Tabla de pe Logan este galvanizata?
![]() ![]() ![]() |
Tabla de pe Logan este galvanizata?
rebelone |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 17 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rebelone @ 26 Aug 2006, 14:28) NU. Attached thumbnail(s) logan1.JPG ( Size: 35.56k ) Number of downloads: 814 logan2.JPG ( Size: 67.22k ) Number of downloads: 733 logan3.JPG ( Size: 69.32k ) Number of downloads: 669 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
cosad |
![]()
|
![]() service advice Group: Members Posts: 137 Joined: 21 August 05 ![]() |
Sincer cred ca va mai curge apa multa pe Dambovita pana o sa vedem masini cu tabla protejata la coroziune .
Dacia are aceeasi tabla cu care ne-am obisnuit insa la culorile metalizate se mai aplica straturi in plus Despre '' Garantia de 6 ani anticoroziune '' pot sa-ti spun ca ea se acorda numai pentru perforarea tablei deci atentie nu pentru pete de rugina Un coleg de servici si-a luat un Logan 1.5 dci Ambition pentru care a dat 9850 euro + mici dotari total 10200 euro si dupa 2 luni hop rugina , la Meridian mesterul i-a zis '' pai ce vreti domnule la banii astia '' ????? Din pacate nu masina este de vina ci oameni care o produc si ii fac service |
--------------------
dacia
solenza
- B-**-***
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Nu stiu daca va incalzeste cu ceva, dar un amic si-a luat Fabie, a zgariat-o si nu si-a reparat-o la timp - i-a ruginit dupa vreo doua luni locul de unde i-a plecat vopseaua. Aia o fi galvanizata ?
|
--------------------
-
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Poate unii vor sa lase masina mostenire...
Imi amintesc ca la DSN aveam pe un prag vopseaua sarita si se formase rugina. Timp de 2 ani n-am reparat-o (era o zona care nu se vedea cand era usa inchisa, plus ca era si in dreptul usii din spate). Inainte de a o vinde am zis sa rezolv oarecum "buba". Am luat niste smirghel si un spray cu vopsea si m-am apucat de treaba. Dupa ce am dat de trei ori din smirghel eram la tabla curata. Era doar rugina de suprafata, cred ca mai dura 5-6 ani sa perforeze tabla... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 16:23 |