Proiectoare ceata Solenza, Alt tip decat cele originale?
![]() ![]() ![]() |
Proiectoare ceata Solenza, Alt tip decat cele originale?
moustache |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 12 July 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- BV-36-MAT
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Doar geamu` slabe sanse sa gasesti separat... vezi ca la sectiune bursa sunt vreo` doi tipi care se ocupa cu dastea poate te ajuta ei.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
adicorbos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
yo am intrebat la un service dacia, autorizat, 250lei/buc
daca te dai bine pe langa un mecanic, te "ajuta" el pe la 350lei/set cu tot cu manopera |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
250 lei buc ?! ?!
Eu mi-am montat proiectoare acum 1 luna de zile, le-am cumparat de pe poporului (ptr constanteni) la pretul de 140 lei / buc. + 150 ron manopera. |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
sunt ca cele originale.
This post has been edited by Sandrin: 20 Jan 2008, 23:45 Attached thumbnail(s) Imag014.jpg ( Size: 335.21k ) Number of downloads: 317 Copy_of_Imag010.jpg ( Size: 445.76k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
adicorbos |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 720 Joined: 3 December 07 From: brasov ![]() |
Am vazut la un magazin de piese auto din Brasov proiectoare de logan/solenza, cu 46 de lei bucata, aratau exact ca cele originale care erau 250 de lei bucata, dar problema este ca nu ai nici o garantie la ele, l-am sunat pe mecanicul meu si i-am spus de pretul asta si a inceput sa rada( a mai montat la cineva proiectoare dinalea si i s-au topit in doau saptamani, si a ramas cu gaurile in bara)
asa ca nu ma uitai ca sunt ieftine, luati lucruri kalumea, originale |
--------------------
dacia
solenza
rapsodie 2003
- bv 87 car
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:35 |