Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
![]() ![]() ![]() |
Sunt gras ca porcu', cum slabesc?
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.282 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Eu care ziceam ca ma omor dar tu chiar incepi sa te omori cu urzici , da-le dracu de urzici ,exclude painea si baga peste la grill cu usturoi ,copanele (fara piele aia are multe calorii) si cam orice din pui la grill ,baga si tu la un trai mai bun , nu la urzici.La desert serveam batoane de cereale din kaufland sunt infirme in calorii si mai sunt niste batoane de slabit de la redis ,destul de bune la desert(desi daca mananci unul iti cam inlocuiesti o masa)
This post has been edited by vallyyy: 3 May 2011, 14:08 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu-mi place deloc McDonalds.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(×̯×)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Inseamna ca esti indragostita ... alta explicatie nu am
![]() Incearca ceva suplimente nutritive si multe vitamine si calciu This post has been edited by Shush: 3 May 2011, 14:23 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.282 Joined: 24 June 07 ![]() |
Urzicile ce au? Oricum mai am o portie in frigider si aia e.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Shush @ 3 May 2011, 14:16) Nu am zis ca nu o-r fi sanatoase,nu prea cred ca sunt multi care mananca in general urzici, si apoi de ce sa te chinui cu urzici cand poti manca o pulpa la gratar mult mai gustoasa ,eu de fel mancam dupa calorii si gramaj ,mancam aproape orice ,desigur fara paine , de ce sa ma omor daca poftesc la ceva mai bun ,pot sa mananc orice si sa nu ma ingras daca stiu cat sa mananc ,greutatea mea are nevoie de un numar de calorii pe care daca nu-l satisfac slabesc |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
Nene, nu se chinuie nimeni, imi place si mancarea de urzici, si ciorba, an de an servesc cu placere.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Shush |
![]()
|
Sunt oameni carora chiar le plac, cred ca este si cazul lui Merced.
Eu nu mananc deloc urzici, dar de exemplu taica-miu e inebunit dupa ciorba de urzici ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba frate, deci urzici sax big taim!!!!! Pe mine ma deprima duhoarea fierturii, nici nu ma mai pot uita la ce rezulta. Spanacul, in schimb, e mare belea!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vallyyy |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 3 May 2011, 14:24) Nene, nu se chinuie nimeni, imi place si mancarea de urzici, si ciorba, an de an servesc cu placere. Sunt cert ca nu poftesti la nimic in timp ce mananci urzici ![]() ![]() This post has been edited by vallyyy: 3 May 2011, 14:29 |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Merced |
![]()
|
Fiecare cu gusturile sale.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
1. Ciorba de spanac - never heard
2. Ciorba de stevie - cam nasoala 3. Ciorba de loboda - ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
alexia_87 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Merced |
![]()
|
Martinezule mie chiar aia de loboda nu prea-mi place. Mi se parea interesanta in copilarie, mai ales cu niste lapte in ea facuta, nu stiu cum o nimereau la tara. Da' parca iesea prea dulceaga pentru o ciorba.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 3 May 2011, 13:54) Pai la 1.65 erai un sumonel ![]() ___________ QUOTE(Marty @ 3 May 2011, 15:27) Ba frate, deci urzici sax big taim!!!!! Pe mine ma deprima duhoarea fierturii, nici nu ma mai pot uita la ce rezulta. Spanacul, in schimb, e mare belea! QUOTE(Marty @ 3 May 2011, 15:31) Voi vreti sa ma faceti sa vomit? Ce dracu' povestiti aici? Voi mancati iarba? ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 3 May 2011, 14:41 |
--------------------
|
vallyyy |
![]()
|
Tu esti inca unul , asa mai anti-buruieni ca mine , deci se pare ca nu am zis gresit cu urzicile
![]() |
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(argon @ 3 May 2011, 13:03) Deci cum e cu oloiu de palmier? Cica nu are colesteror, iar eu am remarcat ca nu se lancezeste, se poate folosi mult mai mult fara sa-si schimbe proprietatile, si nu patrunde in alimente, deci e sanatos, sau e de ochii lumii? De asta bag io:[attachmentid=1627718474] @merced, am postat deodata, astept argumentele ca e nesanatos intai, de la tine. Nici un ulei de provenienta vegetala, incluzand si uleiul de palmier, nu au cum sa contina colesterol, care este sintetizat doar in organismele animale. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot maşina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Merced |
![]()
|
Tin sa mentionez ca-mi continui regimul dupa ureche si ma simt foarte ok.
Am redus portiile, si asta se cam simte la sacu' ala fara fund pe care-l numeam stomac. Aseara de exemplu am mancat doua sarmalute din piept de curca si am baut o cana de lapte d-ala de 1.5%. Le-am diminutivat pe buna dreptate, ca-s micute. Acum o saptamana imi puneam lejer opt sarmale d-alea la o masa. Chiar daca mananc des, nu trec cinci ore pana sa nu iau o gustare ceva, mi se face foame intre mesele astea, da' senzatia parca s-a redus de la o zi la alta. De exemplu dimineata asta am mancat doua oua fierte, o rosie cu sare si ulei de masline, doua felii de sunca de curcan si doua de branza de capra. In momentul in care terminasem mi se parea ca-s ghiftuit, dar parca deja simt ca ma apuca foamea. Un mare plus este ca ultimele nopti m-am odihnit mult mai bine. Am mai mentionat ca pe 1 nu puteam sa dorm ca ma simteam full, la fel si cu vreo doua nopti inainte cand am halit 3/4 de tava de pizza facuta de mine pe la ora 21:30. Acum dorm dus si nu ma trezesc satul dimineata. Momentan nu mi-a venit pofta aia nenorocita de dulce. Apa am baut in acelasi ritm pe care-l am de cativa ani buni, cam 4 litri pe zi. Importanta este pana la urma atitudinea, si incerc sa folosesc aceeasi atitudine care m-a ajutat sa ma las de fumat. Nu privesc schimbarile astea ca pe niste pedepse sau interdictii, ci ca pe niste lucruri foarte bune. Multumesc celui care m-a inspirat si atunci, se stie el! |
--------------------
Ford
Ka
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Guru?
![]() |
--------------------
|
Merced |
![]()
|
Nu-i mai zic asa, ca se simte ofensat.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
Eu de 2 zile am inceput sa reduc din prostiile pe care le mancam. N-am mai baut cola si nici bere. Ieri in loc de snitel cu cartofi prajiti am mancat jumatate de piept de pui la gratar cu salata de varza iar acum dimineata am mancat niste branza Fagaras fara paine. Tot piept la gratar am de gand sa mananc si azi la pranz, tot fara garnitura.
Tonul la conserva e indicat? Mai faceam o salata de ton cu porumb dulce, dar am impresia ca cel din urma nu e indicat momentan, la inceputul regimului. |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
In suc propriu ar trebui sa fie ok. Sa nu mananci cantitati industriale ca patesti ca Borcea.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Saint666 |
![]()
|
![]() E X I S T A M Group: Members Posts: 434 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti - Diham ![]() |
![]() |
--------------------
Ex: Dacia
Duster Dci 4x4
2012
- B
|
|
Merced |
![]()
|
Nu stiu, eu sunt gras ca porcu', nu ca gaina.
![]() (adica nu prea-mi place porumbu' in salate, pe pizza si asa mai departe, il halesc doar p-ala fiert sau copt, luat de mine din lanurile taranilor ![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma, voi v-ati dilit cu totii?
![]() This post has been edited by kum: 5 May 2011, 10:52 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
Pai ce crezi ca facem la Lepsa?
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 15:53 |