As cumpara o masina, Masina este fara ITP
![]() ![]() ![]() |
As cumpara o masina, Masina este fara ITP
zsjoska |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1987
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu e radiata, (s-a mai discutat pe aici) fa ITP (la orice statie, nu la RAR
![]() This post has been edited by Amedeus: 24 Aug 2006, 13:18 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Pardon, la înmatriculare mai are o variantă, ca să nu mai plătească în plus. Contract vânzare cumpărare, te duci și faci identificarea la RAR, te costă 42,5 ron, o să perzi cam o zi pe acolo dacă e coadă. Dacă ai identificarea asta, nu îți mai trebuie nr. provizorii, dupa ce o radiază ăla, o înmatriculezi la tine în județ și gata, fără numere provizorii.
|
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
ca sa o radieze fostul propietar trebuie sa predea numerele, in acest caz el cum o mai duce dintr-un judet in altul? Pe platforma sau fara numere?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Păi să îți spun cum am facut eu
![]() Am cumpărato, mașina era cu nr de olt, m-am dus la rar in Craiova, am facut identificarea, am făcut actele vânzare-cumpărare, cartea, certificatul, nr. de înmatriculare, identificarea și actul vânzare-cumpărare au ramas la cel care mi-a vandut mașina, care urma să o radieze in olt. Eu am "păstrat" mașina în fața blocului fără nr. pănă a terminat el radierea. A venit la mine, mi-a dar actele, iar eu am înmatriculato în Dolj. Simplu nu? Asta datorită indentificarii. Deci faci identificarea și scapi de nr. provizorii. |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
Amedeus |
![]()
|
Da e ok daca nu vrei sa umbli cu masina si daca persoana de la care ai luat-o e de incredere
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(EUROPE_ @ 25 Aug 2006, 23:35) Păi să îți spun cum am facut eu ![]() Am cumpărato, mașina era cu nr de olt, m-am dus la rar in Craiova, am facut identificarea, am făcut actele vânzare-cumpărare, cartea, certificatul, nr. de înmatriculare, identificarea și actul vânzare-cumpărare au ramas la cel care mi-a vandut mașina, care urma să o radieze in olt. Eu am "păstrat" mașina în fața blocului fără nr. pănă a terminat el radierea. A venit la mine, mi-a dar actele, iar eu am înmatriculato în Dolj. Simplu nu? Asta datorită indentificarii. Deci faci identificarea și scapi de nr. provizorii. ca sa faci "identificarea" trebuie sa ai ITP valabil |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
Da, asta așa e
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 03:26 |