Noua colectie logan!
![]() ![]() ![]() |
Noua colectie logan!
eudin_umarian |
![]()
|
||
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
|
||
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Hahahha.....ce tare. Vad ca repede primiti raspunsurile. Eu am asteptat peste o saptamana dupa acest raspuns. Sa fi fost primul oare?
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(eudin_umarian @ 26 Sep 2006, 14:37) ps:vad ca nu pot atasa lista... ![]() Schimbă-i extensia în pdf (asta dacă nu-i mai mare de 2mb, parcă, și te scuipă-ntre ochi IPB-ul de nu te vezi ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu e mai mare.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din cauza ta au facut sedinta in care au hotarat ce sa faca sa rezolve problema, cata spaga sa dea ca sa fiti multumiti. Oare daca trimit si eu mail la vocea clientului imi dau si mie aia accesorii de 230 Euro chiar daca am masina din februarie 2006?
![]() This post has been edited by ady77: 26 Sep 2006, 13:53 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu este cumva asta ?
http://www.dacia.ro/accesorii.pdf |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
cica e confidentiala lista...asa ca am ras-o!
![]() ![]() cam asta e. ce ati alege? driverx, tu ce ai ales? This post has been edited by eudin_umarian: 26 Sep 2006, 15:49 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 2 August 06 ![]() |
Nu e chiar lista aia - difera - in sensul ca lipsesc chestii din aia - gen burete, cutie de CD-uri...
Si in lista trimisa de ei apar preturile in Euro - care nu stiu daca sunt preturile de la Dacia, sau sunt preturile exclusiv pentru lista aia. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
2006 E important sa iti doresti imposibilul!
|
|
driverx |
![]()
|
Eu va sfatuiesc sa va asteptati la o teapa faina. O sa va puna sa platiti manopera la montare. Nu stiu de ce am eu aceasta impresiune. Asa simt io in vasele mele de expansiune.
Amu n-am chef, dar maxim maine cred ca le raspund la WC. Daca raspunsul nu e ala la care ma astept, le multumesc pentru oferta si le fac invitatie la OPC. Stiu, par rau, dar ar fi culmea sa mai scot bani (cat o fi 1 RON, 100RON) dupa ce am ramas fara o functie mult iubita. This post has been edited by driverx: 26 Sep 2006, 14:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Eu am ales asa:
APARATORI DE NOROI FATA APARATORI DE NOROI SPATE PROTECTII DE ARIPI FATA PROTECTII DE ARIPI SPATE CONSOLA LEVIER VITEZA ![]() TRUSA SCULE BARE PORTBAGAJ PAVILION PORTSKI TEMPO 6 Primele 4 chestii le-am ales pentru protectia masinii de la roti (noroi, pietre, etc), iar ultimele doua pentru ca merg la schi iarna, in rest, am mai ales chestii micute ca sa ma incadrez in bani, pentru ca eu am intrebat daca se poate depasi suma si sa platesc la dealer diferenta dar asta e raspunsul lor: QUOTE Asteptam asadar setul de accesorii dorite/alese din lista pe care v-am transmis-o, insa pretul acestora nu trebuie sa depaseasca valoarea indicata. Va multumim pentru intelegere! |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
am intrebat! manopera intra in "oferta"!
![]() si nu tr sa depasesti suma de 230 euro, chiar mi-a atras atentia sa nu depasesc. This post has been edited by eudin_umarian: 26 Sep 2006, 14:22 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
10x. M-ai salvat de un meil.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pai si atunci de ce dai atat pe aparatorile ala ? Ca daca le cumperi din alta parte, le iei de trei ori mai ieftin.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
cum e CONSOLA LEVIER VITEZA ?
|
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
Buna intrebare - ma gandesc ca e ceva diferit la schimbatorul de viteze (poate si la consola centrala) - ceva in genul colectiei 2! - Fac poze si trimit dupa ce sa rezolva!
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
driverx |
![]()
|
Adica tu iei orbeste chestii?
OK. Multumim. Macar asa aflam si noi gratis...adica pe banii tai ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
michaelthefirst |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 26 Sep 2006, 15:24) Pai si atunci de ce dai atat pe aparatorile ala ? Ca daca le cumperi din alta parte, le iei de trei ori mai ieftin. Orice din lista aia iei din alta parte iei de 3 ori mai ieftin - ideea e ca e moca si atunci mi-am ales ce m-am gandit ca imi trebe, ca nici din alta parte nu as fi luat chestiile astea daca nu mi s-ar fi oferit gratis! Concluzie - nu e de 3 ori mai ieftin in alta parte - ci e infinit mai scump, de vreme ce eu iau gratis!!! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
|
|
IRONICK |
![]()
|
Eu gandesc altfel. Mai bine cumpar cu 25 Euro din alta parte aparatorile alea si de la Dacia primesc gratis 45 Euro pentru a achizitiona altceva. ( pretul la Dacia 70 Euro )
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
@IRONICK
Pe de alta parte, daca nu vreau sa mai bag eu bani in masina, plus ca imi este greu sa aleg ceva de acolo (huse am, ski nu imi trebuie ca nu skiez, etc), in afara de cotiera (care apropo si asta am inteles ca o iau mai scump decat in alte loace), radar mers inapoi la care nu am chef sa imi desfaca juma de masina, cam alegi ce ti se pare util si poti impusca acuma iepurele. Eu cel putin nu vreau sa mai bag bani (multi putini) in masina, si prostiile astea de 230 E pica tocma bine. Ma gandeam la carligu de remorcare, dar sa blochez 141E si poate nici nu o sa il folosesc...mi se pare cam stupid.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
exista o reclama noua la LOGAN?
ca eu nu prea stau la tv...dar zicea cineva mai sus...si acum sunt curios ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
catu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 August 06 From: Iasi ![]() |
@michaelthefirst
Treaba cu accesorii de 230 eur oferite in schimbul lipsei CI din CB e pe bune ? pt. ca eu personal nu prea pricep politica discriminatorie de care uzeaza VC .. poate pt. ca ai comandat ambition ? ![]() Doua pagini mai devreme am postat raspunsul primit de la VC pe aceeasi tema spinoasa, dar lipseste paragraful " minune ".. interesting ![]() http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=52828&st=690 Post #706 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4 mpi
2006 bluemarine
|
|
sectoristu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 5 September 06 ![]() |
Am primit si eu la fel acelasi raspun de la VC cum intru in posesia accesorilor ca nu inteleg
|
--------------------
LOGAN 1.5 DCI
LAUREATE
2006
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Cred ca va puteti pune alarma de banii aia. In conditiile astea e avantajoasa.
Si aparatorile noroi sunt utile. |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
driverx |
![]()
|
Eu, mi-am ales deocamdata (dar inca nu am lansat comanda) urmatoarele:
APARATORI DE NOROI FATA 14.88 APARATORI DE NOROI SPATE 15.71 COTIERA FATA 59.50 PLASA PLIC 17.85 COMPARTIMENT PORTBAGAJ 69.32 PROTECTII DE ARIPI FATA 19.04 PROTECTII DE ARIPI SPATE 20.83 ORNAMENT TUB ESAPAMENT 14.28 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
DANNIEL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
Salut! sunt nou pe forum..ma "gandesc" la un logan 1.6 16v.am vb cu cineva de la dacia si mi-a zis k ar avea 4 airbaguri..o fi oare adevarat sau mi se pare doar mie k e vrajeala?va rog mult sa imi raspundeti!
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Eu zic ca are doar 2 ce-i drept intr-o poza se vede ca ar avea si in scaunele fata(airbag lateral). Iti dai seama ce tam tam se facea daca avea 4 ???.. asa ca nu nu-mi vine sa cred!
|
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
DANNIEL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 27 September 06 ![]() |
Ai dreptate.nici eu nu cred faza k 4 airbaguri.am stat la volan intr-o Prestige 1.6 16v.mi se pare mie sau volan e un pic mai micut decat la anterioarele?o mai observat cineva asta?si vreau va rog mult niste pareri..merita prestige?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Scala
- CJ 08 XCL
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.515 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
@driverx
In perioda garantiei mi-a zis dealerul ca nu ai voie sa tractezi nimic. Si eu cum am luat si garantie extinsa, pauza de trei ani cu remorcuta in curte. Asa ca, un carlig de remorcare nu stiu daca se merita sa iei. This post has been edited by dan22y: 27 Sep 2006, 06:40 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(driverx @ 26 Sep 2006, 23:56) Eu, mi-am ales deocamdata (dar inca nu am lansat comanda) urmatoarele: PLASA PLIC 17.85 COMPARTIMENT PORTBAGAJ 69.32 driverx, eu ți-aș recomanda să-ți iei în loc de plasă plic, plasa de portbagaj, aia care se întinde pe podeaua portbagajului, e mult mai folositoare decât aia plic, care are prostul obicei să-ți stea în cale și să bălăngăne de ușa portbagajului obiectele puse în ea. Se potrivește perfect pe compartimentul portbagaj, care e unul din cele mai folositoare accesorii din oferta Dacia, pe lângă aparători noroi și aripi. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 19:27 |