Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
tatabobu |
![]()
|
||
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|||
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Andrul @ 20 Feb 2009, 19:21) Pulsul de 90 e ok in momentul masurarii, cresterea poate fi de la stresul masuratorii in sine, trac etc. Ok, de acord cu asta de aceea as zice sa isi repete masuratorile in conditii mai bune si cu instrumentele clasice. QUOTE(Andrul @ 20 Feb 2009, 19:21) Am zis ca in acel moment avea tensiunea crescuta din cauza pulsului crescut din acel moment. Ia-ti tensiunea dupa ce urci cateva etaje si, daca nu esti sportiv de performanta, in 4 din 5 masuratori iesi hipertensiv, tocmai ca ai puls crescut. QUOTE(Andrul @ 20 Feb 2009, 19:21) Nu, nu sunt, dar nici tu nu esti. Eu sunt in devenire si sper doar ca voi fi ![]() SI s-ar putea sa stiu This post has been edited by Bulldog: 21 Feb 2009, 15:39 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, io am facut sport in w/e! Fusei la Azuga, la ski. Bine, mai mult la stat pe partie, ca statui dupa gagica-mea, s-o-nvat pe doage. NU-i vorba, dupa 3 coborari m-am ales cu doua glezne umflate, da' nu de la cazut, de la inactivitate sifrecat de clapari. Macar am am invatat-o pa fata cit de cit, sa pot sa ma dau si io linistit, fara frica.
Apropos, sa nu uit: 'va-n gura cu placile voastre care adunati voi toata zapada de pe partie jos, la sosire! This post has been edited by Marty: 23 Feb 2009, 09:29 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
114kg.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
OT: Marty, cat de aglomerat a fost la telescaun ? Cat stateai la coada ?
Eu am fost la paltinis in weekend, cam jumatate de ora, 20 de minute dura. |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Maxim 5 minute. Ideea e ca au bagat gondole, 8 capete vita furajata intra intr-una. Si merg foarte repede. Mai nasol e ca e partia plina, zici ca vine IRTA cind se da drumu'.
This post has been edited by Marty: 23 Feb 2009, 10:28 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Suna bine ce zici tu, acolo nu era cine stie de aglomerat, dar era nasol cu urcatu
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(driverx @ 23 Feb 2009, 10:12) Mananca tu un ou fiert dimineata, juma de piept de pui pe gratar la pranz si-o lingura de spanac fiert seara. Sau doua oua fierte, o salata de cruditati, peste. Tine-o asa o saptamana si mai vorbim noi de erori ale cantarului. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nush ma. Am avut si io 116kg. Si n-am mancat ou fiert, nici juma de piept ca nu imi place decat in shaorma si ultima data cand m-am cantarit aveam 107. Dar e drept ca nu intr-o saptamana. Ci vreo luna si ceva. Dar scopul NU e sa scazi mult intr-o saptamana ci doar sa scazi in greutate.
NU cred in retete dinastea minune. Si iti recomand sa faci la fel. Spanac fiert seara? Come on. Nu is expert, dar oricat de fiarta ar fi frunza aia de spanac, clorofila aia tot o sa ceara ceva efort din partea stomacului pentru a fi digerat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Nu e chiar ceea ce pare dupa modul simplist in care am descris dieta.
Se numeste South Beach si are vreo 300 de pagini. Mananci orice si nu te infometeaza. Ca sa intelegi exact despre ce-i vorba, trebuie sa citesti toata cartea. Nu-ti pot explica eu in 3-4 cuvinte. Despre faptul ca nu se da jos intr-o saptamana ce s-a pus in ani, stiu prea bine. Nu asta e intentia mea. Urmez aceasta dieta, si atat am slabit pana acum. Am sa pun meniul zilnic pe cateva zile, ca sa te convingi ca nu fac altcela decat sa mananc normal. Pana acum mancam ca porcul. Adica odata pe zi, iar atunci bagam trei portii din acelasi fel plus o paine. Iar cand esti cu 35 kg mai gras decat trebuie, e normal sa slabesti 1kg/zi atata timp cat reduci portiile, mananci fibre, nu bei decat apa plata, nu tu prajeli, nu tu paine si mai faci si bicicleta de doua ori pe zi. PS. Aia cu spanacul care provoaca indigestie m-a topit. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Daca poate Victoras, pot si eu
![]() 114 kile. Nu fac un regim anume. Adica mananc aceleasi lucruri ca si pana acum, doar ca incerc sa mananc mai des si mai putin. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Feb 2009, 11:12) Las ca incerc eu http://www.topsanatate.ro/articol/slabeste...each-19274.html ![]() This post has been edited by ceribros: 23 Feb 2009, 11:35 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
E interesanta cura asat de slabire south beach. As incerca si eu, dar nu sunt de acord sa nu mananci fructe 2 saptamani, mai ales acum iarna, cand nu prea sunt surse de vitamine.
Eu ma voi incapatana sa slabesc pana la vara 15 kile, fara nici o cura de slabire ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Lasa ca il lasam pe @Victoras2001 sa faca cura si ne zice si noua daca a mers, daca da ne impumuta si noua cartea sa o tragem la xerox ca sa nu dam 26 lei pe ea si ne apucam si noi la vara de ea
![]() ![]() This post has been edited by ceribros: 23 Feb 2009, 13:53 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.521 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
E primul regim alimentar pe gustul meu. In primul rand nu ma infometeaza. In al doilea, daca mi-e pofta de ceva pot manca. Adica-ti permite sa faci tot felul de artificii. In al treilea rand nu-ti impune un gramaj strict al portiei (sub amenintarea ca ai tinut regimul degeaba), te lasa sa bagi cat vrei. Dupa cateva zile reduci portiile. Nu-ti mai intra-n burta. Ai 3 mese principale si 2 gustari. Lucru foarte important fata de alte diete, diete care te fac ca dupa 2-3 zile sa ucizi pentru o felie de salam. Iti da voie sa folosesti in voie uleiul de masline.
Ca sa va faceti o idee, scriu meniul din a saptea zi de dieta. O sa constatati cu uimire ca aceasta dieta contine retete (unele chiar sofisticate) aproape ca la carciuma. Faza I Ziua 7 (este jumatatea fazei I) Mic dejun 250ml suc de legume Frittata de somon afumat Cafea decofeinizata sau ceai cu lapte degresat si inlocuitor de zahar. Gustare de dimineata Telina umpluta cu 1 triunghi de branza topita Pranz Salata de crabi (are reteta) Desert aromat pe baza de gelatina, fara zahar Gustare de dupa amiaza 2 felii de branza mozzarella degresata cu 2 felii de rosii stropite cu otet, ulei de masline si piper negru proaspat macinat Cina Gratar londonez marinat (are reteta) Ciuperci umplute cu spanac (are reteta) "Piure-surpriza" South Beach (are reteta) Salata mixta (verdeturi diverse, castraveti, ardei, rosii) Ulei de masline si otet dupa gust, sau 2 linguri de sos de salata fara zahar. Desert Crema de urda cu coaja de lamaie verde. (are reteta) Frittata de somon, ingrediente. 8 tulpini sparanghel proaspat 1 lingura oloi de masline 1/2 ceapa 1/4 cana rosii deshidratate 60g somon afumat 2 oua 1/4 cana apa 3 linguri lapte praf degresat 1/4 lingurita maghiran piper smantana degresata icre de somon arpagic. Nu va scriu cum se face, ca mi-e lene. ![]() Asa. Acum sa va spun cat din ce scrie mai sus am mancat eu in ziua respectiva. Dimineata Un macrou afumat Pranz Salata (ceapa verde, salata verde, ridichi, castravete, rosie, branza degresata, ulei de masline, otet balsamic). Un castron cat capu' Seara Piept de pui la gratar cu mujdei de usturoi In nicio zi n-am stat sa prepar gatelile lor si vad ca slabesc ca bolnavul in spital. ![]() E, cum sa nu tii asa o dieta? O tin cu tot dragul, manca-o-ar taticu pe ea. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
din curiozitate de ce ai mai cumparat cartea daca manci ce vrei tu?
|
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca sa ma ghidez dupa ea. Si la sfatul altora care dupa ce-au tinut-o si-au aruncat toate hainele, ca stateau pe ei ca pe gard. Au urmarit retetele pe cat s-a putut, iar rezultatele n-au intarziat sa apara.
Tu chiar crezi ca sta cineva sa faca gatelile alea pentru O SINGURA PORTIE, intr-o singura zi? Pai ar trebui sa angajez un bucatar. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bendix |
![]()
|
Ai dreptate ! Daca te ghidezi dupa ceva, e mai usor.
Oare, daca ne ghidam indirect, dupa ce spui tu de prin acea carte, Victoras, oare merge ? Adica vom slabi prin influenta ? ![]() La mine cred ca va fi mai usor, nu doresc sa ajung la greutatea ideala, ma multumesc sa ajung la 100 de kile. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io ajunsesem la 92. In loc sa ma duc sub 90, m-am pus pe mancat la gandul ca pot sa slabesc oricum.
![]() ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bendix |
![]()
|
Eu cand am ajuns la 92 de kile, acum doi ani, de-a dreptul m-am speriat. Mai ales ca ma ajutau si prietenii cu intrebari de genul: " cand ai slabit asa? ,"te simti bine ?". Atunci mi-am propus sa mananc "normal" pana ajung la 100 de kile si sa raman acolo. In nimicnicia mea, la un moment dat nu am mai cumparat baterie la cantar, am zis ca oricum ma invart pe la 100. Restul cred ca il stiti, cand am apucat sa iau bateria si m-am cantarit am avut o clipa de groaza
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
driverx |
![]()
|
Ce poate face o nenoricita de baterie din viata unui om....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bendix |
![]()
|
Nu bateria e problema, ci mentalitatea omului. Crezi ca daca ai slabit odata, devii invincibil.
This post has been edited by bendix: 23 Feb 2009, 15:29 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu v-am mai spus si v-o repet: cand mananci sanatos si nu bei nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca traiesti mai mult
![]() |
--------------------
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
110,5.
![]() Manechin ma fac, sa moara toti vecinii mei din bloc daca va mint. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st June 2025 - 16:24 |