Janta Zgariata
![]() ![]() ![]() |
Janta Zgariata
AdiZ |
![]()
|
||
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|||
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ia un spray de la Dupli-Color Argintiu Stelar Metalizat dai 2-3 fas-uri si nu se mai vede nimic. Spor !
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
AdiZ |
![]()
|
![]() Membru' Citit Group: Members Posts: 313 Joined: 2 November 06 From: Zalau ![]() |
Haha .. ma gandeam si eu la asa ceva .. dar nu eram sigur .... sa vad ce o sa iasa .. o sa pun poze before-> after
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- TBR La inceput de drum. (in a face din Solenza masina)
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
am vazut ca exista in magazin dupli color- metalizat argintiu stelar dar si vopsea speciala argintie pentru jante . Care se potriveste mai bine ca nuanta pt j de scala ? As dori sa o folosesc mai tarziu si pentru tamburi.
Stie cineva ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Tamburii sa ii fac argintii nu cred ca se cade mai degraba ii faci la o culoare apropiata masinii. Daca ai jenti de Scala nu ii mai vopsii ca oricum nu se vede mare lucru si plus de asta dupa parerea mea cred ca ar trebui sa iasa in evidenta o janta frumoasa nu un tambur spoit ....
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
pai ce culoare sa ii fac atunci?. nu stiu ce ar merge. nu am gasit poze sa ma orientez. masina e gri perla.
oricum trebuie sa fac un retus la jante ca am doua frecate de borduri si cu ce imi ramane ma gandeam sa fac tamburii. This post has been edited by iulian222x: 23 Dec 2007, 19:22 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
bolidu |
![]()
|
Mai bine ii lasi asa decat argintii... daca vrei sa iesi in evidenta cu tamburii fa-i un verde sau portocaliu aprins si etrielele la fel.
|
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
|
|
wind |
![]()
|
in nici un caz. mai bine le las asa. totusi a folosit cineva vopsea pt jante ? de care ???
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am si eu o intrebare: Vad ca toata lumea vopseste cite ceva, simt ca ma molipsesc, cu ce ar trebui sa incep? Ma batea gindul sa vopsesc placutele de frina...Sa fie in culoare mitsubishi sau se trec direct la culori Viper?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Psych0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 122 Joined: 5 October 07 ![]() |
@corbex dupa ce vopsesti placutele de frana sa le dai si cu niste vaselina
![]() poate etrierii... @adiZ .. depinde de cat de grav este zgariata janta .. poti sa o iei la un smilgher fin .. 200 apoi 800 .. putin spritz chit si apoi o vopsire decenta si e ca noua ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Imi pare rau, vaselina am consumat-o toata la ferodouri, numa' vopseaua mi-a mai ramas.
![]() Imi cer scuze c-am fost putin cam acid in postul de mai sus, atita doar ca ma mir putin de cit de multa lume cauta cu infrigurare noi modalitati de a-si cheltui salariul care, de vreme ce posedam solenza, nu poate fi prea mare ! This post has been edited by corbex: 16 Jan 2008, 15:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
wind |
![]()
|
corbex aici era vb de un retus pt o janta zgariata.
This post has been edited by iulian222x: 16 Jan 2008, 21:49 |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
corbex |
![]()
|
am inteles si-mi retrag toate rautatile !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
eu am vopsit tamburii cu vopsea spray alba, la fel ca masina, in mai anul trecut...inca se mai tine
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 00:35 |