Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
tgmpupy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|||
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Pe cochila ceasurilor are 2 ambutisari noi si intr-adevar mecanismul stergatoarelor e ciudat.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ia uitativa mai cu atentie eu acuma parca m-am luminat cu stergataorele,volanul e pe partea dreapta da stergatoarele au cursa tot spre stnaga , asta e tare ciudat saracul sofer, ce mai vede el? parca la tote masinile cu volan pe dreapta, cursa stergatoarelor era spre dreapta,da asta e ,logan e mai special
This post has been edited by salutcalin2002: 21 Sep 2006, 20:47 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
pai de aia are mecanismul ala ciudat la stergatoare. ca sa stearga mai mult pe partea soferului decat cum sunt stergatoarele pe Loganu' normal, ala din dreapta lasa o zona marisoara nestearsa.
dar BTW, oribila solutie... era oara asa greu sa inverseze cursa stergatoarelor? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ovimiha |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 September 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5 dci
2006 Preferance Artika
- SB 10 PHP 83cp from diesel-tuning
Viata aici e scurta, asa ca ai grija unde "zbori". |
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Off-topic In sfarsit, acum mi-a confirmat dealerul ca mi-a sosit masina comandata in 07.09 si sa dau diferenta de bani iar pe luni o ridic.
@ovimiha Tot Preferance Dci am luat si eu. Cum ti se pare noua colectie fata de "vechea"? |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Cred ca daca va fi omologata in Marea Britanie va avea stergatoarele cum trebuie. Mai ales ca portbagajul nu are adancitura aia pentru emblema iar stopurile sunt inversate (ceata pe dreapta si lumina de mers inapoi pe stanga) ceea ce presupune alte matrite adica alti bani. Ma gandesc ca le-a mai ramas bani si de mutarea gaurilor de la stergatoare.
![]() This post has been edited by Highwayman: 22 Sep 2006, 13:12 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Hmm, volan pe partea dreapta . . pedale tot la fel . . . sa vezi ca nu o sa ii poata pune filtru de polen ca nu are loc sa il monteze . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Am aflat azi ca Dacia a inlocuit calculatorul masinii cu altul mai ieftin. Acest calculator nu mai furnizeaza informatiile pentru consum instantaneu. Cica ar fi schimbat si bordul si chiar daca montezi bord cu consum instantaneu tot nu rezolvi nimic deoarece calculatorul masinii nu trimite informatiile necesare.
Daca am fost dezinformat imi cer scuze ca v-am transmis gogosile! |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare o prea mare pierdere, in definitiv nu folosea la mare lucru. Unii chiar confundau instantaneul cu media... Era util unul cu temperatura exterioara, asa, de sanchi...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau unul cu temperatura agentului de racire.
![]() Liniutele alea nu sunt cool si te mai si indeamna la ... liniute evident. ![]() De ce sa mai puna un senzor in plus? ![]() This post has been edited by madhorsefuzzy: 22 Sep 2006, 16:10 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Aduceau azi baietii la Meridian Logane la greu. Am trecut pe langa ei azi si am vazut cel putin 3 camioane pline
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu afiseaza temp. exterioara? Pe nici o varianta de echipare?
This post has been edited by AIX: 22 Sep 2006, 16:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
azi fusei si io sa vaz minunea pe 4 roti numita privilege.s-o pipai, s-o ating si sa ma orgazmizez. dar draci...
m-a dezamagit comple. daca in poze arata bine la fata locului situatia se schimba. s-o luam pe rand: 1. stalpii de la usi (partea aia neagra care arata bine ce-i drept) am crezut ca-s vopsiti. dar nu e deloc vopsea. kktul ala negru e un autocolant (un fel de tapet ca sa zic asa ![]() 2. oglinzile exterioare is naspa rau (nu in sensul ca sint urate). doar ca nu se potrivesc deloc la forma masinii. is prea mari,patratoase.par mai potrivite pe o masina gen van, microbuz. erau mai misto alea vechi, mai rotunjite. aaa si sa nu uit. se pliaza la fel de greu ca si alea vechi. 3. bandourile laterale, manerele usilor si partea neagra a barilor is vopsite acu' in culoarea masinii. dar dati-mi voie sa am mari dubii in privinta rezistentei acelei vopsele. dati cu mana peste si o sa intelegeti de ce. 4. volanul imbracat in piele e fix pix. ai exact aceasi senzatie ca la vechiul volan. si numai daca te uiti bine iti dai seama ca e imbracat in ceva (zic ceva ptr ca nu e piele, ci o musama-piele ecologica) 5. schimbatorul este mai frumos in schimb decat alea vechi. 6. plasticele din interior is aceleasi, doar culoarea s-a schimbat. 7. tapiteria (desi unii zic ca e mai placuta la atingere... bla bla) mie mi s-a parut la fel. in afara de motor si de schimbator (singuru' care mi-a placut), restul schimbarilor m-au lasat rece. si nu, nu afiseaza temperatura exterioara. This post has been edited by cristib: 22 Sep 2006, 16:52 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Sony @ 22 Sep 2006, 16:42) Am aflat azi ca Dacia a inlocuit calculatorul masinii cu altul mai ieftin. Acest calculator nu mai furnizeaza informatiile pentru consum instantaneu. Hm, e nașpa atunci, pentru că poate afișa informații eronate și la consumul mediu, bazându-se doar pe cantitatea de combustibil consumată din rezervor și pe numărul de km parcurși. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(cristib @ 22 Sep 2006, 17:51) 3. bandourile laterale, manerele usilor si partea neagra a barilor is vopsite acu' in culoarea masinii. dar dati-mi voie sa am mari dubii in privinta rezistentei acelei vopsele. dati cu mana peste si o sa intelegeti de ce. Eu care toata viata am manevrat doar camioane nu sunt cel mai in masura sa ma pronunt despre noul """"mars Postat Astăzi, 18:29 Nu se numeste Privilege, e Prestige."""dar decand am devenit membru congolez pe www.daciaclub.ro m-am mai desteptat si eu si am sa va spun parerea mea.Noul prestige sau privilege cum s-o chema asa vopsit uni peste toate piesele care erau negre inainte si acum sunt la culoare cu caroseria arata cum ar arata sufrageria mea daca as da cu vopsea lavabila si pe pereti dar si peste carpeta de pe perete cu rapirea din serai. |
--------------------
a
b
c
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
@Sony
s-ar parea ca stirea e reala, altfel nu-mi pot explica de ce nu se poate face nimic pt. reactivarea afisarii consumului instant .. check it out : "Buna ziua, Stimate Domnule ..Catu.. , Va multumim pentru mesajul dumneavoastra si pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca functia de afisare consum instantaneu nu mai figureaza in computerul de bord al autoturismului Logan incepand cu data de 28.08.2006. Activarea acestei functii nu este posibila in acest moment nici in procesul de fabricatie, nici in atelierele service. In reteaua de agenti autorizati Dacia se gasesc in continuare vehicule de drive-test echipate cu aceasta functie, fiind fabricate anterior datei citate mai sus. Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti bla bla bla ... " |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Dar "chestia" asta de la spațiu documente de pe planșa bord în partea dreaptă oare se va gasi pe la magazine?
This post has been edited by Slider: 22 Sep 2006, 22:53 Attached thumbnail(s) logan_anglia.jpg ( Size: 73.83k ) Number of downloads: 272 |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Sony @ 22 Sep 2006, 16:42) Am aflat azi ca Dacia a inlocuit calculatorul masinii cu altul mai ieftin. Acest calculator nu mai furnizeaza informatiile pentru consum instantaneu. Cica ar fi schimbat si bordul si chiar daca montezi bord cu consum instantaneu tot nu rezolvi nimic deoarece calculatorul masinii nu trimite informatiile necesare. Daca am fost dezinformat imi cer scuze ca v-am transmis gogosile! În cazul ăsta, dacă ECU nu (ar) mai trimite informațiile despre consum (nu uitați că ECU nu trimite decât o singură informație de consum, în timp real, nu mai multe, CB-ul o procesează și afișează rezultatele calculelor) nu ar mai fi posibilă nici afișarea cantității de combustibil consumate de la reset, valoare care este afișată la CB-urile astea handicapate, deci ceva e în neregulă aici... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
bunicu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 12 September 04 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1
Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Nu-l am! spatiul exista dar nu exista piesa aia neagra care opreste obiectele puse acolo sa-ti cada in brate la o frinare mai brusca
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Poate la o accelerare sau la o franare mai brusca atunci cand mergi cu spatele!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Daca e Ambiance ( fara airbag pasager) se presupune ca demarajul nu e suficient ca obiectele aflate in spatiul respectiv de depozitare, sa-ti cada in brate.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Sony |
![]()
|
Este, iti spun eu!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ValyZ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 5 September 06 ![]() |
Off Topic!!! Fratilor daca aveti probleme cu livrarea autoturismului apelati cu incredere la VC...dar nu uitati sa faceti putin tamtam pe acolo ...ca altfel nici nu va baga in seama...si sa vedeti voi cum va suna dealerul in cateva ore sa va zica k va sosit masina ...chiar daca masina abia a "iesit" azi din fabrica si nu au cu ce s-o aduca la Buc. ... ca in cazul meu!!! Bafta...si sa va bucurati de masinile voastre
|
--------------------
Dacia
Logan
2006/Laureat
- B-99-XxX
|
|
Slider |
![]()
|
Ei si voi acum...demaraj...frinare....treaba-i ca pica...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
My Berlina |
![]()
|
![]() Membru American Group: Members Posts: 509 Joined: 29 November 04 From: Romania/United States ![]() |
QUOTE(ovimiha @ 21 Sep 2006, 07:14) Reprezentantul de la Delea mi-a spus ca nu e legat butonul la inchidere. In loc sa iau la cearta cu el i-am cerut un pic cheia si i-am demonstrat ca noua colecti are butonul legat la inchidere. Delearii de la Emilian nu prea stiu multe. Au fost uitmiti cand le-am arata Berlina mea. |
--------------------
-
-
-
- Sibiu/North Carolina Volkswagen Passat GLS V6 2.8L
4x4 Jeep Cherokee 4.0L 6-cylinder Dacia Berlina L A/C |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(DFA @ 22 Sep 2006, 22:50) În cazul ăsta, dacă ECU nu (ar) mai trimite informațiile despre consum .... deci ceva e în neregulă aici... Măi ar fi posibil, da' ar fi ca și când te-ai scărpina la urechea dreaptă cu mâna stângă: monitorizănd tot timpul cantitatea de combustibil din rezervor. Sunt însă cel puțin două probleme: 1. Joja de măsură e departe de a fi un sistem precis; 2. Se poate "păcăli", de ex. scoțând combustibil din rezervor. Așa că nu văd care ar fi rațiunea pentru care ECU injecție nu ar mai trimite info de consum instantaneu. Doar componente mai puține nu sunt, iar softul ar costa copeici pentru câte mașini se vând (s-ar vinde). O explicație ar fi doar pe partea de ergonomie și funcționalitate a bordului: consumul instantaneu nu e (să zicem) așa de important pentru șofer. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
iauziti are comanda prin cablu la schimbator ,asa au zis la emisiunea ,la limita
ps consumul instantaneu e foarte folositor la mine, care am mania benzinei .si reusesc cu ajutorul lui sa merg cu 4.4 l ,5,3 l in oras ,asa indica calc de bord This post has been edited by salutcalin2002: 23 Sep 2006, 09:31 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
N-ai specificat ce distanta mergi tu cu 4,4l - 5,5l, probabil 50km
![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 00:55 |