Lovitura in scut
![]() ![]() ![]() |
Lovitura in scut
daciaclub-kzan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Razvy |
![]()
|
![]() Razvy Group: Members Posts: 97 Joined: 3 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca s-a deformat astfel incat loveste ori in scutul catalizatorului ori in partea din fata. Ar trebui sa o sui pe o rampa si sa te uiti mai bine, eventual sa dai scutul jos si daca e stramb (trebuie sa fie) sa-l indrepti. Nu stiu cat ar putea afecta masina dar nu e bine sa faca asa.
|
--------------------
Renault
Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor !
2010 Privilege Si iar e vineri !
|
|
SirAvalon |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Si fii atent ca daca ai Casco asta intra pe el.
|
-------------------- |
|
gogo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 2 October 03 From: Bucuresti ![]() |
[quote]Salut
Citesc de mult mesajele de pe acest forum si am fost multumit pana acuma ca mie nu mi s-a intamplat nimic....Dar vremurile bune s-au dus... [/quote] Fara suparare, dar daca citeai nu mai intrebai. S-a discutat foarte mult pe tema asta aici: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=4171 In rest, BINE AI VENIT! |
--------------------
Dacia Solenza
Scala
- B-32-JCJ "Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Un prieten a patit asa ceva. S-a strambat scutul si motorul atingea in el din cand in cand si huruia ca dracu. S-a rezolvat in service, no cost!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Am patit si eu si m-a costat 160.000 la Adras.
Ce CASCO fratilor? Acopera poate dar merita sa-l strici pentru banii astia??? laugh.gif |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
geo.meg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 17 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai oameni buni , treaba este simpla . Eu am facut dupa cum urmeaza : am dat scutul jos , am luat un baros potrivit si l-am indreptat adica l-am bombat in asa fel incit sa nu-mi mai atinga de nimic chiar daca il lovesc de ceva .Acum are cam vreo 3 cm fata de motor . Mai nasol este ca trebuiesc puse niste piulite mai tapene ca cele cleme se crapa repede . Sper sa ajung si eu joia viitoare si am sa va arat diferenta fata de unul normal (binenteles ca dupa atatea ciocane a trebuit sa-l vopsesc ca arata ca jalnic) . Salutare . :wink:
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.1
-Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 14:15 |