Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa nu fie din alea vinoase.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
18-26 de ani maxim
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 31 Aug 2011, 10:01) Imi impachetez penisul cu ele, sa para mai gros. ![]() Uneori mai scapa si-o lovesc peste burta. Atunci pare mai fericita. Crede c-o lovesc cu altceva. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 31 Aug 2011, 09:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Alydor |
![]()
|
da' ce o ai cat pasta de pix de 0.5 mm?
![]() Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 31 Aug 2011, 09:43 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
care vergeturi... si care piele?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am inceput si eu de cateva zile un program de scapat de sunci. Momentan ma pot lauda cu 122 chile-n viu la o inaltime de 1,80.
Mi-am facut abonament la sala, pana acum am 2 sedinte a cate 1,5 ore fiecare (banda, vreo 3 feluri de biciclete si abdomene). Am renuntat la paine alba (mai bag cate o felie de integrala) la Coca-Cola (jale ![]() Orice sugestie care sa-mi mai indulceasca suferinta e bine-venita. ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
O baragladina
![]() Ca fapt divers, eu sunt "slab ca porcu". Am 173 cm si vreo 55 de kg ![]() ![]() Kebabu' e aproape zilnic in meniu. This post has been edited by Iulikk: 26 Nov 2011, 18:46 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Victoras a slabit de-a dreptul radical dupa ce la luat pe Boro.
Iulikk: rareste scaunele! Lasa in bucatarie doar masa ![]() This post has been edited by corbex: 26 Nov 2011, 18:48 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
O shaworma pe saptamana!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Iulikk, ai grija ce-ti doresti, s-ar putea sa ti se indeplineasca! Mai asteapta cativa ani si o sa vina de la sine.
Mi-e frica sa-ntreb la ce l-a luat pe Boro. ![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@Manuel: Sugestia mea este aceea ca nu trebuie sub nicio forma sa adopti un regim foarte sever, unul in care sa negi complet orice iti placea, deoarece dupa un timp (zile, saptamani, luni) o sa cedezi si o sa renunti complet.
"Ce e mult strica" - valabil si la mancare, dar si la sala sau regim, asa ca incearca sa fii echilibrat, si nu adopta cai extreme. O alta sugestie e sa nu mntii un regim hipocaloric drastic pentru prea mult timp. Adica sa nu te infometezi aiurea timp incelungat - risti boli de stomac, risti perdere a masei musculare, dezechilibre (atentie la vitamine si minerale!). Apoi cand lasi regimul o sa pui la loc la fel. Asa ca trebuie sa iti regandesti stiulul de viata. Sa nu ai asteptari fanteziste, nu vei da jos intr-un an ce ai pus in 10. Incepi cu un regim pe care il mentii o perioada (in care o sa dai jos relatic repede multe kg), apoi tot timpul trebuie sa mentii un semiregim (eviti cola, painea - cum ai zis si tu, faci sport tin cand in cand - macar de 2 ori pe saptamane), etc. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 26 Nov 2011, 18:49 |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
Instructorul de la sala mi-a spus cam aceleasi chestii. El zice sa merg la miscare cat de des pot, chiar si zilnic daca se poate. Inainte, doar gandul de a merge la sala imi dadea fiori, dupa 2 sedinte pot spune ca e chiar placut, atat timp cat nu tragi ca boul. Cica o pierdere de greutate de 6-7 kg pe luna e posibila, fara sa ma infometez. Mi-a zis sa nu scad sub nicio forma sub 1500 calorii zilnic (alta belea, tresa calculez caloriile).
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Instructorul de la sala vrea lovele.Baga o luna de dans pe ce am pus eu la muzica ,zilnic cel putin o ora,daca poti,DACA POTI ,fa miscarile din videoclipuri,nu asculta o muzica daca nu-ti place,asta ti-a spus?Nu o sa sa slabesc pe Snap daca ascult Chopin de o viata,mai degraba intru la alta categorie :STRES-si te trimite la colegu'asa ruleaza banu'
This post has been edited by daniM: 26 Nov 2011, 19:12 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Manuel |
![]()
|
Am abonament, tot atat platesc daca merg de 20 ori sau o singura data pe luna.
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu stiu cata grasime ai pe corp ,si nu stiu ce vrei sa faci de fapt(nu am stat sa citesc),sa arati bine la club,faci pentru sanatate(adica ai de recuperat ceva),oricum muschii in devenire(transfomare) combina-i cu un sport activ(atac,aparare sau pasive fotbal-ia contact cu tony,tenis)nu lasa totul pe culturism,haltere.etc.Un corp frumos apare prin alungirea muschilor-dansatori,gimnasti
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Sala nu inseamna (numai) culturism. Asta cred cei neinformati. In conditii de iarna cand e greu sa bagi o alergare in parc inlocuiesti cu o alergare pe banda. O tura cu bicicleta prin padure o inlocuiesti cu 45 minute de pedalat pe bicicleta magnetica.
Lipsa de activitate zilnica si sedentarismul incerci sa le suplinesti cu un program de antrenament prin care sa pui la lucru toate partile corpului. Evident ca nu o sa ajungi nici pe departe culturist, pentru asta e nevoie sacrificii imense, antrenamente multe, dieta specifica, medicatie, genetic bun, ambitie si de cele mai multe ori un 'stimulent' suplimentar. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
corbex |
![]()
|
Manuele, combinatia dintre mersul la sala si la curve e ucigatoare. Numai grija sa nu te descopere nevasta iti asigura un slabit radical si cu efect de durata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Manuel |
![]()
|
Dani, nu fac frate culturism, fac cardio!
Nenea corbex, am notat! |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
daniM |
![]()
|
Fiecare organism reactioneaza altfel.E greu de gasit dieta sau nutritionistul(cel mai important si cel mai greu e schimbarea modului de viata,fumat,alcool,introducerea in rutina a unui program,plictseala de el,etc)Poti sa platesti pentru treaba asta,poti sa o faci de pe net,pentru sanatate ,dupa cum am zis ,pentru intretinere,etc.Cel mai usor e prostirea pentru muschi(violenta),majoritatea salilor de "karate" le practica pentru bani-Hai,ba,ca bateti pe toti.
Alegerea unui stil defensiv, cel putin aikido(o sala cu traditie),practicat serios,de la zero,implica TOT: de la slabire,"achizitionare muschi" pana la incredere in sine |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Manuel |
![]()
|
Pai n-alerg, mers alert pe banda la 7 km/h, bicicleta la nivelul 4 si 75 rpm si abdomene.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
daniM |
![]()
|
Au scris si grasii ceva,mai lipseste Adi
<span class='edit'>26 Nov 2011, 21:23:</span> Deci banda aia-i sula,bicicleta-i sula mai lipseste banda aia de pus pe muschi sau pe burta grasa de 12 volti.Aia-i miscare?O sa-ti dai seama ca obosesti si daca dai 10 minute cu aspiratorul.Multi se arunca la fotbal de sala ca de? e miscare.Nu e MISCARE FORTAREA MUSCHILOR ODATA LA 7-10 ZILEsi dupa aia statul cu kuru pe scaun la DC This post has been edited by daniM: 26 Nov 2011, 20:31 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
daniM |
![]()
|
Incearca sa pleci usor ,de "acasa".Alege un perete din casa ,apartament in care poti sa dai cu pumnul la limita rezistentei(nu se pleaca direct cu sacul).Alege sa faci muncile mai grele din casa.Daca nu ai greutati ,inventaza,daca nu, cumpara din acelea care se umplu cu nisip.Chiar siu n program de flotari e slabut,dar se cunoaste.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(daniM @ 26 Nov 2011, 20:19) Deci banda aia-i sula,bicicleta-i sula mai lipseste banda aia de pus pe muschi sau pe burta grasa de 12 volti.Aia-i miscare?O sa-ti dai seama ca obosesti si daca dai 10 minute cu aspiratorul.Multi se arunca la fotbal de sala ca de? e miscare.Nu e MISCARE FORTAREA MUSCHILOR ODATA LA 7-10 ZILEsi dupa aia statul cu kuru pe scaun la DC Ai vorbit ca sa nu te fure somnul stand degeaba. Ai auzit de antrenament aerob si anaerob? Legatura dintre antrenamentul aerob de-o ora cu bicicleta sau banda si centura cu impulsuri numai universul tau fascinant o poate explica. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 18:29 |