Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
GATA! De maine ma apuc sa incerc sa slabesc. Am citit din regimul South Beach si vreau sa aplic. La dulciucri am renuntat de vreo juma de an, insa la cartofi si Cola n-am reusit. Vreau sa nu mai mananc paine, ca termin cam una pe zi, la fel 2L de Cola.
|
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
kossak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 752 Joined: 27 May 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sa scriu si eu pe aici.
De 6 luni tin dieta, am slabit pana acum 30 de kilograme ( aveam 113 cand m-am apucat). Am fost la nutritionist. Nu mi se pare foarte greu de tinut regimul asta. Am eliminat de tot dulciurile, grasimile, sucurile si prajelile. Iau 3 mese pe zi dar nu mananc niciodata pana ma satur. Dimineata cereale, la panz carne de pui, seara doar fructe. Cu ocazia asta m-am lasat si de fumat. Legat de alcool...eu in fiecare weekend beau si nu mi s-a parut sa aiba vreun efect negativ... /LE Miscare fac cam o ora pe zi, merg mult pe jos, de 2 luni merg si la sala. Masina imi rugineste in parcare ![]() This post has been edited by kossak: 3 May 2011, 10:31 |
--------------------
Honda
Civic
1.8 Sport, ex Dacia Logan 1.4 Laureate "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(corbex @ 3 May 2011, 10:57) Te vad om citit, a mea e gata, sau o mai las? Attached thumbnail(s) ghiveci.jpg ( Size: 74.44k ) Number of downloads: 305 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e soiul care trebuie, din asta faci bautura, nu-i buna de fumat.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din aia-si face Merced ciorba, el zice ca-i urzica.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se simte bine si crede ca e de la regim.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.287 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
corbex |
![]()
|
Te minte negustorii, sunca de curcan e cu matze de gaina. Au vazut baietii de la mine, la fabrica de profil.
This post has been edited by corbex: 3 May 2011, 10:57 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
corbex |
![]()
|
De fapt, retetele lui Victoras sin gargara. El a slabit cind n-a mai putut merge cu loganul. Si se da fost rotund.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Sunca din piept de pui, de curcan, are amidon da merge. Ca doar n-o sa ti le faci in casa. Ceva super ok nu gasesti sub 35 de lei chilu'. Asa ca merge aia f. bine. Desi recomandarea ar fi un piept de pui la gratar in loc de mezeluri. Tot ce e vidat, e naspa in principiu. Ati vazut ce scurgeri are dupa ce intepi ambalaju'.
Merced, sa nu ma bagi pe topicu' lu bigutza, ca ma spanzur. Bautura ingrasa. Are calorii. In schimb, daca bei un vin negru, curat, nu-i asa bai. Daca o tii cu bere si visinata, e belea. E simplu. Faceti o incercare. Fara alcool, paine, paste, zahar, bauturi acidulate (inclusiv apa minerala), produse rafinate, carne de porc, carnati, reduse portiile nesimtite pana la portii normale, firesti, care nu te fac sa zaci 2 ore dupa ce-ai bagat in tine si-o sa vedeti rezultatul. Io, cand ma apuca pofta, bag prajeala. Dar sunca de curcan in ulei de masline de ex. Sau ochiuri. Tot in ulei de masline extra virgine. O data pe saptamana poti calca pe bec, nu-i problema. Poti manca orice. Ideea e sa revii la traiul sanatos. |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
N-au valoare nutritiva, se fac din apa, pene fierte si nitrati.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
@Victoras2001 : eu nu inteleg cum poti manca chestii prajite in ulei de masline. Eu prefer sa nu mananc deloc "prajeli" decat sa fac cu ulei de masline
![]() La fel si cu salata, mai bine nu pun ulei deloc decat din-ala de masline. This post has been edited by Shush: 3 May 2011, 12:08 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursureŗti Vale ![]() |
Noroc ca nu-s multi ca tine, ca dadeam faliment.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei romānilor; cānd devin gloabe, poporul romān le trimite la abator." - P.Žužea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Dupa mine au un gust mai bun. Plus ca nu prea mai pot baga grasimi puturoase. Le-am uitat gustul. Si painii i-am uitat gustul, si cartofilor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre eu tin dieta la Catalin Crisan, partea nasoala e cand o termin ca o iau de la capat(adica ma ingras). Mi-am dat dezlegare de Paste si imi mai dau la Lepsa, dupa iar la regim. Cand ajung pe la 95 de kg o sa incerc sa ma mentin cu recomandarile lui Pictoras.
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai daca te infometezi o saptamana dupa care recuperezi cu sarmale si musaca, normal ca te ingrasi mai rau decat erai.
Dieta asta nu te infometeaza si te lasa sa mananci tot ce-ti e pofta. Pentru cei care chiar nu pot renunta la paine, cola, cartofi, orez alb, faina alba, porc, discutia e inutila. Ma lupt cu morile de vant. Si eu sunt un mare gurmand. Ceea ce nu se intelege e ca exista mancare foarte gustoasa si fara ingredientele de mai sus. Uite. Vinete calite in ulei de masline. Rosii, ceapa, ardei gras calite in ulei de masline extra virgine. Carne de pui tocata, calita in ulei de masline la fel de virgine. Un rand de vinete, un rand de legume calite, un rand de carne. Si tot asa. Musaca in toata regula. Usturoi, sare, piper... Parmezan ras, un strop de vin. La cuptor cu oala. Va jur ca e belea de belea si are mai putine calorii decat au doua sticle de bere. Asta e principiul, gustos si sanatos. Nu putin si fad. PS. Merced, branza de oaie iese din discutie pana nu ajungi la greutatea normala. Apoi mananci de cate ori iti e pofta dar fara sa abuzezi. Din cauza abuzurilor ne-am facut cum ne-am facut. This post has been edited by Victoras2001: 3 May 2011, 12:26 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Shush |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 3 May 2011, 12:10) Compensez cu masline si portocale, deci esti in siguranta ![]() @Victoras2001 : din ce ai zis tu acolo am renuntat aproape la tot in afara de porc ... imi plac prea mult sarmalele si ardeii umpluti ![]() ![]() ![]() Eu zic asa : mananci ce iti place (avand grija sa fie chestii cat de cat sanatoase) in cantitati decente si faci mult sport ! Eu de exemplu mananc salate (din rosii, castraveti, ridichi, ceapa verde, salata verde, masline, branza si un strop de otet - de zeama de lamaie m-am scarbit deja ![]() Din cand in cand sarmale, ardei umpluti si cate o fripturica la tava ![]() This post has been edited by Shush: 3 May 2011, 12:35 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Si io la fel! Io pun portocale pana si la friptura!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Shush |
![]()
|
Ehee ce m-ai bagam si eu inainte cartofi prajiti cu telemea rasa, ketchup, maioneza, hrean, 2-3 oua ochiuri si ardei copti
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 3 May 2011, 13:07) @Victoras2001 : eu nu inteleg cum poti manca chestii prajite in ulei de masline. Eu prefer sa nu mananc deloc "prajeli" decat sa fac cu ulei de masline ![]() La fel si cu salata, mai bine nu pun ulei deloc decat din-ala de masline. Uleiul de masline e unul dintre cele mai sanatoase alimente. Incercati la pizza in loc de late "sosuri" americane si o sa vedeti diferenta ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel īn luminć, ancorat īn sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludeazć meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eu prajeli consum doar in ulei de palmier, nu am mai folosit ulei de floarea soareluid e mult.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 3 May 2011, 13:37) Ba. Io bagam in toiul verii, la masa de pranz, un chil de cartofi prajiti, 3 ochiuri, carnati, copan prajit, branza de burduf, o paine, mujdei si tuica. Apoi ma intindeam pe spate, ca nu mai eram bun de nimic. Da cine avea 122 de chile? Acum, jur pe viata mea, nu-mi mai e pofta de astea. 3 May 2011, 13:59: Iar daca ti-e pofta poti sa mananci si asa ceva. Dar nu zilnic. This post has been edited by Victoras2001: 3 May 2011, 12:59 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Merced |
![]()
|
Domnule Guru, momentan branza am ori de capra, ori de oaie, n-am "de vaci"
![]() Ideea e ca oricum nu mi-am propus inca sa tin dieta respectiva, sau orice dieta. Momentan vreau doar sa nu mai mananc portii porcoase de 2 ori pe zi, cum am facut de 1 mai cand practic nu stiu ce am mancat dimineata, ceva subtire, apoi pe la pranz am bagat halcile in seara aia la 23 eram atat de ghiftuit ca nu puteam dormi. Deci eu acu' ce fac pe scurt: - in loc de doua mese copioase, mananc 4-5, in functie de timpul liber; - nu mai mananc dupa ora 20 nimic; - nu mai mananc paine, paste, dulciuri, cartofi(oricum de cartofi mi se luase de cativa ani); - nu mai beau sucuri din comert, daca mi s-o face pofta am un stand cu portocale in fata blocului, iau si imi fac un pahar; -nu mai mananc portii de animal: adica face maica-mea niste sarmale din piept de curcan(d-ala crescut la tara, bio chipurile...), si in loc sa bag cam 8 la o masa, o sa mananc si eu doua. Pentru ca nu am cantar, ca sa vedem daca am slabit vizibil, peste trei luni dau o fuga pana la Vidra, caut semnu' ala langa care m-ati pozat pisandu-ma si rog pe cineva sa imi faca alta poza. Daca nu mai sunt cam cat 3/4 din semn, ci doar cat jumate, tot e ceva. @argon: E cel mai nesanatos ulei ala de palmier cand vine vorba de prajit, da' presupun ca ai un argument prin care sa ne demonstrezi ca e cel mai bun. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
argon |
![]()
|
Deci cum e cu oloiu de palmier? Cica nu are colesteror, iar eu am remarcat ca nu se lancezeste, se poate folosi mult mai mult fara sa-si schimbe proprietatile, si nu patrunde in alimente, deci e sanatos, sau e de ochii lumii? De asta bag io:palmoil.jpg ( Size: 28.63k )
Number of downloads: 141
@merced, am postat deodata, astept argumentele ca e nesanatos intai, de la tine. This post has been edited by argon: 3 May 2011, 13:04 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 22:31 |