TRAGEDIA RUTIERĂ, accident in bucuresti, podul eroilor
![]() ![]() ![]() |
TRAGEDIA RUTIERĂ, accident in bucuresti, podul eroilor
prody |
![]()
|
||
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|||
bassfreak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 897 Joined: 29 August 04 From: Bucuresti ![]() |
noutati de ultima ora
![]() din expertiza efectuata a rezultat ca soferul Imran a calcat prea tare pedala de acceleratie. viteza cu care circula acesta era 113km/h, iar viteza taximetrului 40km/h. sursa: antena3 |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Ambiance Renault Clio Bicorp 2002 Authentique
|
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca si asta scapa de puscarie...inseamna ca avem o justitie de 2 lei... si ca strainii si cei cu bani fac legea in tara asta. Sa o faca...dar "mai subtire", nu asa pe fata.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
da acum pe bune....ati mai auzit ceva despre acest caz?? eu urmaresc presa in fiecare zi...si...liniste totala...parca nici nu s-ar fi intamplat...probabil ca trebuie sa mai iasa cineva din familia decedatilor sa faca scandal ca sa se readuca cazul in atentia presei...
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
pai au anuntat de curand ca la expertiza a iesit viteza prea mare. ce-ai vrea sa faca, sa-l flageleze pe ala zilnic, cu public, bilete&shit?
|
-------------------- |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu neaparat (desi nu e o idee tocmai rea), dar sa aflam ca e inchis preventiv, ca s-a lansat procesul, ca va fi condamnat&stuff.
Din pacate cred ca tocmai a acostat vaporul lu' omar si cabina e pregatita... |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Britanicul Ali Imran, autorul accidentului de la podul Eroilor în care au murit trei tineri printre care și regizorul Cristian Nemescu, a fost eliberat în această seară. Tribunalul București a admis recursul britanicului la prelungirea arestării. Acesta a cerut de mai multe ori să nu fie anchetat în stare de arest, dar până astăzi judecătorii au susținut mandatele procurorilor. Marius Iacob, adj. prim-procuror Parchetul Capitalei.
Continuarea: http://www.antena3.ro/Ali-Imran-ucigasul-l..._21518_ext.html ce ziceti? eu unul clar plec din tara asta...da ma intorc cand s-o putea trai in ea...totusi aici m-am nascut...dar sunt scarbit...si de asta si de multe altele....gasesc eu o tara in care drepturile omului sa fie respectate si unde oamenii au frica oarecum de lege...nu ca la noi...jungla amazoniana... |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Daca are bani si avocati buni, prelungeste procesul... cati-va ani pana fuge din tara si scapa...
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Sincer sa fiu cercetarea in libertate e o masura normala in acest caz. Puteau sa il retina totusi prezentand riscul de a parasi tara dar daca se lasa la o parte acest aspect decizia e ok si normala (nu cred ca a mai fost condamnat, nu prezinta pericol pt societate...bla bla judecatoresti).
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
e omor din culpa. au murit 3 oameni!!!
This post has been edited by HERON: 24 Oct 2006, 18:04 |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
presimt ca fuge si asta din tara cum au fugit si alde omar hayssam sau alte dude din astea. rusine sistemului justitiar din romania e un c##at pansat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
nici macar pansat. nu vezi cum pute?
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lexxx |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 23 November 05 ![]() |
Mi-e sila de nu-i adevarat, dar pe de alta parte ma asteptam sa-i dea drumul.
Cunosc sistemul asta de kko pt. ca lucrez in el. |
--------------------
Tot Renault va fi.
Laguna 3
2008
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() O sa pateasca , ca ala care l-a omorat pe Teo Peter , o sa fie sanctionat de sefii lui !! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ala macar avea niste sefi, asta se pare ca e de capul lui, asa ca nici macar sanctiuni "orale" n-or sa fie...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tocmai am aflat ca o cunosteam pe prietena lui Cristi Nemescu, la care cica se ducea cand s-a produs accidentul. Tragic
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Aici nu mai poate fi vorba de avocati buni, ci doar de coruptie si/sau procurori incapabili. Cat de greu o fi sa instrumentezi corect un astfel de caz?
|
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu am spus nimic din care sa rezulte ca i-am uitat pe ceilalti doi care au decedat, faceam doar o paranteza.
Dar oricum, asa va fi intotdeauna, cand vor muri oameni, cei care sunt cunoscuti intotdeauna vor fi mentionati mai des. Cand a murit Printesa Diana au mai murit inca doi oameni, cati stiu lucrul asta ? Tot ce se stie e ca a murit ea... Asta e, nu e drept dar se intampla. Ca sa nu mai spun, daca nu era implicat Nemescu in acest accident, sau Teo Peter in celalalt, nu s-ar fi mediatizat atat de mult. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vijelie |
![]()
|
Dar cand OFITERUL ROMAN Bernevig a omorat 5 (cinci) oameni si a fost eliberat si exonerat de raspundere sub motivul ca este un maaare ofiter, mai tine cineva minte?
Sarim toti acum pe ciuhapul asta ca a fost eliberat din arest, dar asta e sistemul legislativ romanesc. La urma urmei, e acuzat de omor din culpa, nu cu premeditare, asa ca nu reprezinta maximum de pericol social. This post has been edited by vijelie: 20 Oct 2006, 13:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AMW |
![]()
|
ala e in puscarie stai calm...
![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
|
vijelie |
![]()
|
@AMW: nici ca mine, nici ca tine: la data de 28.03.2001 a fost condamnat (sentinta definitiva) la 3 ani de parnaie (cu executare, nu ca vechea sentinta, cu suspendare) + cate 50 mil lei pt fiecare victima. M-as bucura sa fie acum in inchisoare pt fapta asta.
This post has been edited by vijelie: 20 Oct 2006, 14:59 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Culmea nesimtirii, cum naiba vine treaba asta! Pe unul care fura o gaina il judeci in stare de arest iar pe araboiu - englezoi sa-l judeci in stare de libertate, ca de nu a omorat decat trei oameni! . Sunt de parere sa se schimbe incadrarea juridica in cazul araboiului din ucidere din culpa in crima cu premeditare ca a trecut pe rosu constient de consecintele care s-ar putea produce!
|
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
- DB 05 LSJ Hatch 1.6/16v /gri boreal/clima/greieri/iulie 2004
|
|
vijelie |
![]()
|
Daca procurorii reusesc sa dovedeasca premeditarea (adica a trecut pe rosu in scopul expres de a-i ucide pe amaratii din taxi), no problem.
Dar cine dracu' inghite asta ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
razu |
![]()
|
![]() Eu scriu doar cand beau bere Group: Members Posts: 209 Joined: 15 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce naiba!, prin reducere la absurd ar fi sa indrepti pistolul spre o persoana, si sa apesi pe tragaci ca sa vezi daca e incarcatl!
![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
|
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.895 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Acu', intreb si eu retoric : Daca un cetatean roman, cu un Porsche similar, inmatriculat la mama naibii, facea chestia asta la Londra, ce se intampla? Era eliberat si judecat in libertate?
Pun pariu cu voi ca individul ala, daca nu a plecat inca, va disparea precum magarul in ceata...asap... |
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
razu |
![]()
|
"Dar, vai!",bizonu' a disparut!
Traiasca justitia romana! ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2004 hatch
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Cred ca ala deja s-a tirat din tara...
|
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Ar fi prost daca nu ar pleca, oricum si eu daca as fi in locul lui, asta as face, probabil ca si voi la fel. Inca odata bravo justitiei romane.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
A l e x |
![]()
|
Toti am fi facut la fel. Sincer, eu nu-l condamn pe el decat pentru ca mergea cu asa o viteza si a trecut pe rosu. Adica la faza asta iti pui viata ta si a altora nevinovati in pericol, mai ales ca nu era singur in masina. Pentru asta, e o mizerie de om si ar trebui inchis.
Dar pentru ca omul va fugi nu-l condamn pentru ca si eu as face la fel. La urma urmei, toti incercam sa ne salvam pielea. Singura vinovatie o are justitia romana, ca permite astfel de lucruri, si mai ales in cazul in care daca ar fi fost un roman in alta tara intr-un asemenea incident, precum ati spus si voi, nici nu se punea problema sa scape. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 23:21 |