DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

55 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Sunt gras ca porcu', cum slabesc?

ydaniel
post 5 Sep 2006, 12:22
Post #271

Adrenaline junkie!

Group: Members
From: black sea

pai si ce inaltime ai bre?smile.gif tre sa mergi cam 20 km pe zi.eu vara merg frecvent cora pantelimon -lukoil herastrau si retur:)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 5 Sep 2006, 12:22
Post #272

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Tin si regim. Adica maninc dimineata si mai maninc la 5, cind ajung acasa. smile.gif Ah, sa nu uit, am reinceput sa fumez. smile.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
dantes
post 5 Sep 2006, 12:24
Post #273

Membru

From: Tzaranoaia

E uite eu sunt gica,,,,contra! Eu nu vreau sa slabesc! Imi place asa...105 kg...
Da' mai mult de 110 nu imi place nici mie...

Daca ma apuc de slabit, imi aduc aminte ce aschiuta sunt la 90 de kile! Doctoru' cica mi-a zis ca am structura osoasa grea.. blink.gif Da' pa bune ca eram slab mort la 90 de kile...

Pentru cine isi doreste sa slabeasca....SPOR LA PEDALAT ! wink.gif

--------------------
O masina oarecare . - .
Old school
+
mars
post 5 Sep 2006, 12:24
Post #274

meow or never

Group: Moderatori

1.84m, 65 kg. Si mananc cat pot, ce vreau. Si nu se pune de nici un fel. Daca aveti idei si de ingrasat, astept sa imi ziceti.

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
Pedro
post 5 Sep 2006, 12:25
Post #275

Membru autentic

From: Bucuresti

Eu m-am linistit, coarda tine vreo 1200 de kile, grigri-u vreo 1500 asa ca ce pielea mea , daca pot sa ridic si dacia in echipament atunci e de bine biggrin.gif . Faza e ca ma uit la uni in bransa cu 40 si ceva de kg si ma gandesc ca eu trag dublu dupa mine , da merge unsa treaba .

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Marty
post 5 Sep 2006, 12:29
Post #276

QUOTE(ydaniel @ 5 Sep 2006, 13:22)
pai si ce inaltime ai bre?smile.gif tre sa mergi cam 20 km pe zi.eu vara merg frecvent cora pantelimon -lukoil herastrau si retur:)
*

Am zis, am 1.87 . Faza nasoala ca surplusul de 15 kile s-a pus pe...burta. sad.gif

Dantes, la mine e invers, am oasele usoare. La 85 de kile sunt babanut. smile.gif

This post has been edited by Marty: 5 Sep 2006, 12:31

--------------------
+
neumann
post 5 Sep 2006, 12:34
Post #277

Membru autentic

From: Spermezeu

F=m*a,
unde a e de obicei 9,8 m/s
Deci imparte si tu 1200 la 9,8 si o sa vezi ca daca ai peste 120 de kile... hmmm.
Acu' nu-i bai, ca nici cataratori peste 120 kg n-am vazut (cred ca acum imi dau seama de ce).
Alea 1200 banuiesc ca sunt KgF. Oricum si coarda se mai toceste in timp si ii mai scade rezistenta, ca doar nu o schimbi in fiecare luna radmasa.gif

QUOTE(Pedro @ 5 Sep 2006, 15:25)
Eu m-am linistit, coarda tine vreo 1200 de kile, grigri-u vreo 1500 asa ca ce pielea mea , daca pot sa ridic si dacia in echipament atunci e de bine biggrin.gif . Faza e ca ma uit la uni in bransa cu 40 si ceva de kg si ma gandesc ca eu trag dublu dupa mine , da merge unsa treaba .
*

This post has been edited by cristianco2002: 5 Sep 2006, 12:36

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
ydaniel
post 5 Sep 2006, 12:35
Post #278

Adrenaline junkie!

eu am 1,82 si 70 kg.si mananc cam 5000 calorii p zi.unde zboara ele?smile.gif)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
Alex G.
post 5 Sep 2006, 13:37
Post #279

Membru autentic

1,82 si 83kg; inalt si gras.

Numai bine,
Alexe

--------------------
- - -
+
vis-a-vis
post 5 Sep 2006, 20:01
Post #280

DaciaClubber

QUOTE(ydaniel @ 5 Sep 2006, 13:35)
eu am 1,82 si 70 kg.si mananc cam 5000 calorii p zi.unde zboara ele?smile.gif)
*

O sa vezi peste 10-15 ani.
La 18 ani ai tai ar fi chiar rusinos sa ai c.u.r de vădană.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
lucian79
post 5 Sep 2006, 20:55
Post #281

Membru

From: O R A D E A

QUOTE(Marty @ 5 Sep 2006, 13:29)
Am zis, am 1.87 . Faza nasoala ca surplusul de 15 kile s-a pus pe...burta. sad.gif
*

Mda ..si eu tot 1.87 am si-n ultima vreme de la 75 am sarit la aproape 85, asta-n conditiile in care dau gata 1 pachet de tigari pe zi. Asa cum ai zis si tu e nasol ca se depune pe burta, si mai nasol e ca fara abdomene nu scapi de ea. Asa ca daca vrei sa-ti mai vezi junioru' tongue.gif baga abdomene la greu. happy.gif

--------------------
pejos confort 2006
feel free ..... feel FIAT
+
eXtenSion
post 5 Sep 2006, 21:29
Post #282

Membru autentic

Revenind, la bicicleta, cum sa mergi? Ca eu merg cu "treapta" I, superlow, 10 km in 12321 ore, dar nu ma obosesc deloc.

Deci cam cu cati km la ora trebuie mers? si cat?

--------------------
facebook groups e mult mai naspa decat un forum
+
SiloS
post 5 Sep 2006, 23:04
Post #283

Gangester

From: Buzau

Trebuie sa dai greu , sa mergi tare si cat mai mult . Dupa ce te dai jos de pe bcicleta d-abia sa mai poti sa te tii pe picioare . Asa e frumos !
La inceputul verii aveam 65 acum am 70 . Vreau sa am vreo 75 - 80 .

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT25
1999 FIAT ARCA AMERICA 403
+
ydaniel
post 6 Sep 2006, 11:25
Post #284

Adrenaline junkie!

am 21 smile.gif si poate ma voi ingrasa cand ma voi lasa de sport...adica never:)))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
+
Pedro
post 6 Sep 2006, 21:04
Post #285

Membru autentic

QUOTE(ydaniel @ 6 Sep 2006, 12:25)
am 21 smile.gif si poate ma voi ingrasa cand ma voi lasa de sport...adica never:)))
*

Asa si............, ne faci in ciuda biggrin.gif , o fi black sea-ul ala de vina, vezi sa nu te murezi de la atata sare biggrin.gif

--------------------
Dacia 1300 OFF ROAD Berlina
O zi trista pentru tara, mare victorie comunista, traiasca.......
+
Marty
post 7 Sep 2006, 08:28
Post #286

QUOTE(SerbanS @ 5 Sep 2006, 13:21)
Bravo. Ideea e sa te cantaresti dimineata in chiloti [...]
*

Uhm.... Cintaru' e la munca. Doar nu-ti inchipui ca ma trezesc dimineata, ma spal si o rup la fuga pe strada-n chiloti pina la munca, ma cintaresc, ma intorc acasa, maninc si ma imbrac..... Acu' 10 minute aveam 93.5 .

--------------------
+
Altis
post 7 Sep 2006, 08:38
Post #287

Membru autentic

1.85, 78 kg, 28 de ani.
Pana acum cateva luni, imi doream cu ardoare sa ma ingras...Culmea, dupa ce am renuntat la sport, am slabit...de la 85-87 am scazut la 73, si acolo am ramas 8 ani, indiferent de eforturi.
De cand am schimbat job-ul, mai mult cu curul pe scaun m-am trezit brusc cu 5 Kg bonus...Ma mai gandesc daca sa fac eforturi sa ma ingras, mai ales ca ma bate un gand cu fumatul, si tare mi-e ca am sa dau amortijoarele peste cap subit...

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
eudin_umarian
post 7 Sep 2006, 08:43
Post #288

.........

From: constanta

daca tot te-ai reapucat de fumat, baga 2 pachete pe zi, da-i la buci cat cuprinde, in fiecare seara imbata-te ca porcu' si 100% garantat , vei avea greutatea ideala! tongue.gif

--------------------
iadacia Logan 1.5 dCi 2006 Ambition - ? 00 ???
stiu ca nu stiu nimic!
+
Marty
post 7 Sep 2006, 08:43
Post #289

Amortizoarele ca amortizoarele, faza e sa nu dai felinarele peste cap c-atunci e chiar nasol! 04.gif

--------------------
+
Altis
post 7 Sep 2006, 09:07
Post #290

Membru autentic

Nuuuu, ma bate un gand sa renunt la fumat smile.gif
Fumez doua si jumatate....
Marty, ai vazut tu drac mort? tongue.gif

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
SerbanS
post 7 Sep 2006, 15:58
Post #291

Membru

QUOTE(Marty @ 7 Sep 2006, 08:28)
Uhm.... Cintaru' e la munca. Doar nu-ti inchipui ca ma trezesc dimineata, ma spal si o rup la fuga pe strada-n chiloti pina la munca, ma cintaresc, ma intorc acasa, maninc si ma imbrac..... Acu' 10 minute aveam 93.5 .
*

Pai poti sa iti cumperi un cantar smile.gif . Daca fac cum zici tu sigur mai slabesti o groaza. smile.gif. felicitari si tine-o tot asa. Eu azi aveam 84 - inca 4 kg si gata smile.gif

--------------------
Renault Symbol 1.5 dci 80 cp Dynamique + clima 2006
A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
+
MAKRON
post 27 Sep 2006, 08:00
Post #292

simply clever

From: silistea gumesti

Hmmm...Destul de urat.Centura abdominala de grasime, adipocite prolifice.
Am avut si eu problema asta; chiar mai nasoala. Este consecinta scaderii ratei metabolice cu alte cuvinte (vorba lu` bagz bany) VARSTA, DOC!

Demonstrat este ca ne ingrasam nu de la mancare, neaparat, ci de la lipsa de miscare. Corpul uman este construit pentru miscare (articulatii, masa musculara,parghii osoase).

Eu am 1,81 si in decembrie anul trecut ajunsesem la 97 de kilo ohmy.gif .Ma deranja faptul ca incepusem sa capat forma de geoid dar mai mult ma nelinistea faptul ca este nesanatos sa ai asa o masa.
Acum am 78 de kilo smile.gif ...alta viata. S-a schimbat totul; dorm mai bine,ma misc mai sprinten, sunt mai vioi, fac activitatile zilnice cu mai multa placere.

Care a fost secretul meu? In niciun caz vreun regim minune ori ori vreo centura sau alte porcarii de genul acesta. Nu exista asa ceva ; sunt niste tampenii.
Am inceput sa fac bodybuilding si antrenamente cardio gen sky machine, alergari ff usoare pe banda, bicicleta etc. Sa nu-ti imaginezi acum ca as fi vreun Coleman...nu. Dar mi-am ridicat metabolismul suficient de tare asa incat mananc ce vreau si cand vreau (bineanteles ca nu abuzez de acest beneficiu).
Personal, nu recomand alergarile decat cele usoare pe banda.In orice alte conditii de alergare, la varsta, greutatea si lipsa noastra de antrenament ne bulim genunchii si spatele inferior excl.gif
Cat priveste regimul, calculeaza-ti un regim hipocaloric dar in niciun caz sa nu te infometezi. Daca te infometezi nu vei pierde grasime ci vei pierde din masa musculara ori grasimea excl.gif este cea nesanatoasa de care vrei sa scapi si nu muschiul.
Apropos! este o mare greseala ideea de a nu manca nimic dupa ora sase PM. Te culci flamand si te chinui toata noaptea. Trebuie sa servesti o masa frugala fara glucide si grasimi ci mai mult proteina si fibra.
O alta mare greseala. Eliminare completa a grasimilor din alimentatie! Nu se poate asa ceva!!! Grasimile sunt esentiale pentru functionarea organismului! Eventual poti trece doar pe grasimi "sanatoase" omega 3 din uleiurile nerafinate, peste.
Ce se poate elimina? doua puncte
Zahar=otrava, bauturi carbogazoase - la fel, alcool - cat mai rar (are mult prea multe calorii), painea - incearca sa renunti de tot la ea si la produsele de patiserie nu au niciun beneficiu,nu mai e painea cum era odata, e plina de aditivi care favorizeaza ingrasarea (sau impiedica slabirea)

Cam asta este ...imi pare rau dar se pare ca nu exista o cale comoda, facila.
Oricum, ca o ultima idee,daca incepi va trebui sa lucrezi vreo luna de zile numai cu greutati mici (cam cu ce lucreaza fetele biggrin.gif ) asta pentru a se pregati articulatiile, pentru a le pune in "garda" caci dupa atata nemiscare au devenit cam fragile si nu ar rezista din start la tensiuni mari.

Daca mai vrei sa-ti impartasesc din experienta mea iti stau la dispozitie.

--------------------
SKODA OCTAVIA II AMBIENTE MY 2007 - WSP
+
Marty
post 27 Sep 2006, 08:52
Post #293

Din pacate am aflat ca articulatiile mele-s varza cu carne. Aveam un cioc pe genunchiul drept si m-am dus la doctor. Diagnosticul a sunat sec: leziune femuro-patelara. In consecinta, 2 luni de medicamente si fizioterapie. sad.gif

--------------------
+
MAKRON
post 27 Sep 2006, 09:30
Post #294

simply clever

Imi pare rau sa aud asta sad.gif
In acest caz trebuie muuuulta prudenta in abordarea chestiunii, trebuie sa fii permanent monitorizat atunci cand faci miscare.
Pentru inceput, pana se repara articulatia, ai putea sa te ocupi usor, usor de celelalte grupe musculare care nu implica genunchii (brate, torace, abdomen) desi, e drept, picioarele beneficiaza de cea mai mare grupa musculara din organism si ti-ar oferi cele mai rapide rezultate in materie de slabire.

O masa musculara tonificata este mare consumatoare de energie. Organismul consuma energie doar pentru a o intretine. Nu e nevoie sa ai neaparat o masa musculara voluminoasa. E suficient sa fie densa penru a accelera metabolismul.

Evita sa slabesti rapid - gen 5 kile pe saptamana - e f periculos pentru sanatate.

Iti doresc insanatosire grabnica!
P.S. Sa nu ma injuri tare dar eu suspectez, ca fiind vinovata de accidentare ta la genunchi, lipsa de miscare.

--------------------
+
Marty
post 27 Sep 2006, 09:47
Post #295

Nu te-njur si eu nu suspectez, eu sunt sigur! smile.gif

--------------------
+
vasile82
post 27 Sep 2006, 11:39
Post #296

Membru autentic

From: Ploiesti, Bucuresti

Salut,
Sunt aproape in situatia lui Marty, adica am vreo doi ani mai putin si vreo doi cm in plus. Dupa concediu am observat ca m-am cam ingrasat; si toata grasimea s-a pus pe burta, parca as fi tantar anofel. Dezavantajul este ca nu-mi mai vin pantalonii; avantajul - centura de siguranta sta la fix sub burta.

Momentan am renuntat la berici; sa vedem daca tine.

--------------------
Ex Logan, Renault Fluence 1.6
+
sddragos
post 27 Sep 2006, 12:19
Post #297

Membru autentic

Eu am incercat efectul invers, adica sa ma ingras. Da-i cu carne toata ziua, da-i cu bere... nimic. Daca fac ceva miscare se arde imediat tot ce-am acumulat.
Singurul mod de a ma ingrasa este... serviciul (aproape toata ziua pe scaun). Dar se pune doar pe burta si e nasol.
Am 1,80 m si 78 kg. Eu as vreo 85 kg dar distribuite uniform, nu doar la burtoi...
Vreau sa merg o data pe saptamana la sala de forta, dar va trebui sa bag in mine la greu sa am de unde pune pe mine.
Ce alimente (dar sa fie SANATOASE) trebuie sa consum ca sa se puna ceva si pe mine? Exceptand bauturi accidulate, ca nu le suporta stomacul.

--------------------
Dacia 1310 L 1997, berlina
+
chichi
post 27 Sep 2006, 12:31
Post #298

Membru

From: Braila

Fratilor, voi chiar sunteti slabi... Eu am 1.71 m cu 84 kg si in comparatie cu voi eu chiar sunt obez (30 ani). Cand am terminat facultatea, aveam 64 kg, dupa armata aveam 65 kg, dupa ce m-am angajat, am ajuns la 74 kg, cu toate ca eu aveam pe atunci munca de teren ce implica miscare si mers pe jos, nu ca in prezent, numai la birou toata ziua.. Deci in prima faza, cu toate ca eram fumator inrait, am pus pe mine 9 kg in plus, dar si bagam in mine ca spartul fripturi si alcool. Dupa ce m-am lasat de fumat, am ajuns la 86 kg in mai putin de 6 luni. Este adevarat ca eram in ultimul hal de disperare fara tigari si ca am mancat ca un spart atat mancare, cat si multe dropsuri. Am tot incercat diverse regimuri de alimentatie si am slabit doar 2 kg, acum avand 84 kg...

Deci voi la 1,80 - 1,90 cu 90 - 100 kg, chiar nu aveti de ce sa va faceti probleme.. Mai rau de astia ca mine...

Attached thumbnail(s)
gras.jpg ( Size: 5.85k ) Number of downloads: 163

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.2V 2012 - BR
+
SilviuB
post 27 Sep 2006, 12:37
Post #299

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

@sddragos:
Daca vrei sa cresti in greutate, apuca-te de mers la sala, dar de 3 ori pe saptamana nu doar o data ca e degeaba. Astfel vei capata forta si tonus, dar vei lua si in greutate pt ca muschii au greutatea mai mare decat grasimea.

Sa zic si eu ca am 1.82 si cam 85kg si zic ca sunt gras. Se vede mai ales la burta nu si in alte parti. Faza e ca vreau sa merg la sala sa ma antrenez cu un preparator fizic la inceput ca sa scap de grasime si dupa aceea mai vad eu.

This post has been edited by SilviuB: 27 Sep 2006, 12:48

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
MAKRON
post 27 Sep 2006, 13:06
Post #300

simply clever

QUOTE(sddragos @ 27 Sep 2006, 15:19)
Eu am incercat efectul invers, adica sa ma ingras. Da-i cu carne toata ziua, da-i cu bere... nimic. Daca fac ceva miscare se arde imediat tot ce-am acumulat.

*

Impropriu spus œsa ma ingrasœ De fapt tu vrei sa pui ceva carne pe tine si nu grasime. Intradevar muschiuletul se acumuleaza mancand proteina dar trebuie mai intai sa stimulezi cresterea prin efort fizic.
Parerea mea e aceeasi: mergi la sala si acolo te va invata cum sa mananci.

chichi, nu te lasa coplesit de situatie, ia atitudine!

This post has been edited by MAKRON: 27 Sep 2006, 13:08

--------------------
+
55 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th May 2025 - 00:30
Forum Renault