Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Priveste partea buna a lucrurilor: macar nu ai probleme cu articulatiile.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Toate ca toate, dar un topic de ingrasat aveam sau tre sa facem?
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 g de cognac.
Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Bai totusi la mine in 2 saptamani trebuia sa se vada ceva, nu 4-5 kg dar macar acolo ceva dar nimic, ma cantaream si seara si dimineata. Intradevar am abandonat "dieta" si am inceput iar sa manac normal, mancare gatita de mama
![]() Cu berea e greu de tot... cred ca sunt dependet de ea ![]() Nu cred ca berea provoaca foame asa de tare adica mie mi se facea foame indiferent ca beam bere sau nu si chiar nu fac abuz la mancare. |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
schimba berea cu vinul........fara misto.......
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bolidu @ 30 Aug 2011, 23:38) ... Cu berea e greu de tot... cred ca sunt dependet de ea ![]() .... Domnilor moderatori, chiar nu vedeti ca numitul Ady77 si-a facut clona? ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Hai ca m-am cantarit pe acelasi cantar care-mi arata pe 1 mai 113 kile, plasat in fix acelasi loc. Asta seara aveam 92 de kilograme. Foarte ok pentru o dieta tinuta dupa ureche as zice eu. Sunt 21 de kile, si cand ma gandesc ce inseamna 10 litri de apa pe care-i mai car de la izvor, imi dau seama ca e o diferenta foarte mare. N-am mai scazut cine stie cat, da' de la o vreme nici miscare n-am mai facut. Il ajut pe un amic fotograf, asa ca programul zilnic e ceva de genu' plec de acasa la 8 jumate si ajung la 19 jumate inapoi. Deci timp de plimbari si miscare, mai rar. Asta seara am alergat pana la o carciuma, la propriu. Ca sa-i prind pe defectii astia sa beau o bere si cu ei. Bineinteles ca am baut vreo cinci. Da' nu mai conteaza. Ideea e ca nu bag dulciuri, in afara de Bergenbier nefiltrata si cate O prajitura facuta de maica-mea, nu un sfert de tava ca pe vremurile boeme, si inca mananc cat de cat decent, macar cantitativ, daca nu si calitativ. Sper sa am 85 de kile in 2012.
Ce e si mai tare e ca am slabit mai mult fara sa-mi dau seama. Altii se chinuie la propriu si abia dau jos un kil, doua... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca-l cheama cineva de la alt etaj, evident.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cel mai mult am avut 65 de kg, vara trecuta. Si mananc ca un porc. Tot ce apuc, la ce ora prind. Ma trezesc uneori si noaptea si mai mananc o napolitana cu ceva lapte / suc. Kebab mananc cam de 3 ori de saptamana.
![]() This post has been edited by Iulikk: 30 Aug 2011, 23:17 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Merced |
![]()
|
Eu zic sa renunti la dorinta asta.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Nu inteleg de ce ar vrea cineva sa se ingrase. cu ce te ajuta 10 kile in plus ? iti face placere sa nu-ti mai vina bine hainele ? daca vrei sa faci o treaba trage serios de fiare, sa pui niste muschi, nu sa te ingrasi
This post has been edited by ArtVandelay: 30 Aug 2011, 23:19 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
Mi se urat sa fi asa de slab...
PS: am tras si de fiare (blonde, brunete, roscate ![]() This post has been edited by Iulikk: 30 Aug 2011, 23:22 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Merced |
![]()
|
Da' nu tre sa te ingrasi, tre sa pui niste masa musculara mai degraba. De ingrasat o sa ai timp de pe la 30 de ani incolo, timp destul, vei vedea.
Grecule, lasa ma, mai bine gras si fara tutun decat ca inainte. Cand te vei simti in stare, o sa dai jos, cum am reusit si eu. Chiar ma bucur ca aveam ~sute de kile cand m-am lasat, si acum am chiar ceva mai jos. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Io de o luna oficial am incheiat dieta, dupa 9 luni si 40 de kg in minus...adica de la 114 la 74.
Momentan ma cam chinui sa ma mentin, inca mananc prea putin ![]() |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Merced |
![]()
|
Mie imi place ca nu ma chinui deloc. Nici n-am vrut de la bun inceput, lucru neinteles de unii critici de-ai mei de p-aici, care ma indemnau sa tin o dieta "ca la carte". Frate, am mai mancat si chestii care nu s-ar fi "servit" la un om cu o "dieta". De exemplu am fost la un amic sa vedem niste meciuri, am ajuns hamesit si i-am zis sa ma serveasca si el cu ceva de haleu, ca cu berea venisem eu. Mi-a pus omu' pe masa rosii, ceapa, branza, si slana facuta de casa. Pai am bagat cred ca 2-300 de grame lejer si n-am regretat. Si asa mai departe. Cand mi-a fost cu adevarat pofta de ceva, am bagat, dar nu exagerari continue ca inainte.
Asta e cea mai mare problema in cazurile astea. Combinata evident cu sedentarismul. Chit ca nu prea am mai mers cu bicla din lipsa de timp si chiar chef in ultima luna, tot am mai dat un pic jos. Ca macar am mers pe jos, am mai alergat putin, si n-am exagerat cu haleul, sau daca am facut-o, s-a intamplat 2 zile dintr-o luna, nu 20 de zile, ca inainte. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 31 Aug 2011, 00:19) Nu inteleg de ce ar vrea cineva sa se ingrase. cu ce te ajuta 10 kile in plus ? iti face placere sa nu-ti mai vina bine hainele ? daca vrei sa faci o treaba trage serios de fiare, sa pui niste muschi, nu sa te ingrasi Pai lasa-ma ca daca te uiti din lateral la mine nici nu ma vezi. Daca as mai pune vreo 15 de kg pe mine ar fi ideal pentru inaltimea pe care o am. Toata treaba e ca am o viata haotica si foarte dezordonata. Sunt zile in care beau un nes, doua si mananc o data si sunt zile in care mananc si de 6-7 ori. De obicei mananc putin si des. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
De-aia nu țip niciodata la tine, sa nu te izbesc naibii de perete.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Credeam ca zici cealalta faza, ca d-aia il platesti numai in maruntis, sa nu-l ia vantu' pe strada.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Avand in vedere ca am venit de la Turcia All Inclusive cu faimoasa greutate de 88, de luni am inceput regimul de la borna 88kg .
Tinta 80kg. Termen 8 saptamani. Premiu: un expresor de cafea model OMV Pedeapsa: dau expresorul cadou Intrebari pt regimatii de peste 30 ani: ce faceti cu vergeturile si pieile lasate de pe burti? This post has been edited by dizzy: 31 Aug 2011, 09:01 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:04 |