renault Captur 0.9 TCe XMOD (2015)
ex Daewoo Matiz 2004 (2012-2015) ex Renault Clio Symbol 1.5dci 80CP 2006 Fidji (2006-2011) |
|
CGDBZ |
![]()
|
Avea timp la sfarsit, daca intra cand trebuia, iesea in pluton si cred ca acolo ramanea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Mercedesii primii, apoi Max, Leclerc si Alonso si bineinteles, Gasly. Sa vedem maine cum se aseaza lucrurile.
Neasteptat de bine a mers Alonso. |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
Raduchu |
![]()
|
![]() Nu-mi arde becu' Group: Members Posts: 1.453 Joined: 21 April 09 ![]() |
Victorie pt Bottas, apoi Max si Perez.
Sainz a mers impecabil, 19->8. Bravo Perez pt lectia data lui Hamilton, care inca odata ne-a aratat ca daca nu poti depasi un oponent, scoate-l de pe pista. ![]() |
--------------------
Renault 25 '86
2 x Volkswagen Passat
'08 Highline '10 R-Line There is a light somewhere, it may not be much, but it beats the darkness!
Rage, rage against the dying of the light! 500.000 km and counting. |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Păcat de Alonso...avea o șansă pt a termina in primii 5, Gasly l-a rezolvat inca de la start.cred că la Alpine e o problema anul acesta cu mașina, mare noroc au avut cu Alonso!Max a mers la sigur și și-a câștigat punctele dorite, Ferrari arată că poate dar nu reușește să obțină rezultate.Hamilton a mers pe intermediare până le-a transformat în slick-uri și tot scotea timpi buni și se bătea pentru puncte, Vettel a încercat să iasă cu anvelope Medium și a zis bogdaproste că a reușit să ajungă înapoi la standuri să își pună și ele anvelope de ploaie.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:30 |