DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Fotografii spion Laguna III

LemonDemon
post 5 Mar 2007, 10:26
Post #91

Membru autentic

Group: Members

Eventual sa imi iau un CLK ca e mic si fasnest pentru oras.
Ma rog , fiecare cu modul si nivelul lui de a gandi.In primul rand nu aparuse noua gama Mercedes ca sa imi iau ceva care sa imi placa, in plus am zis sa incerc o masina japoneza , tot sunt , vorba vine , vecin cu reprezentanta Nissan.

Sunt sigur ca nu ti-ai lua Primera , fiind ceva mai scumpa decat un Renault ca al tau, nici eu nu mi-as lua un Megane2, fiind o masina ieftina care nu are nicio imagine.

Oricum este o discutie puerila si din pacate cu anumite categorii frustrate nu se prea poate discut, iti urez succes si inca ceva , am cheltuit pe masina in total 130.000 eur , mai mult decat bugetul alocat.Daca as fi fost putred de bogat , as fi defilat si eu in Jaguar , Cayenne si inca 5 masini pentru toate zilele saptamanii, asa ma intind cat mi-e plapuma.

Succes , si cand voi trece prin Bucuresti poate ne intalnim , la o bere , cafea ceva , nu am nevoie de scuze.

--------------------
None None N/A
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
sandman_
post 5 Mar 2007, 10:56
Post #92

software engineer

From: Viena, Austria

QUOTE(LemonDemon @ 3 Mar 2007, 07:54)
Pentru mine unul Renault nu se compara cu Citroen

Nici pentru mine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Este cam evident ca e mai bun Renault si nu trebuie comparat.

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
A l e x
post 5 Mar 2007, 16:24
Post #93

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

Si Primera ce imagine are ? Mie Primera nu-mi place, inauntru arata ca un concept din anii 90, adica design futurist dar din plasticuri ieftine. Pe mine display-ul central si camera de R nu ma impresioneaza cu absolut nimic. Ma rog, ideea e ca, daca as avea mai multi bani decat un Megane, in functie de suma, m-as orienta catre Laguna, Accord sau 407, in nici un caz nu Primera.

Si apropo, vad ca Primera poti sa-ti iei si la 15.808 DDP, dupa site-ul Nissan. Cam atat am dat si eu pe Megane, deci nu e chiar ASA DE MARE DIFERENTA biggrin.gif

Si sunt de-acord cu sandman smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
LemonDemon
post 5 Mar 2007, 18:13
Post #94

Membru autentic

Sunt curios de unde e asa evident ca Renault e mai bun ca Citroen huh.gif
Pai poti sa iti iei Primera la banii aia , dar din pacate la capitolul dotari e cam saraca , si nu merita.

Acuma fiecare alege ce vrea , mie dintre Accord , 407 si Avensis , aleg Accord , insa Nissan Primera e putin mai altfel si asta este.Oricum masini sunt toate , la clasa asta si la dotarile astea nu prea poti sa faci comparatii ca la clasele superioare , unde se urmareste o anumita identitate.

Dupa parerea mea , Primera , Avensis , 407 , tot un drac sunt , contand care te atrage mai mult , nici una nu exceland la nici un capitol.

--------------------
None None N/A
+
Madriann
post 5 Mar 2007, 18:40
Post #95

Membru autentic

From: Tunisia

hmmmm.... smile.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
sandman_
post 5 Mar 2007, 18:43
Post #96

software engineer

From: Viena, Austria

ar fi si culmea sa alegi altceva in afara de accord. Ne-ai dezamagi grav de tot.
Probabil este evident pentru ca M2 este peste C4 la ce vrei tu (mai putin la pret, unde C4 este cu 15% peste), L2 peste C5 (o spun toti posesorii de C5 care se urca in L2), iar Vel este peste C6 (putin peste). Iar despre Clio si C3 nu prea are sens sa discutam wink.gif
Pe langa asta, Citroen nu are compacta cabrio, iar la clasa mini nu prea ai ce sa compari...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
Turkish
post 5 Mar 2007, 18:47
Post #97

Membru autentic

Cred ca topicul era despre cum pare sa arate masina.
Daca stam sa discutam strict despre aspect exterior si nu altele, primera e urat cu spume, parca este o recamiera pe roti.

Laguna chiar e frumos. Oricat de multe cuie as avea impotriva reno recunosc ca la design stau excelent.

Ma astept ca si viitorul Laguna sa arate bine

--------------------
Honda Accord 2.4, 2007
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 19:32
Post #98

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Ma, ia nu mai ziceti de Citroen, ca atunci cand Citroen inova tehnologia auto, Reanult cumpara modelele, le desfacea si incercau ani buni sa inteleaga cum functioneaza..

Din surse sigure, am aflat ca aia de la Renault Centre si-au pus cei mai buni experti sa descopere cum functioneaza volanul rotativ la C4.. Inca studiaza problema.. De vreo 2 ani tongue.gif

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 19:35
Post #99

Solenza... prima iubire!

QUOTE(sandman_ @ 5 Mar 2007, 18:43)
ar fi si culmea sa alegi altceva in afara de accord. Ne-ai dezamagi grav de tot.
Probabil este evident pentru ca M2 este peste C4 la ce vrei tu (mai putin la pret, unde C4 este cu 15% peste),
*

Aloo, domnu de unde ai scoso si pasta cu pretu? Ai vazut ce dotari are C4 la 13.900euro? Studiaza problema te rog... Si nu uita ca toate prostiile pe care poti sa le pui optional (pilot automat, limitator, clima duala, jante aliaj 16') la Megane, la C4 vin in pret!

Singurul lucru care imi place la megane e motorul de 1.5dci si directia aia variabila, sau cum mama ei ii zice.. Si imi place cum se decojesc manerele alea.. Dar, deh, e Reno! mad.gif

--------------------
+
ssilviu
post 5 Mar 2007, 19:38
Post #100

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(Adrian_Solenza @ 5 Mar 2007, 19:32)
Ma, ia nu mai ziceti de Citroen, ca atunci cand Citroen inova tehnologia auto, Reanult cumpara modelele, le desfacea si incercau ani buni sa inteleaga cum functioneaza..

Vrei sa-ti aduc aminte de momentul penibil in care Louis Renault era rugat sa cumpere toata compania Citroen? Eu zic ca e mai bine sa ne vedem lungul nasului.

This post has been edited by ssilviu: 5 Mar 2007, 19:47

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 19:49
Post #101

Solenza... prima iubire!

Stai sa vedem pe Renault in cativa ani... La pariu ca in 10-20 de ani, mor 80% din marile marci auto?

Cele care nu vor putea tine pasul cu tehnologia hibrida, cu emisiile.. Si colac peste pupaza, vin chinezii astia cu masini ieftine! Si cum firmele consacrate fac produse din ce in ce mai proaste (vezi VW, care nu mai e ce era odata) nu e nimic de mirare!

--------------------
+
ssilviu
post 5 Mar 2007, 19:52
Post #102

F1 Man

From: Nicaieri

Iar omiti faptul ca Grupul Renault-Nissan este mai mare decat PSA si este si inaintea lui la capitolele masini ieftine si tehnologii hibride.

This post has been edited by ssilviu: 5 Mar 2007, 19:52

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
andu911
post 5 Mar 2007, 19:53
Post #103

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ce discutii interesante laugh.gif

Poate reveniti si la Laguna 3.

--------------------
- - -
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 19:54
Post #104

Solenza... prima iubire!

Dar, stai un pic, nici nu am zis nimic de PSA, nu ii ridic in slavi.. Era o discutie amiabila, in care vroiam sa evidentiez ca nu e nimeni usa de biserica!
Poa' sa fie mama lu' Reno', ce facem cu chinezariile astea? Am auzit ca au niste beculetel in bord, cum erau casetofoanele alea Domotec odata... Asa indica toate cele, cu beculete... plange.gif plange.gif
QUOTE(andu911 @ 5 Mar 2007, 19:53)
Ce discutii interesante  laugh.gif

Poate reveniti si la Laguna 3.
*

sa revenim la Laguna.. E urata cu spume! mad.gif Are geamurile alea zici ca e Xsara Picasso! Adica sunt prea mari, e prea multa lumina in masina! Trend-ul e acum sa fie cat mai mici, mai aerodinamice, sa dea senzatia de suplete! O fi ea masina de clasa mare, dar pana si Primera arata mai bine! (sa nu se supere unii cu Primera tongue.gif )

This post has been edited by Adrian_Solenza: 5 Mar 2007, 19:57

--------------------
+
A l e x
post 5 Mar 2007, 19:56
Post #105

Ma baieti. Mie mi se pare cam patetic sa discutam in felul asta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar argumente gen "Masina mea e mai buna ca acum 10000 de ani patronu' desfacea alte masini" sunt cam rasuflate.

EDIT : Si LemonDemon, la 17.000 si ceva, DDP, imi iau masina ca a ta. Deci de unde pana unde asa de scumpa si elevata Primera ?

This post has been edited by A l e x: 5 Mar 2007, 19:58

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
andu911
post 5 Mar 2007, 19:58
Post #106

Membru autentic

QUOTE(Adrian_Solenza @ 5 Mar 2007, 19:32)
Din surse sigure, am aflat ca aia de la Renault Centre si-au pus cei mai buni experti sa descopere cum functioneaza volanul rotativ la C4.. Inca studiaza problema.. De vreo 2 ani tongue.gif
*

Cine e sursa sigura ? Asa te-o fi pacalit vanzatoru de la Citroen, ca sa cumperi C4.

--------------------
- - -
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 19:59
Post #107

Solenza... prima iubire!

QUOTE(A l e x @ 5 Mar 2007, 19:56)
Ma baieti. Mie mi se pare cam patetic sa discutam in felul asta. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar argumente gen "Masina mea e mai buna ca acum 10000 de ani patronu' desfacea alte masini" sunt cam rasuflate.
*

Se pare ca nu citesti cum trebuie... Nu am zis niciodata asa ceva.. Pur si simplu, vroiam sa zic ceva de rau de Renault, si hop... Ca pestele la momeala... V-ati suparat! sad.gif
Ne impacam? Va arat volanu rotativ? blush.gif

QUOTE(andu911 @ 5 Mar 2007, 19:58)
Cine e sursa sigura ? Asa te-o fi pacalit vanzatoru de la Citroen, ca sa cumperi C4.
*

Ma, tu nu te-ai prins de caterinca sau chiar te ataci? huh.gif

This post has been edited by Adrian_Solenza: 5 Mar 2007, 20:00

--------------------
+
A l e x
post 5 Mar 2007, 20:07
Post #108

Adriane, eu am vorbit general, ca deja tu si ssilvu v-ati luat cu "istoria" masinilor. Important e ce putem cumpara astazi, nu ce faceau firmele acum nu-stiu-cati-ani. E si palmaresul important in felul lui dar nu in discutii de vs.

Si apropo, am reusit sa conving un prieten de-al tatalui meu sa nu-si ia C4 si sa-si ia Megane, si acum e multumit de alegere. Sorry biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 20:09
Post #109

Solenza... prima iubire!

charge.gif Las ca vezi tu... ce era sa zica omu, ca vrea C4? O sa vada el, ca nu se uita nici o duduie tanara dupa Megane! tongue.gif

Gata cu off-topicul!

Se revenim:
Deci, Laguna asta noua nu imi place! Cred ca nici o Laguna nu a prins la public, si sunt convins ca asta va fi exemplul in viata!

--------------------
+
andu911
post 5 Mar 2007, 20:09
Post #110

Membru autentic

Nu ma atac, tu tot incerci sa ataci posesorii de Renault.
Zici ca ne-am luat Renaulturi din banii tai, iar acum ne tragi la raspundere, ca am aruncat banii pe Renault, cand puteam sa ne luam Citroen.

--------------------
- - -
+
A l e x
post 5 Mar 2007, 20:11
Post #111

Duduia tanara nu se uita dupa masini franceze, duduia tanara se uita dupa 'celecauri'.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 20:12
Post #112

Solenza... prima iubire!

Doamne, esti culmea! Nu stii de gluma?
Stii ce masina vreau eu sa imi iau in 2008? Nu, nu e noul C5, chiar daca puteai sa bagi mana in foc... Vreau ori un PoloGTI ori un Megane RS! Deci nu e Citroen, culmea! Si cumlea, ma bate gandu si la un Reno! Deci...

QUOTE(A l e x @ 5 Mar 2007, 20:11)
Duduia tanara nu se uita dupa masini franceze, duduia tanara se uita dupa 'celecauri'.
*

Ma, daca esti un pic frumos, nu conteaza blush.gif

This post has been edited by Adrian_Solenza: 5 Mar 2007, 20:15

--------------------
+
andu911
post 5 Mar 2007, 20:17
Post #113

Membru autentic

Dar tu n-ai glumit, ai vorbit serios, acum vrei sa para o gluma.
Chiar te-ai apucat sa enumeri cate optiuni ti-a oferit Citroen pt 13.000 euro

Da, foarte tare, ce sa zic.... Du-te la Mercedes, sa vezi ce iti ofera in 13.000. Doar rotile si motoru. Asta ce inseamna, ca Mercedes e cea mai varza....nu ?

--------------------
- - -
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 20:21
Post #114

Solenza... prima iubire!

Deci chiar te-ai atacat... Pacat de imaginea aia de la avatar, ca e chiar simpatica! Daca nu stii de gluma si de mistouri si de unele mici comparatii, iti sugerez sa ma igonori!

Si vezi ca la Mercedes clasa A pleaca de la 16.500e.. Deci cu banii de Laguna3, poti merge cu mertanu! wink.gif

This post has been edited by Adrian_Solenza: 5 Mar 2007, 20:23

--------------------
+
andu911
post 5 Mar 2007, 20:32
Post #115

Membru autentic

Nu m-am atacat deloc, din contra, doar incerc sa te fac sa intelegi pe tine si pe altii de aici, sa terminati cu comparatiile astea, care nu-si au rostu.
Daca ma atacam, ma apucam sa critic Citroenu. Dar nu ma intereseaza sa critic nici Citroen, nici Renault, nici Mercedes, nici Trabant... fiecare merge cu ce ii place.

Sincer m-am plictisit de toate comparatiile astea.... "Am Accent si Loganu e prost"
Hai sa discutam lucruri mai interesante, nu sa despicam firu in 4 de ce tu ti-ai luat Citroen si eu Renault.
Nici nu ma intereseaza daca eu am facut o alegere mai buna, sau nu. Asta e masina pe care o am, cand nu o sa mai imi convina, o schimb. Nu e nevoie sa vina x sau y sa-mi zica cat de bou am fost ca mi-am luat Renault, in loc de Citroen.

This post has been edited by andu911: 5 Mar 2007, 20:35

--------------------
- - -
+
Adrian_Solenza
post 5 Mar 2007, 20:36
Post #116

Solenza... prima iubire!

Ok!
Ca ultima idee.. Cand mi-am luat eu C4, nu era Meganu la promotia asta continua cu 2000 de euro in minus! Crezi ca nu as fi dat 15.000 pt un dci cu mai de toate?
Imi luam Reno, dar era 13.600 Cip atunci, ce vroaim eu sad.gif Acum.... sad.gif

--------------------
+
LemonDemon
post 6 Mar 2007, 00:10
Post #117

Membru autentic

Un model de Primera ca al meu costa 18.207 TTC , plus celelalte taxe si cheltuielei , un sistem de alarma perfonrmant si ceva nimicuri , m-a costat 23500 eur cu totul.
Oricum asa cum am mai spus , masinile din acest segment sunt masini si atat.

--------------------
None None N/A
+
A l e x
post 6 Mar 2007, 00:19
Post #118

Iar pui placa cu 23.000-ul tau ? La Serus, in momentul de fata, Primera 1.6 Acenta este de 16.776 DDP ! Ti-a spus si hellcat cand ti-ai luat masina ca nu are cum sa coste 23.500 asa ceva. Te rog frumos nu mai minti !

Deci, super-masina ta este 16.776, dovada este aici : http://www.serus.ro/nissan/oferta_lunii.xls

Intr-adevar, nu se compara cu Megane-ul care e "mult mult mai ieftin" biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
LemonDemon
post 6 Mar 2007, 08:04
Post #119

Membru autentic

Sa sti ca sunt bucuros ca s-a ieftinit , astfel devine mai accestibila decat era inainte.
Nu a zis nimeni ca e super masina sau ceva de genul acesta , departe de mine gandul.
Tot ce pot sa zic , este o masina buna , care merita achizitionata , atat.

--------------------
None None N/A
+
Madriann
post 6 Mar 2007, 08:37
Post #120

Membru autentic

From: Tunisia

Off: @LemonDemon: Esti nemaipomenit...s-a ieftinit... radmasa.gif : Scoate totusi din pretul final CASCO, Taxele de inmatriculare, taxa vamala, RCA-ul....scoate si alarma Viper, nu cred ca e optiune la Primera....Apoi o sa tongue.gif ai, poate, pretul corect al masinii (asa, pun si eu detectorul radar si, de ce nu, leutul de plus luat dintr-o benzinarie tongue.gif ).

ON: Farurile si stopurile mi se par 75% C5. Ma asteptam la mai multa originalitate. Ar fi fost interesant sa vadem un concept de Laguna berlina, nu hatchback-ul asta. E prea...sportiva ph34r.gif nu dati cu parul....dar nu e cea mai buna caroserie pentru clasa ei. Eu unul inca ma topesc dupa Laguna I si Safrane cool.gif.

This post has been edited by Madriann: 6 Mar 2007, 08:39

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
4 Pages « < 2 3 4
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 13:26
Forum Renault