DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Lovitura in scut

daciaclub-kzan
post 19 May 2004, 21:58
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Salut

Citesc de mult mesajele de pe acest forum si am fost multumit pana acuma ca mie nu mi s-a intamplat nimic....Dar vremurile bune s-au dus...

Din vina mea, recunosc, am atins cu burta masinii niste bolovani de pe un drum de tzara. De atunci aud un huruit atunci cand trec peste 3500 de rot. Dupa schimbarea vitezei, zgomotul inceteaza, si revine cand trec iar de 3500. As vrea o confirmare, daca a mai patit-o cineva, ca este vorba de scut (m-am uitat sub ea si scutul este un pic zgariat) si daca da, daca mai pot intarzia pana sa ma duc la service, ca acum am altele pe cap.

Gata...Noapte buna, ca e tarziu.

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Razvy
post 19 May 2004, 22:20
Post #2

Razvy

Cred ca s-a deformat astfel incat loveste ori in scutul catalizatorului ori in partea din fata. Ar trebui sa o sui pe o rampa si sa te uiti mai bine, eventual sa dai scutul jos si daca e stramb (trebuie sa fie) sa-l indrepti. Nu stiu cat ar putea afecta masina dar nu e bine sa faca asa.

--------------------
Renault Fluence 1.5 Dci 110 CP cu motor ! 2010 Privilege
Si iar e vineri !
+
SirAvalon
post 20 May 2004, 07:09
Post #3

Membru incepator

Si fii atent ca daca ai Casco asta intra pe el.

--------------------
+
gogo
post 20 May 2004, 07:24
Post #4

Membru

[quote]Salut

Citesc de mult mesajele de pe acest forum si am fost multumit pana acuma ca mie nu mi s-a intamplat nimic....Dar vremurile bune s-au dus... [/quote]
Fara suparare, dar daca citeai nu mai intrebai. S-a discutat foarte mult pe tema asta aici: http://www.daciaclub.ro/viewtopic.php?t=4171
In rest, BINE AI VENIT!

--------------------
Dacia Solenza Scala - B-32-JCJ
"Great spirits have always encountered violent opposition from mediocre minds. "Einstein
+
litza
post 20 May 2004, 07:48
Post #5

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Un prieten a patit asa ceva. S-a strambat scutul si motorul atingea in el din cand in cand si huruia ca dracu. S-a rezolvat in service, no cost!

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
mars
post 20 May 2004, 20:37
Post #6

meow or never

Group: Moderatori

Am patit si eu si m-a costat 160.000 la Adras.

Ce CASCO fratilor? Acopera poate dar merita sa-l strici pentru banii astia??? laugh.gif

--------------------
Mercedes-AMG A 35 (2023)
+
geo.meg
post 20 May 2004, 22:01
Post #7

Membru autentic

Mai oameni buni , treaba este simpla . Eu am facut dupa cum urmeaza : am dat scutul jos , am luat un baros potrivit si l-am indreptat adica l-am bombat in asa fel incit sa nu-mi mai atinga de nimic chiar daca il lovesc de ceva .Acum are cam vreo 3 cm fata de motor . Mai nasol este ca trebuiesc puse niste piulite mai tapene ca cele cleme se crapa repede . Sper sa ajung si eu joia viitoare si am sa va arat diferenta fata de unul normal (binenteles ca dupa atatea ciocane a trebuit sa-l vopsesc ca arata ca jalnic) . Salutare . :wink:

--------------------
Renault Megane Sedan 2.1 -Expression
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 14:15
Forum Renault