Campanie anti-vandali, cum sa-i calmam...
![]() ![]() ![]() |
Campanie anti-vandali, cum sa-i calmam...
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Am zis cand va implini 2 ani si 11 luni o vand!De cumparat am cumparat-o in 2006 pe 23 februarie asa ca mai este pana atunci.Dar daca voi mai avea probleme cu vandalizari nu mai iau in loc alta noua ci un cazan!Si eu voi ramane pe forum intru desteptarea mea mai ales ca ma astept la un post de moderator post mortem.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu mi-a gasit masina cu 2 cauciucuri taiate. Nu mai fac acum teoria batului de chibrit, ideea e ca nu deranja pe NIMENI (logic vobind) masina mea. Am chemat politia, chestii socoteli, poze, declaratii. Se termina mizeria (intre timp am aranjat si cu o vulcanizare si imi pusesera si rezerva + o alta roata) si il intreb pe nenea politistul: nene, ce fac acum ? El imi raspunde dezinvolt: Pai va sfatuiesc sa nu mai parcati aici !
thx ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
eurro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 8 November 06 From: Bucuresti ![]() |
un prieten a vazut un vecin care mergea pe langa masini si le modela cu cheia, si era om cu parul alb in cap... fapt care m-a uimit total, nici macar nu sta in scara in fata trotuarului careia se aflau masinile respective, ci in alta care nu are legatura, daca nu imi pot explica gestul nu stiu nici cum as putea contracara.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Confort
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
"""si era om cu parul alb in cap..."""
Din cauza unui specimen ca asta a murit un pompier la datorie. A doua zi doi oameni cu parul alb in cap sot si sotie au aruncat un fotoliu pe fereastra si erau sa omoare un copil. Si exemplele pot continua:vezi stirile de la ora 17! Cred ca in randul vandalilor sunt destui cei cu parul alb in cap care sunt frustati de pensiile mici si care cred cei care au masini noi fura ca altfel de unde bani. |
--------------------
a
b
c
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
scanteia care o da la bujie o primesti tu(daca ai firul in mana si totusi nu esti atins de masa masinii?
sa punem o borna pe caroserie, si cand face ala ceva, sa ii dea un shunt mai puternic..eventual sa marim puterea , cateva bobine la un loc, si sa ramana ala acolo..desi nu cred ca e legal... cu garajul nu merge....5 minute de stationare, fara sa deranjeze pe nimeni si deja a fost modelata de un dobitoc.. ![]() ![]() cea mai buna solutie? tot ce e din rai: bataia ![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am avut si eu un show cu o tipa care statea cu fundul pe capota. Abia spalasem masina dupa 2 luni in care nu vazuse apa. Am coborat la ea, i-am explicat ca asta e masina mea si ii pot oferi altceva pe care sa stea cu fundul. M-a facut nesimtit. :|
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Incercati sa montati o alarma, poate stiind ca aveti alarma macar vecinii sa fie descurajati.
![]() V-as recomanda maat, au senzor destul de sensibil. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(Ov @ 13 Sep 2007, 17:10) eu mi-a gasit masina cu 2 cauciucuri taiate. Nu mai fac acum teoria batului de chibrit, ideea e ca nu deranja pe NIMENI (logic vobind) masina mea. Am chemat politia, chestii socoteli, poze, declaratii. Se termina mizeria (intre timp am aranjat si cu o vulcanizare si imi pusesera si rezerva + o alta roata) si il intreb pe nenea politistul: nene, ce fac acum ? El imi raspunde dezinvolt: Pai va sfatuiesc sa nu mai parcati aici ! Daca pateam asa ceva cand eram student, la cat strangeam ca sa-mi iau un cauciuc SH, cred ca il injunghiam p-ala ca pe porci, de Ignat ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 14 Sep 2007, 08:13 |
--------------------
.
.
.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(V a L y O @ 14 Sep 2007, 08:02) Am avut si eu un show cu o tipa care statea cu fundul pe capota. Abia spalasem masina dupa 2 luni in care nu vazuse apa. Am coborat la ea, i-am explicat ca asta e masina mea si ii pot oferi altceva pe care sa stea cu fundul. M-a facut nesimtit. :| ce e nesimtit aici? daca ii oferi un scaun nu e nimic nesimtit ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Sau mai bine un sut...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
si asta e bun
![]() |
--------------------
Dacia
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE($$ilvviu @ 14 Sep 2007, 09:11) Incercati sa montati o alarma, poate stiind ca aveti alarma macar vecinii sa fie descurajati. ![]() V-as recomanda maat, au senzor destul de sensibil. Chestia cu sensibilitatea e cu dus si intors. Am reglat-o astfel incat sa nu se declanseze cand trec cazanele fara toba sau atunci cand tuna. Ledul care indica starea alarmei e pus in coltul parbrizului. Sa fii chior sa nu-l vezi. Oricum, nu cred ca se declanseaza alarma atunci cand trece cap sec cu cheia pe masina,indiferent de cat de sensibila e. Doar un senzor de proximitate sa-l descurajeze. Pana acum a mea a scapat nezgariata (de altii, ca de mine nu: 3 dungi frumoase pe partea stanga de la niste copaci pe un drum forestier, vre-o 2 pe dreapta de la un gard viu, rashetata sub proiectorul din partea dreapta cand am ramas impotmolit la peste + multe altele, mai mici si mai mari obtinute in diverse situatii). ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ieri, cand sa plec la serviciu vine un mosulica la mine si-mi zice ca de ce parchez acolo, ca el nu poate sa-si aduca marfa la magazin. Si eu parchez in fiecare zi pe banda I a strazii, pentru ca acolo parcheaza toata lumea si parchez pe unde apuc de-a lungul strazii
![]() Una dintre solutii e sa ai masina atat de murdara incat sa nu vrea nimeni sa se atinga de ea. (treaba asta merge in Bucuresti, ca in 2 zile dupa ce speli masina, nu se mai vede culoarea din cauza prafului). Alta solutie e spray paralizant + un pistol cu gloante de cauciuc sau pistol cu aer comprimat cu bile. Dupa ce ii spargi rotula unui individ care iti zgarie masina nu cred ca o sa mai vrea careva sa se apropie de tine sau de masina. Ultima solutie, daca poti face poze in flagrant si le trimiti la politie, care va dechide dosar penal etc. Animalele le tii in tarc cu ajutorul unui gard sau cu mici electrosocuri daca depasesc perimetrul.... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Cea mai buna solutie este sa ignorati toate zgarieturile si cand o fi sa vindeti masina o aranjati si gata.
Tin minte cum inainte sa iau permisul am vazut un copil care "desena" cu o piatra pe portbagaj, am vrut sa ma duc sa-l iau de mana sa-l duc la maica-sa si sa ma cert cu ea. Tata mi-a zis ca nu are rost sa avem scandal cu vecinii asa ca doar am strigat la el sa plece. Noroc ca nu avea prea multa putere si nu a zgariat-o tare ![]() Masina este doar un fier nu un bibelou ! |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
"Masina este doar un fier nu un bibelou !"
Tin sa te contrazic. Este un bun personal protejat prin lege. N-am patit nimic de genul celor descrise de voi pana acum. Eu cred ca depinde foarte mult si de locul unde e parcata si de posibilitatile de parcare in zona si de traficul pietonal, etc.. Spre exemplu am o vecina care are masina plina de zgarieturi si se plange tot timpul ca cineva are ceva cu ea de i-o tot zgarie. Realitatea este ca nu da niciodata importanta felului in care parcheaza masina. Ba o parcheaza la un metru de trotuar, ba o parcheaza pe trotuar si pietonu' saracu' doar n-o sa calce prin noroi nu ? O sa treaca cat poate de aproape de masina. Unii mai au fermoare, plase, diverse obiecte cu parti mai mult sau mai putin ascutite si efectele se vad pe vopseaua masinii. Depinde foarte mult si de vecinii carora le ocupi asa zisul loc de parcare. Ce va recomand eu este sa va parcati masina sub un stalp de iluminat public sau intr-un loc vizibil de la cat mai multe ferestre. Astfel se vor descuraja cel putin unii din acesti vandali. |
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 14 Sep 2007, 19:35) Depinde foarte mult si de vecinii carora le ocupi asa zisul loc de parcare. Ce va recomand eu este sa va parcati masina sub un stalp de iluminat public sau intr-un loc vizibil de la cat mai multe ferestre. Astfel se vor descuraja cel putin unii din acesti vandali. MASINA ESTE UN BIBELOU PENTRU UNII, NU UN FIER tin sa precizez...s-a incercat si metoda care o spui nu e buna, am incercat-o..nu se ajunge la rezultat...de ce? ....fiinda asta e mentalitatea romanului(majoritatea). daca nu am eu , sa nu se bucure nici altul. ![]() cum sa nu te enervezi cand te chinuiest , cu mana ta sa vopsesti masina(in vopsitorie fac treaba proasta si costa mult, nu peste tot, dar se intampla) , te intoxici cu vopsea, la final te bucuri ca e lucioasa, arata frumos. ![]() a doua zi arata la fel. nu prea e acceptabil. ![]() parerea mea:sa puna echipaje de politie sa supravegheze(deghizati in civili) ...nici pe casco nu e bine..ne pierdem vremea prin serviceuri din cauza unor cretini..... ![]() This post has been edited by cristitranca: 14 Sep 2007, 20:13 |
--------------------
Dacia
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Stai sa vezi cum ar fi fost daca stateai in Paris sau alt oras mai "civilizat". Acolo e bine sa-ti lasi masina scoasa din viteza si fara frana de mana trasa, pentru ca daca nu e loc, soferul de acolo impinge masina (sau masinile) din fata si pe cea (cele) din spate pana intra si cazanul lui. D-aia barele fata si spate au la masinile ieftine partea aia neagra (la alea mai scumpe se presupune ca ai unde sa le parchezi frumos
![]() ![]() In Bucuresti sunt inca putine masini, dar stai sa vezi... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
una e sa impingi(poti sa ii pui tampoane, la mine avea o abnda de cauciuc, dar nu s-a mai potrivit la bara noua), alta e sa o zgarii
in America nu am indraznit nici sa ating vreo masina, nici cu degetul.....si am vazut ca ici San Francisco-istii nu se atingeau de masinile altora.. nici aici nu imi permit sa zgarii masinile, nici nu ma sprijin in ele..dar aici vad pe zi macar 2 specimene care deseneaza cu cheile pe masini..ca e dacie, ca e trabant ca e bmw....tot bun personal e.... This post has been edited by cristitranca: 14 Sep 2007, 20:57 |
--------------------
Dacia
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu in afara de stergatoare ridicate si lasat o data fara ventile, dupa ce o lasasem o saptamana in fata unui magazin, exact pe alea unde aprovizionau, n-am patit nimic
![]() Stiau oare ca nu e bine sa te pui cu nebunii? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() poate se cnoaste dupa masina...cred ca are dreptate ![]() |
--------------------
Dacia
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Din pacate cu "educatia" nu te pui! . Eu de cate ori las masina parcata in fata blocului , in parcare , o gasesc cu zgarieturi sau alte cele :
-indoit aripa spate cu piciorul (se vedea urma pantofului) -zgariat cu cheia -dat cu bata in portbagaj -aruncat de la etaj cu bile pe capota. Logic sunt vecinii , insa pana nu pot sa dovedesc nu am ce sa le fac , insa in momentul in care il prind in flagrant ..... In alta ordine de idei , in fiecare zi o gasesc lovita cu alta usa de masina , e chiar asa greu sa ai putin bun simnt sa nu dai ca porcul in masina altuia? Eu pun mana mea intre usa mea si masina de langa , si nu numai pentru a o proteja pe a mea , ci si pentru a proteja masina altuia.. |
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Cum, bre, la valoarea lu' matale, cu S si flota de Logane, stai in apartament de bloc?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
ca toti salahorii?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Un apartament in centru mi se pare un lucru necesar , plus ca este o investitie care nu numai ca isi amortizeaza investitia , chiar aduce un venit considerabil.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Da' ce ai in el de iti aduce venit considerabil? Imprimeria nationala?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
LemonDemon |
![]()
|
M-am referit la faptul ca atunci cand l-am cumparat am platit pe el putin , piata fiind in dezivoltare , iar acuma cu imbunatatirile aduse si preturile curente , castig aproape dublu daca l-as vinde.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
Sony |
![]()
|
Cum s-a dezvoltat piata? Au mai aparut tarabe?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:22 |