Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
Jack Daniel's |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|||
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
Centralizatul la porbagaj il au alea care sau comandat dupa data de 28.08 .
Am sunat la vocea clientului si iam intrebat de ce au pus pe unele modele LAUREAT cd mp3 si mi-au raspuns ca sau terminat pt cateva zile radio casetofoanele si au completat cu cd. Deci eu nu mai inteleg, nu sunt normali, de fapt ce ma mir ca suntem in ROMANIA |
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Deshteptu @ 14 Sep 2006, 23:49) Acum, din experienta voastra, mai are sens sa revin cu mail la VC, sa-i intreb de ce mama dracului portbagajul nu se inchide odata cu portierele? Si de ce nu are consum instant? S-o stapanesti sanatos, fara evenimente nasoale ![]() Eu cred ca are rost sa insisti, cel putin pentru portbagaj. Incearca sa reclami porcaria aia ca defect de fabricatie la Dacia si la OPC. Berbecii au comis-o inadmisibil, asa ca sa faca bine ca macar sa lege butonul ala nenorocit la inchidere pe cheltuiala lor. Si asa e destul ca o sa pierzi timp in servis cu ei. In afara de timp, bani, casa, masina, nevasta, copii, ce ai mai avea de pierdut? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Referitor la lipsa consumului instant:
QUOTE nenororcirea aia de consum instant nu are absolut nici o importanta mi se pare o teorie nasoala sa zici ca nu are importanta - pe mine ma intereseaza sa vad cat consuma la drum lung, la viteze relativ constante, ca sa pot sa imi fac un stil de condus la drum lung. Asta e problema noastra, a romanilor... spunem ca si asa nu conteaza... ca mere si asa... Eu nu sunt multumit de acest raspuns!!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 286 Joined: 1 May 06 ![]() |
Mail trimis la VC:
"Revin cu o intrebare, dupa ce mi-am ridicat masina - Logan Laureate Plus. Nu am inteles foarte bine si nici cei de la Caremil Iasi nu au reusit sa-mi explice: masina mea face parte din Noua Colectie Logan sau nu? Pentru ca, atunci cind am comandat-o eu, la sfirsitul lunii iulie, nu era lansata aceasta Noua Colectie. Deci, logic, am comandat o masina din vechea colectie. Atunci totusi de ce masina mea prezinta citeva aspecte ce tin de Noua Colectie (buton inchidere portbagaj, calandru in culoarea caroseriei) ? Si daca, prin absurd, am comandat un Logan ce face parte din Noua Colectie (desi aceasta nu era lansata la momentul comenzii), atunci de ce inchiderea centralizata nu actioneaza si portbagajul, asa cum anuntati dvs. pe site? Sincer, m-ati pus intr-o dilema logica din care nu vad iesirea. Masina mea este sau nu din Noua Colectie? Daca da, de ce nu are toate optiunile pe care le anuntati? Daca nu, de ce are citeva optiuni din Noua Colectie (pe care eu nu le-am solicitat si de care m-as lipsi bucuros, in special de acel buton al portbagajului, total ineficient din moment ce nu este actionat de inchiderea centralizata)? Astept cu maxim interes un raspuns care sa ma scoata din dilema. Multumesc." Astept plin de curiozitate raspunsul lor. Sau ma puteti lamuri voi, ca eu am ramas blocat in meandrele concretului logicii.... |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa inteleg ca domnu' doreste piele&co in interior ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Ideea e simpla: si eu si tu am prins o tura de masini care nu e nici Noua Colectie Logan, nici cea veche... un fel de strutocamila.
Imi pare bine de MP3 player si de butonul de la portbagaj - din noua colectie, dar imi pare FOARTE RAU de lipsa consumului instant - care era pe vechea colectie!!!! Raspunsul pe care l-am primit si eu de la VC dupa o intrebare asemanatoare: QUOTE > Cu privire la dotarea autoturismului comandat in data de > 03.08.2006 la > dealer-ul Dacia, va comunicam faptul ca de echiparea noii > colectiei Logan > II vor beneficia autoturismele comandate ulterior datei de 25.08.2006. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
Deshteptu |
![]()
|
nu vreau piele, vreau ca portbagajul sa se incuie prin inchidere centralizata...
@michaelthefirst tu macar ai prins un mp3, eu nici macar atit, am tot radio-cd-ul vechi, desi ala de la reprezentanta vroia sa ma convinga ca e blaukpunct. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
pmarcel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 14 September 06 ![]() |
Salutare la toata lumea, acesta fiind si primul meu post pe forum. Astazi am ridicat loganul laureate dci, si surpriza ... are de toate, adica inclusiv portbagaj cu inchidere centralizata, stopuri spate clare (cel putin semnalizareala restul nu m-am uitat f. atent), eleron incorporat, alta tapiterie, radiocas Blaupunkt. Din ce am vorbit cu cei de la dealer cica asta e primul transport cu toate optiunile astea, ieri primind loganuri fara inchidere centralizata la portbagaj. Tot din aceleasi discutii cica au fost vreo 600 buc logan fara unele din upgrade-uri.
Asa ca, cine primeste masina incepand de astazi, teoretic ar trebui sa fie completa. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
pai atunci cei care intra in posesia unuia din cele 600 de loganuri "controversate" ar trebui sa fie fericiti. au o masina de serie limitata. va dati sema, numai 600 exemplare in toata lumea
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
datch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 10 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@pmarcel cand ai dat comanda...presupun ca ai prins pretul vechi..
Eu o am deo saptamana si am prins una din cele 600... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
Ambition 2006
|
|
pmarcel |
![]()
|
@IRONICK
Bonul de comanda are data de 30.08.2006 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
@pmarcel: varianta ta are consum instant pe computerul de bord ????
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
mda...am luat si eu dci-ul astazi...
din "noua colectie"are doar radio-cd Blaupunkt, butonul buclucas(fara sa fie conectat la inchidere), alta tapiterie si culmea anvelope continental(cum sunt calitativ, stie careva?). in rest...vechiul logan...a! fara consum instant, bineinteles. |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Deshteptu |
![]()
|
Raspunsul de la VC:
"Referitor la autoturismul personal , va comunicam ca acesta face parte dintr-un lot de masini care au fost fabricate avand incorporate elemente noi care nu apar pe modelele fabricate anterior. Aceste elemente sunt butonul de deschidere portbagaj (fara functionalitatea de inchidere centralizata) si eleronul (pentru versiunile superioare) . Ele au fost adaugate gratuit pentru dumneavoastra astfel incat sa va ofere un avantaj comercial deosebit si fara modificarea pretului autoturismului." Faza misto e ca masina mea nu are eleron ![]() Dracu ii mai intelege pe astia de la Dacia.... si din nou le-am trimsi mail: "Revin cu o nedumerire si mai mare. Dvs. spuneti: > Aceste elemente sunt butonul de deschidere portbagaj (fara > functionalitatea de inchidere centralizata) si eleronul (pentru versiunile > superioare) . Ele au fost adaugate gratuit pentru dumneavoastra astfel > incat sa va ofere un avantaj comercial deosebit si fara modificarea > pretului > autoturismului. Totusi, realitatea este alta. Masina pe care am ridicat-o eu nu are eleron, desi este o versiune superioara - Laureate Plus. Cum se explica acest lucru? In al doilea rind, butonul de deschidere portbagaj nu a fost solicitat de mine si nu inteleg initiativa dvs. de a face astfel de imbunatatiri gratuite fara sa anuntati in prealabil beneficiarul acestora. Oricum, disconfortul este dat in primul rind de faptul ca butonul de la portbagaj nu este actionat de catre inchiderea centralizata. Intrebare: se poate face aceasta modificare intr-un service autorizat Dacia?" astept acum sa vad ce abureli imi mai servesc... am uitat sa ma laud cu pneurile: Michelin. Is bune de ceva? This post has been edited by Deshteptu: 15 Sep 2006, 14:08 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4 2006
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Am gasit chestii f. bune despre anvelopele Continental cu care sunt echipate Loganurile Ambition:
http://www.conti-online.com/generator/www/..._3/eco3_en.html Din ce am citit pe undeva, cica sunt mai BUNE decat Michelin Energy!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Doamneeeee!!!!
Eu cred ca, fie astia de la dacia sunt complet rupti de realitate, fie, o data cu cele 600 de bucati serie limitata au antrenat special, cu supradoze de nesimtire, cativa angajati ca sa trimita cumparatorilor asemenea raspunsuri incredibile. Avem, pentru versiunile superioare: - 1 bucata eleron "din partea casei". Pe masina ta, nu e. Avantaj client: 0 - 1 bucata buton pe portbagaj. Frumos. Doar ca, prin montarea lui defectuoasa/incompleta, butonul face praf o functionalitate esentiala: inchiderea portbagajului din inchiderea centralizata. Avantaj client: minus-infinit. Unde vad terminatii de la d®acia "avantaj comercial pentru dumneavoastra", nu stiu. Tot ce stiu e ca au un tupeu incredibil, iti rad in fata cu nonsalanta. Persoana care a debitat raspunsul asta ar trebui sa manance o saptamana doar butoane d-astea. Daca asta e noua colectie logan, nu vreau sa ma gandesc cate avantaje o sa ofere urmatoarele colectii. Serios, raspunsul asta ar trebui sa-l pui in rama. Mai rar poate avea cineva parte de atata nesimtire. Oamenii aia mananca efectiv rahat cu logan^H^H^ligheanul, nu cu polonicul. Man, du-te la ei si pune-i sa-ti lege butonul la inchidere. Asta ar trebui sa faca toti cei cu problema asta. In caz contrar teparii de la dacia o sa dea in continuare tepe. Fiindca, mai mult sau mai putin, cei cu disfunctionalitatea asta au luat o mica teapa. People, nu fiti fuduli, mergeti sa va rezolve problema. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
edv_ro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 267 Joined: 7 May 05 From: Hamburg ![]() |
ok baieti. computerul de bord, pentru noile loganuri, NU are activata si functia de 'consum instant'.
dar....... nu poate fi 'ajutat' computerul sa o aibe??? ![]() |
--------------------
Skoda / Renault
Octavia 3 FL Combi / Twingo 3
1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017
- HH / HH
|
|
pmarcel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
ValyZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 September 06 ![]() |
In ce oras ai comandat tu masina?! Eu am comandat-o pe 28.08 si mi-a zis ca-mi vine tocmai pe 20.09!!! Am vorbit cu cei de la vc si mi-au zis k e posibil sa intarzie pana pe 10.10....Daca astept atat ii dau in judecata!!!! Am dat 9200 euroi si ei se folosesc de banii mei o luna jumate...si eu?! merg tot cu vechiul harb!!! Mare prostie am facut k nu am mai dat inca 2000 sa-mi iau opel astra....poate aia erau mai seriosi!!! |
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ii dai in judecata zici...Sa ne anunti si pe noi cand ai prima infatisare...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Noul E4...
Desi nu mai sunt de mare noutate, e bine sa existe si aici cateva poze. In sfarsit descuirea/incuierea portbagajului se realizeaza centralizat! Inca nu s-a trecut la timoneria pe cabluri. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Ba mie nu imi place ca butonul ala sa fie pe centralizare ca poate iti deschide un aurolac portbagajul la semafor
![]() |
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Mari schimbari ce au mai facut.....
Vopsitul de pe fata la spoiler nu costa la nv mai mult de 50 ron, actuatorul cuplat la telecomanda de pe cheie cam 80-100 ron si in rest ramane eleronul incorporat pe care il rezolvi la cei de la Pilot, cu max 350 ron,montaj+vopsit. Deci cam cu 500 ron v-ati facut noul Logan, ca tapiteria e sub huse, capul schimbatorului se schimba, mp3 player are cam toata lumea si chiar mai rasarite. Butonul la portbagaj este ORIBIL. This post has been edited by RamboX: 15 Sep 2006, 19:47 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
pmarcel |
![]() ![]()
|
@ValyZ
In Bucuresti. Initial mi-a spus si mie ca o sa imi vina la sfarsitul lui septembrie, dar vad ca au fost seriosi. Mai am un prieten, care a comandat-o, la acelasi dealer ca si mine, pe la inceputul lunii septembrie si ii vine luni sau marti (saptamana viitoare). Probabil unii dealeri sunt mai importanti decat altii si se baga in fata.icon1.gif |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Laureate
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eee, ai fi vrut tu sa fie asa. Din pacate mai sunt si alte schimbari, asa ca nu rezolvi chiar asa cu 500RON . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Oricum manerele de la usi si bandourile laterale dau bine pe negru daca la asta te referi,am vazut si eu un model nou la un coleg,luat ieri, si pot spune ca la tinuta de drum si antifonare nu e nici o modificare,clantanitul de diesel al ambreiajului in 500 km,masajul din talpa al acceleratiei,trepidatii prin bord....
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
@eudin_umarian
anvelopele continental eco contact 3 sunt excelente, cu ele sunt echipate modele ale marcilor ford Wv fiat etc |
--------------------
/
/
/
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 04:53 |