Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
silviu_79 |
![]()
|
||
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
|
||
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|||
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Off-topic:
Ma suna ieri dealerul ca mi-a sosit masina comandata de mine pe 07.09 Logan Preferance 1.5 dCi, bun si ma duc sa o vad, ca oricum a zis ca numai luni mi-o poate da, ca mai am de achitat restul de bani la banca. Ajung la dealer bucuros sa vad masina si stupoare descoper ca butonul de la portbagaj nu era legat la centralizata. Se lasa cu "sfinti", si-mi zice ca numai de la Laureate in sus sunt legate butoanele la inchiderea centralizata. Eu nu si nu ca si pe site este prezentat ca ar fi la toate variantele. Dealerul pauza nici nu stia de acest lucru. Zic in sinea mea ca mi-au dat un "hibrid" ![]() Merg suparat in service sa ma interesez cat ma costa sa-mi puna un actuator si pe portbagaj. Discutand cu un tip de acolo, vine tipul la mine care mi-a aratat masina si-mi zice ca a gresit ca mi-a aratat alta masina, ce nu era a mea. ![]() Deci sunt praf dealerii astia, habar n-au ce vand. Si in sfarsit imi arata masina buna. Este din colectia 2, deci tot ce s-a vehiculat de dotari are: buton portbagaj legat la inchiderea centralizata, alta tapiterie, cass Blaupunkt, alt schimbator de viteze, stop alb "cristal" pe semnalizare, etc. Am aranjat cumva cu o mica atentia si azi am ridicat masina pe la amiaza. Deocamdata multumit. Aaa si le-am zis ca la noile modele de la Laureate in sus, computerul de bord nu mai afiseaza consumul instant. Habar nu au avut. Sustineau sus si tare ca nu e adevarat si le-am sugerat sa faca o tura cu o masina sa se convinga. Rezulta slaba pregatire si informare a personalului care lucreaza ca si dealer Dacia. Mai multe detalii si poze maine la topicul respectiv. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da eu cred ca au vrut sa iti bage pe gat alta masina si nu llea mers.
Ma bucur sa ai dat spaga si ca ti-ai luat masina azi. |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Nu aveau cum sa-i dea alta masina, pe acte ai seria caroseriei si a motorului din momentul in care faci comanda.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
poate cineva sa spuna daca e mai serios antifonata? cum se aude sunetul motorului pe la 3500-4500 rpm ? ( ma refer la mpi )
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Eu am ciocănit un Prestige, dar nu sună altfel decât a mea... (asta dacă nu s-au apucat de antifonare suplimentară de anu' ăsta..., da' mă îndoiesc...), IRONICK zice că ar fi pus ceva suplimentar, dar eu deocamdată nu pot să zic nimic. Până nu o desface cineva ușile sau o ridica mocheta...
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DiMaggio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Amedeus
Aha, am gresit eu atunci. ![]() |
--------------------
Renault
Megane RS
2012
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
"Ajung la dealer bucuros sa vad masina si stupoare descoper ca butonul de la portbagaj nu era legat la centralizata. Se lasa cu "sfinti", si-mi zice ca numai de la Laureate in sus sunt legate butoanele la inchiderea centralizata. Eu nu si nu ca si pe site este prezentat ca ar fi la toate variantele. Dealerul pauza nici nu stia de acest lucru. Zic in sinea mea ca mi-au dat un "hibrid" .
Merg suparat in service sa ma interesez cat ma costa sa-mi puna un actuator si pe portbagaj." |
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
atata poate sa consume in viteza 4 cu 50 km la ora daca ma uit la consum instantaneu zice 4.4 ,5.1 l/100 km deci ptr mine e cea mai folositoare functie a CB
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Meganer |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 24 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Tu reusesti sa parcurgi distante lungi la 50km/h? Asa imi indica si mie in 3 la 50 (chiar sub 4%), dar nu prea apuc sa merg mult. In final consumul mediu tot 9-10 ajunge...
Instantaneul mi-a folosit, asa cum au mai spus si altii inainte, pentru a "invata" masina si pentru a observa ca e inutil sa merg cu a 4-a la 50km/h. Motorul se simte mai bine si consuma chiar mai putin daca las a 3-a. |
--------------------
renault
megane
2005 estate Megane Estate 2.1 2005 Confort Privilege 1.9 dCi
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Pai bine nene, asta nu e topic de consum, daca e sa vorbim despre consumuri instantanee si despre cat de putin poate consuma masina oricine poate spune ca cel mai mic consum instantaneu e 0 in frana de motor. Si ma opresc aici fiindca nu vorbesc deloc la subiectul topicului. Imi cer scuze.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
IRONICK |
![]()
|
Au aparut la teveu reclama la noul Logan . . .
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
am vazut-o aseara! e chiar misto. nici nu ma indoiam, romanu' e bun la reclama...mai putin in ce priveste calitatea lucrului vandut...
![]() |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
se poate descarca de undeva noua reclama...ma faceti curios
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
e prea new sa apara pe net...urmareste tv-ul ptr a o vedea. chiar merita efortul...
![]() This post has been edited by eudin_umarian: 24 Sep 2006, 21:26 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Andrei LGN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 12 September 06 From: Ploiesti ![]() |
Am ridicat astazi Loganul Laureate din noua colectie si are butonul celebru legat la inchiderea centralizata. La drum se comporta bine. M-am descurcat cam greu cu pedalele (eu am un club 12 trs) - parca m-am dat jos din camion(oltcit) si am nimerit intr-o limuzina - dpdv al fortei si sensibilitatii pedalelor. Mi-a trebuit ceva timp pana m-am obisnuit cat de cat
![]() PS: Loganul din avatar(colectia 1) nu e masina mea....n-am apucat sa-i fac o foto. This post has been edited by Andrei LGN: 25 Sep 2006, 14:52 |
--------------------
Renault
Symbol Fidji
2006 1.4 MPi
|
|
alexp_ |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 7 September 06 ![]() |
intrati pe dacia.ro sa vedeti noul logan break
![]() |
--------------------
logan
preference 1.6
2006
- IF-o8-FAP
|
|
IRONICK |
![]()
|
Alexp_, ai incercat si aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=684512
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Se mai intampla si minuni!!!!
Eram destul de nemultumit de faptul ca nu am consumul instant si am scris la VC ca sunt dezamagit pentru ca am luat masina cu computer de bord TOCMAI pentru a avea consum instant. Iata ce au raspuns: QUOTE Stimate Domnule ...., Ca raspuns la sesizarea dvs. din data de .........., va informam ca incepand cu data de 28.08.2006 functia de afisare consum instantaneu nu mai figureaza in computerul de bord al autoturismului Logan. Activarea aceste functii nu este posibila in acest moment nici in procesul de fabricatie, nici in atelierele service. In reteaua de agenti autorizati Dacia se gasesc in continuare vehicule de drive-test echipate cu aceasta functie, fiind fabricate anterior datei citate mai sus. Ne cerem scuze pentru neprezentarea in detaliu a acestei evolutii a gamei Logan si, cu scopul cresterii satisfactiei dumneavoastra, avem placerea de a va invita sa alegeti, in mod gratuit pentru dumneavoastra, cu titlu de gest comercial, orice combinatie de accesorii din gama Dacia Logan de pe lista alaturata, in limita valorii de 230 Euro, pret cu TVA inclus. Concluzie... incep sa se schimbe lucrurile pe la noi. Au facut o prostie... dar macar isi asuma raspunderea pentru consecinte. UN MARE PAS IN FATA!!!! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acu' intreb si eu: ce mama naibii tot dau astia de la Dacia cadouri de 230 euro la toata lumea care s-a bosumflat ca nu mai conduce masina cu un ochi pe drum si unul la consumul instantaneu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Damn, si io care nu folosesc niciodata consumul instantaneu ca mi se pare o tampenie... Oare pot sa le fac scandal ca vreau sa mi-l scoata? Si sa-mi dea un cadou sa raman cu el?
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
1 - Pentru ca asa mi se pare normal: sa iti asumi responsabilitatea pentru o greseala pe care ai facut-o.
2 - E treaba fiecaruia cum conduce (cu ochii pe consum instant sau nu), dar eu am platit pentru o masina care mi s-a spus ca are consum instant, deci mi se pare normal sa ma despagubeasca pentru ca masina pe care am primit-o nu e conform specificatiilor masinii pe care am platit-o! Aici nu e vorba de utilitatea consumului instant, sau de siguranta la volan atunci cand te uiti la consumul instant... etc..., ci de niste dotari platite, pe care nu le-am primit!!! PS: putem deschide un nou topic despre consumul instant!! unde sa vedem de ce da si de ce nu, dar aici NU se vorbeste despre asta!!! This post has been edited by michaelthefirst: 26 Sep 2006, 10:41 |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
Am si eu o intrebare pentru cei care au primit deja LOGAN-ul din modelul 2: Ceasurile de bord sunt albe cu cifre negre ca la PRESTIGE sau negre cu cifre albe ca la modelul 1?
|
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Și-au pus clienții în cap ăștia de la Renault, cu scoatere CI din CB... Zău că nu știu ce au avut cu el.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Cati si-or fi pus? 10? 20? Adica doar astia de-au citit aici si-au dat cu meil-ul in ei. Restul de-au intrebat la dealer li s-a spus scurt 'nu' si-au lasat-o asa.
This post has been edited by Codrin: 26 Sep 2006, 10:56 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
@haky Pai toate versiunile inafara de Prestige, au ceasurile negre cu cifre albe.
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
haky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 23 May 03 From: Oradea ![]() |
@dan22y
Merci de raspuns, dar am sperat ca le-au schimbat pe toate. Imi plac mai mult cele de pe PRESTIGE. |
--------------------
Fost: Dacia
Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II
; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0 O zi buna tuturor. Ceau
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Macar au invatat ceva astia de la Dacia: daca ai un client informat, mai bine fa-i contraoferte...
Eu la viata mea a trebuit sa fac scrisorele pe la multe foruri tutelare ca sa imi dea niste chestii pe care le platisem si ei le scosesera cu nesimtire. Macar bine ca au invatat dracu' lectia... Eu zic sa acceptati gheseftul si va puneti voi mai incolo si consum instantaneu...E ieftina treaba si o face cineva pe aici |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
230Euro = 800RON
Greu de ales in vedere preturile practicate in lista de accesorii. Eu as incepe cu cotiera, senzori de parcare, satelit de comanda, .. . This post has been edited by IRONICK: 26 Sep 2006, 12:55 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:30 |