Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
Slider |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|||
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@cristib, nu-ti personalizeaza tie masina cum vrei tu.
Comanzi modelele oferite si atat. Cursul euro la Dacia este cursul BNR de luni + 0.5% This post has been edited by Bill: 30 Aug 2006, 14:34 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
ce-s butoanele astea? is butoane sau altceva?
This post has been edited by cristib: 30 Aug 2006, 14:49 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sunt butoane false.
Image1.jpg ( Size: 10.58k ) Number of downloads: 348 This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2006, 14:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
La masina vanduta primul este inhibator pentru geamuri spate. Al doilea este fals. Si daca tot discutam de butoane false . . daca erai un pic mai atent Clio, Megan si Laguna au aceleasi butoane false . . .
This post has been edited by IRONICK: 30 Aug 2006, 15:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Unde, ca eu nu le-am vazut?
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
csb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 25 August 06 ![]() |
butonul ala e oribil de urat
eu am montat alarma cu deschidere portbagaj din telecomanda si sunt foarte multumit |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006, AMBITION
- CV 19 CSB [B][COLOR=green][I]CsB[/I] [/COLOR][/B]
|
|
IRONICK |
![]()
|
@Solon
Intreaba-l pe Liviu . . Megan fara tempomat are buton fals. In general versiunile mai "chele". |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nici io n-am botoane d-astea false.
si legat de subiectu' topicului. azi vazui si io un logan d-asta cu mushtiuc de deschidere a portbagajului. e urat, da' e util. m-am uitat si la interior si nimic schimbat la prima vedere. capacele rotilor erau tot d-alea ca inainte, calandrul era la fel ca si pana acu'. doar mushtiucu' ala era in plus, fata de loganul dinainte. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
IRONICK |
![]()
|
Clio2 nu are tipul acesta de butoane . . . sau nu stiu eu dar Clio3 are sigur.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bill @ 30 Aug 2006, 10:19) Drama e alta, de la o masina de 3000$ cat era in urma cu 10 ani, se ajunge la 10000E. Foarte bine, sa apara ai modele scumpe, dar lasa-l si pe amarat sa isi cumpere masina populara. Chiar daca sunt nesimtiti aici nu ai dreptate. Aia 3000 se compara dupa parerea mea cu cel mai ieftin model (adica 6400 Euro). Nu ca fata de ala n-ar fi diferenta destul de mare. Dar nici sa pui egal intre vechea berlina si Logan dci cu aer, abs .... |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Dintre cei care zic atatea lucruri bune de pretul in lei care a ramas constant, as dori sa le mentionez faptul ca la alte masini pretul in lei A SCAZUT. Presupun ca si stiti de ce... Daca nu, sa va zic eu: pentru ca pretul in euro a ramas acelasi (sau a scazut), insa euroiul s-a dus la vale.
Numai la dacia pretul in lei a ramas viril si viguros. Nu mai vorbesc de ala in euro care e intr-o erectie din ce in ce mai bârzănoasă. Si tot pentru cei care observa mentinerea pretului in lei: imprumutul (daca ati facut) pentru masina l-ati facut in lei? Sau in euro? Este chiar asa de relevant pretul in lei la masinile de pe piata noastra? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
Cand am luat solenza am facut credit in euro. La achizitie euro era 38.000, acum 35.000, deci avantaj, inca mai am rate
Referitor la Logan, am facut comanda pe 24-25 aug (Ambition 1.6) si astazi ma suna sa-mi spuna ca e mai scump, deci noua colectie si mi-a insirat diferentele (CD Blaupunkt, buton portbagaj, calandrul vopsit, alte jenti, spatiu depozit consola, eleron, tapiterie) Sunt curios sa o vad cand vine (aprox 14-15 sept) |
-------------------- Kia Cee'd 1.4
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
La varianta pe care o am eu pretul fata de februarie a crescut cu nu mai putin de 250€. La vremea aia era 8050€
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are nimeni alte imagini cu phase 2?
|
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
o alta modificare este ca motorul este acum euro 4
tocmai am vorbit la vocea clientului si mi-a spus si acest lucru oricum marirea de pret la logan chel cu 120 de euro (care da in plus cateva modificari de design interior si exterior + un motor mai putin poluant) eu zic ca merita sunt doar 4 mil si ceva |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@klaus
Well, sa incep cu sfarsitul pentru mine pretul in lei conteaza pt. ca salariul meu e in lei. Si cum am prostul obicei (asa s-a nimerit de doua ori pana acum) sa iau masina cash, cu atat mai mult... Daca faci leasing sau credit in valuta te intereseaza mai mult evolutia cursului decat valoarea initiala in lei, normal. Cat despre decizia recalcularii, e explicabil. Astia la Dacia au si cheltuieli insemnate in lei ca doar nu importa absolut tot, basca salarii & stuff, toate in lei. Nu cred ca le puteau spune lucratorilor ca deoarece cursul euro a scazut le vor scadea si salariile in consecinta (ca si asa am inteles ca nu castiga mare lucru). Un lucru asemanator s-a intamplat si la firma unde lucrez eu, preturile erau calculate in euro, pentru comoditate (moft, cursul era constant sau crescator, deci le convenea). Cand a inceput sa scada ar fi iesit sa vanda la pretul de productie sau sub si s-a renuntat, s-a trecut la preturile in lei (mai ales ca firma nu depinde de importuri foarte mult). Pe cand la masinile importate tot atatia euro pleaca la producator (si nu cred ca au stocuri ca sa-si smulga parul din cap din cauza diferentei de curs). Doar leii- comision ai vanzatorului sunt mai putini ![]() LE cum au mai spus si altii inainte nu ii apar pe cei de la Dacia (niste chitrosi, nu cred ca-mi dau de-o bere ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
@router
Peste 1-2 ani cred ca te ajuta faptul ca ai euro4 (la fel ca si AC, ABS, servo) ca sa o vinzi mai usor, cred. @klaus, creditul vara asta l-am facut in lei. Nu cred ca am gresit, euro nu cred ca o sa mai scada, iar dobanda la euro e comparabila. Iar salariul il am in lei. |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Stie careva care este diferenta in strainatate la impozite intre masinile cu EURO 3 si cele cu EURO 4?
Nu mai tin minte de unde,insa aveam impresia ca diferenta de pret este destul de mare.. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Ok, sunt de acord ca in lei poate masina e mai ieftina sau tot pe acolo. Insa daca ne punem problema de competitivitate - aici ne comparam cu ceilalti mari producatori care au preturile in Euro...sau ce sa mai zicem de coreeni sau americani care produc si vand in USD. Pe o piata globala, mie mi se pare ca Loganul incepe sa devina necompetitiv (sau mai putin competitiv decat pana acum). Sa nu uitam practic ca ultima scumpire a adaugat cca 300 euro care cumulat cu cca 200 cat reprezinta +1 an de garantie (pe care multi coreeni deja il au) da un total de 500 de euro care la o masina de clasa mica se simte.
|
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
pai daca toate motorizarile devin euro4, eu nu am nimic de comentat la aceasta scumpire.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
sorin_ |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 7 July 06 From: Constanta ![]() |
Intervin si eu...sa-mi fie cu iertare...motorizarea Euro 4 sau chiar viitoarea Euro 5 s-ar putea sa fie o obligatie sa mai iasa pe piata europeana (deoarece de la 1 ianuarie 2007 combustibilii in Europa trec la OBLIGATORIU Euro 4).
Aceste chestii...tin numai de poluare....ba chiar combustibilii EURO 4 sunt mai putin lubrifianti pt motor (acest dezavantaj se ajusteaza prin aditivi). Deci, pentru un cumparator roman de logan, un motor mai putin poluant nu este avantajos. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2007 Dynamique 1.4 16v + clima
- CT
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Adevarul ca era si timpul sa devina euro 4. Totusi, face-lift-ul e minor, mai mult praf in ochi. Ce ar fi fost cu adevarat util si poate ar fi meritat banii:
- bancheta fractionabila spate - comenzile climatizarii inaltate un pic, sa nu mai te inalti dupa schimbator - un RCD integrat in bord (nu cu fata detasabila) si cu mp3 (eventual si cu control pe volan) - turometru individualizat pentru diesel - tetiere spate tip "virgula" - cam astea sunt chestiile de bun simt, care se gasesc azi cam pe orice masina civilizaa |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 31 Aug 2006, 15:39) Orice, numai o astfel de porcarie nu. In primul rand ca 90% din aceste minunate scule integrate sunt foarte proaste si n-ai cum sa le scoti, in al doilea ca daca vreau si USB si bluetooth si mp3 si dvd trebuie sa dau pe "scula" de vreo 5 ori mai mult decat in mod normal. No way. |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
Smeagol |
![]()
|
![]() Membru ... Group: Members Posts: 238 Joined: 18 November 05 From: Timisoara ![]() |
De acord cu ovidiu.
Fara scule de sonorizare, in plus fata de ceea ce iese. Nu cred ca vor scoate optiunile existente, deoarece si acolo este un loc de castig important. Pe partea sonorizarii cred ca ar prinde bine ceva locuri predestinate unor twetere la inaltime/semiinaltime integrate in masca de bord, de stalp. Plus locurile pentru difuzoarele spate sa fie decupate mai mari din fabrica. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2006, 1.6 MPI
- TM 10 ??? "Ai grija ce-ti doresti. S-ar putea sa capeti."
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Dacia ofera de cateva luni accesorii audio pentru Logan (printre care si mp3 player si satelit pentru volan). Daca tot vreti sa cumparati, macar interesati-va inainte.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
turometru individualizat pentru diesel ce e asta ca sunt putin ametit si nu inteleg
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
In lumea buna, turometru are o zona rosie in functie de fiecare tip de motor. In loc sa fabrice doua tipuri de turometre cu zone rosii diferite, Dacia face doar un singur tip de turometru. Fara zona rosie, ca sa nu se mai complice.
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
adiv |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 3 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pe Megane 1 am observat ca turometrele sunt identice si pe diesel si pe benzina...
|
--------------------
Dacia
Logan
2005
- B si ceva
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Din pacate si eu sufar de aceasta zgarceala a turometrelor.
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 04:11 |