Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
Como |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|||
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
se pare ca sunt disponibile la vanzare si loganuri cu semnalizarea de la stopuri transparenta. am vazut azi si cu ea galbena si transparenta, probabil ca versiunile mai scumpe au transparent si cele mai ieftine au galben.
am mai vazut si unele cu eleron si unele fara, de aici concluzia mea (si doar a mea) e ca pana la laureat au semnal galben, la laureat au semnal transparent iar ambition are semnal transparent dar si eleron. ![]() ![]() buton au toate asta e clar. noile culori sunt frumoase, dar nu am vazut inca bejul ![]() am vazut si un logan de probe care era Dinamique sau cum il cheama si era vopsit complet argintiu, dupa parerea si gusturile mele nu arata prea bine. This post has been edited by silviu_79: 12 Sep 2006, 17:04 |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
ValyZ |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 September 06 ![]() |
Vocea clientului spune ca vor fi dotate cu eleron si tapiterie model nou versiunile de la laureat in sus. Si eu astept cu nerabdare noul "Frigider II" ...ca tre sa imi vina si mie unu. Apropo de buton cik e conectat la inchiderea centralizata la versiunile care au fost comandate dupa data de 28aug.(asa m-au mintit aia de la WC)
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
Ma duc astazi la dealer-ul din brasov (ASV Auto). Era un Logan Ambition albastru si inca unul argintiu (culori noi). Il intreb pe "ciumpalacul" de acolo daca sunt din noua colectie (ambition avea jentile cunoscute de toti) si raspuns: DA !! Imi arata ca celebrul butonul NU functioneaza cu inchiderea centralizata (m-am convins), imi spune ca Cb are consum instantaneu, nu am putut verifica. Ma mai uit la el, avea Cd player cu mp3, nu schimbator piele, nu volan piele, nu spatiu depozitare baza consola, nu semnalizatoare spate clare. Cand plec il intreb cat costa. Raspuns: 9055 cu tot cu vopsea metalizata, deci era Logan I, ala nu stia ce vea sa vanda, toti de pe forum se pricep de o mie de ori mai bine la masini decat ala.
PS: mi-au modifcat data de livrare din 15 in 21 sept. ![]() ![]() |
-------------------- Kia Cee'd 1.4
|
|
Adrian78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 816 Joined: 24 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg cum Dacia a putut sa faca toate aceste modificari (butoane, culori, eleroane, tapiterie, MP3-uri, etc. ... si nu in ultimul rand pretul) fara a anunta acest lucru macar pe site-ul oficial. Unde sunt cei de la Renault? Atata poate Renault? Asta e atitudinea lor? RUSINE! DE CE au fost facute pe shestache toate aceste modificari? DE CE e degringolada asta in ceea ce priveste optiunile pentru cei care au COMANDA FERMA pentru masina? Chiar fac ce vor? NU E NIMENI sau NICI O AUTORITATE care sa poata sa ii traga la raspundere? RUSINE Dacia-Renault.
Ar trebui sa urmeze toata lumea sfatul lui Klaus si sa "darame" Dacia. O exista in tara asta cineva sau ceva sa le bage pumnu' in gura. Prea fac ce vor fara pic de respect pentru cei care le umplu buzunarele. Si cu 16v vad ca au tot o politica perversa, diabolica ... nimeni nu stie nimic ... cate un zvon pe ici pe colo. Cam dubioasa faza cu lansarea de joi. Cand au scos DCI-ul au facut "Porti Deschise" si ditamai tam-tamu. Oricum la Dacia lipsa de respect fata de client este la ea acasa. ![]() |
--------------------
Logan Laureate
1.6
gri perla "Ce þie nu-þi place, altuia nu-i face!"
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Aceasta lipsa de informare starneste curiozitatea, ii incita si mai tare pe potentialii clienti. Este tactica lor si este o tactica f buna pt ei.
Singurii vinovati de preturile mari ale loganelor, lipsa de respect si imbunatatirile astea la misto sunt clientii care cumpara ca inecatii logan. Alta cauza mai este si lipsa concurentei in gama de pret. Ar mai trebui si poporul educat, dar e lucru greu de realizat. |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
ionutcc....imi arata ca celebrul butonul nu functioneaza cu inchiderea centralizata...
din pct meu de vedere: o tampenie butonul ala. Ca sa deschizi portbagajul, bagi cheia rotesti la dreapta, apesi pe buton si se deschide. Sa securizezi trebuie sa bagi cheia si sa rotesti la stanga.. Cam multe operatii de facut. ![]() Curand pt a schimba o roata o sa fim invitati sa cautam pietre sa proptim masina sa nu plece.... |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
florinvfd |
![]()
|
![]() florinvfd Group: Members Posts: 163 Joined: 4 March 05 From: Bucuresti ![]() |
@diesel_power
La mine de ex...nu tine treaba cu "starnitul", dimpotriva..ma dezgusta. Au facut cateva modificari si au scumpit-o.. Mare chestie. Parca cine stie ce proiect secret au facut... Puteau sa le puna pe site ca noutati si era mai frumos din partea lor. Clientii (si eu sunt printre ei) cumpara...ca oamenii, nu ca innecatii (ai fost cam dur cu exprimarea) si avand in vedere ca nu toti isi permit alta masina NOUA...nu au ce face si aleg Logan, care este o masina buna. Pretul, intr-adevar, este maximizat cat se poate de mult, dar totusi mentinut la un nivel mic fata de alte marci. Eu de ex...nu mi-am permis sa dau mai mult de 8000EUR pe masina noua si ..alta varianta nu am avut! (Sh nu intra in discutie) Poporul nu are ce educatie sa primeasca atat timp cat isi cumpara ce isi permite. Nu poti 'educa' pe cineva sa se ingroape in credite sa isi ia o masina scumpa si sa nu aiba bani sa o intretina si sa se foloseasca de ea. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 MPI
2006, Laureate bunul simt e cea mai buna regula de circulatie!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(ionutcc @ 12 Sep 2006, 21:42) nu schimbator piele, nu volan piele, nu spatiu depozitare baza consola, nu semnalizatoare spate clare Poate daca ai arunca un ochi aici ai observa o fisa de marketing trimisa de Dacia catre dealer cu schimbarile. Asta ca sa nu iti mai dai cu parerea aiurea. Ca de obicei nu se citesc toate posturile . . |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Astazi am primit raspuns de la vocea clientului referitor la intrebarea cu inchiderea centralizata daca actioneaza si "butonul de portbagaj"?
raspunsul a fost: "Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam faptul ca deschiderea sau inchiderea portbagajului se poate realiza atat cu cheia cat si cu inchiderea centralizata. " Cu deosebit respect, Elena ***** Agent Servicii Client This post has been edited by dan22y: 13 Sep 2006, 11:49 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba...cum se scoate Blaupunktu afara, ca nu vad nimic.......
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
Daca mi-l dai mie iti spun eu . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
@IRONICK
Am zis aiurea cuvantul "piele"? Asa mi-au zis cand m-au sunat sa-mi spuna ca s-a scumpit masina cu 300 euro, iar in pozele postate in primele pagini se vede clar ca volanul este in piele (poate nu vad eu bine), imi comand si ochelari. ca de obicei, am citit toate posturile ![]() |
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai pielea este pentru 16v . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ionutcc |
![]()
|
tot ce se poate...vom vedea, ca pana acum nimic concret
|
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pui pariu ? In documentul acesta se observa ca scrie E3 (adica este 16v-ul)
EL. Pariul este o gluma . . dar asa o sa fie This post has been edited by IRONICK: 13 Sep 2006, 12:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(dan22y @ 13 Sep 2006, 12:48) Astazi am primit raspuns de la vocea clientului referitor la intrebarea cu inchiderea centralizata daca actioneaza si "butonul de portbagaj"? raspunsul a fost: "Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam faptul ca deschiderea sau inchiderea portbagajului se poate realiza atat cu cheia cat si cu inchiderea centralizata. " Cu deosebit respect, Elena ***** Agent Servicii Client daca ar fi asa atunci de ce n-au legat direct la inchiderea centralizata vechiul buton. la ce-au mai montat rahatul ala de-l apesi???? si apoi....eu am fost la dealer si-am incercat la toate 3 masinile expuse (toate cu noul buton) sa deschid portbagajul cu centralizata si n-a mers (apoi mi-a zis si dealerul ca nu e legat butonu la centralizata). masinile expuse erau toate preference. poate o fi centralizata la ambition si laureate. dracu sa-i ia oricum cu tot cu butonu lor si modificarile lu' peste. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
daac e legat ori ba, doar driverx ne poate spune.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Exact acelasi buton de la portbagaj l-am vazut la un seat ibiza, model mai vechi. Era aproape identic cu cel de la logan.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pai din ce am citit pe aici pe forum si din ce detalii stiu de la dealerul de la noi din oras la care am facut comanda si de la vocea clientului, rezulta:
1. Pentru masinile fabricate pana in 28.08 toate versiunile au ca si modoficari fata de "vechiul" Logan: buton de portbagaj care nu este legat la inchiderea centralizata si cass sau Mp3-player fara nici o alta modificare in rest 2. Pentru masinile fabricate dupa 28.08 toate versiunile au butonul de portbagaj legat la inchiderea centralizata si restul modificarilor ce se vehiculeaza si pe care le stiti toti. In mare parte cam asa este, dar posibil sa ma insel cu cele spuse mai sus. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
ai dreptate.
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
Oameni buni.
Logan imi ofera suprize. Am gasit un holzsurub la in spatele scaunului din dreapta. Treaca mearga, cat nu se rupe masina in doua, nu imi pasa...DAR, eu, ca nefumator, sunt foarte intrigat pentru ca am scrumiera in usa dreapta spate, dar in usa stanga spate NU am. Ce dracu? Asa se dau loganurile? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
Scrumiera pe dreapta se pune pentru ca romanul este obisnuit sa o goleasca pe geam in mers .. . si este mai bine pe marginea drumului decat pe mijloc sa faca gunoi . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
As dori si niste raspunsuri serioase, mai ales de la cei care au ridicat in ultimele zile logan-uri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
Glumeam . . nu o lua in nume de rau. Asa sa montat scrumiera pe spate la Logan de la inceput. Doar una.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
b-45-pei |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 14 September 05 From: Iasi ![]() |
@ cristi ...poate o fi centralizata la ambition si laureate. dracu sa-i ia oricum cu tot cu butonu lor si modificarile lu' peste.
la laurate nu-i legat. Adrian |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006 PREFERENCE 1.4 MPi 2005
LAUREATE 1.4 MPi 2006 |
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Scrumiera aia pe dreapta spate este acolo de cand a iesit primul Ambition pe portile fabricii de la Colibasi. Chiar nu ai observat-o pana astazi? Este una singura, se presupune ca nu vor fuma toti ocupantii banchetei, doar unul, care va trece in dreapta .
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
papillon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 8 December 05 ![]() |
Salutare baieti. Vad ca s-au cam incins spiritele cu noua colectie Logan. Asa cum a aratat Ironick, decat pt modelul E3 sunt menite marea parte a accesoriilor dorite de multi dintre voi: MP3 player, fatada centrala cu model fibra de carbon, aeratoare si clante usi cromate, ceasuri bord albe, sch viteze din piele, oglinzi vopsite in culoarea caroseriei, interior negru mult mai bine asortat, si....superfantastic...deschidere electrica portbagaj. Pretul? Un fleac!! Numa' 10.800 euro (nu sunt f sigur, dar va dati seama ca e undeva pe aici)!
Hai! N-ati dat buzna sa-l cumparati? Sau mai puneti 1000 euro si luati Megane 1.4 16 V? |
--------------------
dacia
SuperNova Clima
- AG 16 XLX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 23:03 |