ALARME (Reunit), Totul depre alarme aici.
![]() ![]() ![]() |
ALARME (Reunit), Totul depre alarme aici.
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|||
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
si eu am tot H21, dar eu nu am intrebat cand am pus-o (nici nu stiam ca se poate pune deschidere la porbagaj). H21 SIGUR nu stie deschidere din portbagaj. Pe telecomanda eu nu am nici un buton mort. Am 3 butoane. Unul deschide usile, si celelalte 2 fac acelasi lucru (cautare in parcare).
Si pe mine m-ar interesa un service unde sa mi-o schimbe cu un H22. Daca rezolva careva ceva, sa-mi dea si mie de stire |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Lasati-le mai fratilor asa.Eu mi-am montat butonul in bord si cand vreau sa umblu la portbagaj si mi-e greu sa actionez din interior(sau vin din casa) o actionez pur si simplu cu cheia.Pana la urma ce mare filozofie ca e pe alarma sau nu.Chiar e recomandabil ca din cand in cand sa mai deschideti cu cheia pentru a evita blocarea incuietorilor prin neutilizare.Bineinteles ca asta e parerea mea , voi faceti cum credeti de cuviinta.
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
QUOTE(Funny @ 30 Nov 2004, 10:02) Lasati-le mai fratilor asa.Eu mi-am montat butonul in bord si cand vreau sa umblu la portbagaj si mi-e greu sa actionez din interior(sau vin din casa) o actionez pur si simplu cu cheia.Pana la urma ce mare filozofie ca e pe alarma sau nu.Chiar e recomandabil ca din cand in cand sa mai deschideti cu cheia pentru a evita blocarea incuietorilor prin neutilizare.Bineinteles ca asta e parerea mea , voi faceti cum credeti de cuviinta. Exact cum ai spus, daca vin din casa nu vreau sa mai deschid usile pentru a apasa butonul de deschidere portbagaj. Prefer sa nu folosesc cheia din urmatorul motiv: pot sa zgarii din greseala capota mai ales noaptea cand nu nimeresc butucul. Si ma oftica ala de la magazin care m-a pacalit ![]() |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
2009 Daca n-ar fi proștii, deștepții ar muri de foame (Camil Petrescu)
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
as folosi si eu cheia dar am scos-o (berlina nu are cheie unica pe toate broastele/contact). D'asta mi-am pus si inchidere si deschidere la portbagaj. Ca sa scap de mizeria aia de cheie.
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mimunku @ 30 Nov 2004, 10:11) Prefer sa nu folosesc cheia din urmatorul motiv: pot sa zgarii din greseala capota mai ales noaptea cand nu nimeresc butucul. ![]() ![]() Va rog spuneti-mi si mie pe la ce preturi se invart alarmele astea Alcar H21 si respectiv H22 ca poate va hotarati sa o schimbati vreunul dintre voi ![]() |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
(G. TOPIRCEANU - Balade vesele si triste - "Despre automobil") |
|
mimunku |
![]()
|
![]() Membru de rezervă Group: Members Posts: 176 Joined: 18 October 04 From: Românica ![]() |
QUOTE(heaven @ 30 Nov 2004, 10:21) Va rog spuneti-mi si mie pe la ce preturi se invart alarmele astea Alcar H21 si respectiv H22 ca poate va hotarati sa o schimbati vreunul dintre voi ![]() Nu stiu Alcar H22 cat costa dar, eu pe H21 am dat 1,9 mil. O vrea cineva? O dau cu 1,8 mil, e garantata pe viata. Am cumparat-o ieri. This post has been edited by mimunku: 30 Nov 2004, 10:33 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
Ov |
![]()
|
nu vreau sa-ti fac antireclama, dar e garantata pe viata ta (adica daca vinzi masina sau alarma, aleluia garantie pe viata (ramane totusi valabila aia pe 1 an)). Citeste mai bine contractul de garantie
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
mimunku |
![]()
|
QUOTE(Ov @ 30 Nov 2004, 10:33) nu vreau sa-ti fac antireclama, dar e garantata pe viata ta (adica daca vinzi masina sau alarma, aleluia garantie pe viata (ramane totusi valabila aia pe 1 an)). Citeste mai bine contractul de garantie Asa e, ai dreptate, insa e trecut numai numele meu pe garantie, la masina pot sa completez numele cumparatorului so... This post has been edited by mimunku: 30 Nov 2004, 11:58 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
heaven |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 17 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Dar montajul cam pe la cat ajunge ?
|
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
- masina furata "A fost o vreme cand automobilul era o raritate.Numai un mare barbat politic sau un latifundiar, adica numai un personagiu cu mare suprafata, recunoscut de toata lumea ca analfabet, avea dreptul sa aiba automobil."
|
SonOfRain |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 26 November 04 ![]() |
montajul ar trebui sa fie maxim 500.000 la alarma Alcar
|
--------------------
Dacia
Logan Preferance
- AG-xx-SMI
|
|
mimunku |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
heaven |
![]()
|
![]() ![]() ![]() Daca as gasi cu 500.000 montajul m-as baga si eu la o alarma din asta (asa de om sarac): http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=1362&idcat=235 This post has been edited by heaven: 2 Dec 2004, 23:29 |
--------------------
EX Dacia 1310 Li
Berlina
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(heaven @ 2 Dec 2004, 23:27) ![]() ![]() ![]() Daca as gasi cu 500.000 montajul m-as baga si eu la o alarma din asta (asa de om sarac): http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=1362&idcat=235 Sa stii ca asta-i pretul.Du-te la orice firma care monteaza alarme si negociaza cu electricienii.Sunt sigur ca o sa gasesti unul care sa fie multumit cu suma. |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
mimunku |
![]()
|
QUOTE(heaven @ 2 Dec 2004, 23:27) ![]() ![]() ![]() Daca as gasi cu 500.000 montajul m-as baga si eu la o alarma din asta (asa de om sarac): http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=1362&idcat=235 Cam in jurul a 500.000 se invarte un montaj, eu am pus-o cu garantie si factura (la Pitesti), in privinta alarmei de la DW ia-o e super la banii astia! Eu o stiu de mult si regret ca nu am pus-o pe asta ![]() This post has been edited by mimunku: 3 Dec 2004, 09:23 |
--------------------
Dacia
Săndel de Brasil
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
se pot adapta pagere la mai multe tipuri de alarma?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Da, cu conditia ca alarma sa aiba iesire pentru pager. A mea are, mi-a spus cineva ca-mi aduce cu 1,2 milioane dar nu stiu ce model. De asta vroiam sa vad mai multe oferte...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
eu am cenmax 122 cred, la asta merge?
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
M-am uitat pe schema si pe lista de "features". Din pacate, n-am gasit iesire pentru pager.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
am gasit undeva (in vitan) cu 4.000.000 si montaj gratuit, mi-a explicat cateva functii ale ei si a ramas sa o pun maine, MERITA ????
P.S. optionale - pager - 1.300.000 - senzor perimetru 1.000.000 - deschidere portbagaj 400.000(fara cheie, cica nu stie cum sa faca sa mentina si cheia, daca stiti spuneti-mi si mie cum se face ca sa-i explic si yo lu ala care mi-o monteza... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
- B 62 DRB ---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu am avut Alcar H21 si am fost ffff multumit
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai omule, MAXX, te rog eu frumos, renunta la YO-ul ala ca ma zgarie pe cortexu' vizual!
Merci de intelegere! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maxx |
![]()
|
![]() Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s Group: Members Posts: 401 Joined: 26 September 04 From: Bucuresti - Tei ![]() |
ok sefu, am inteles...
P.S. am gasit la tunning si chestia cu portbagaj... |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Nu stiu cum e Alcar H22 si sunt destul de multumit. Dar cred ca e mai bine sa te duci la reprezentantii lor pentru montare (au si preturile cele mai mici din cate stiu eu), si ofera si garantie pe viata.
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am H-22 si sunt f multumit. Am garantie la ea pe viata(daca traiesti putin..
![]() Lasand gluma la o parte am montat-o la Tricodava si m-a costat 4.400.000 cu tot cu motorasul de portbagaj, montat sina la casetofon. Eu zic ca isi merita banii. |
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Valentine @ 6 Dec 2004, 21:15) Noi ne bucuram ca nu stii cum e Alcar H22 si ca esti multumit de treaba asta!!! Multa fericire in continuare, sarutari de maini doamnei si cap de lemn pe auriu! Laser, frate! ![]() Maxx, eu am un amic ce lucreaza la RoEl, daca ai unde sa-ti montezi alarma as putea sa-l intreb cit costa una. (eventual sa-mi recomande el un service agreat). |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
maxx |
![]()
|
pai la service-ul ala in vitan imi dau garantie pe viata...
merci pt ajutor marty, dar cred ca ma complic... ![]() |
--------------------
DACIA
Logan Ambition Perla
|
|
paul-cristian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 6 December 04 ![]() |
Am si eu o problema,inca nu am primit Loganelul,abia in februarie,dar deja am probleme cu Adrasul,eu vreau sa-mi montez pe masina o alarma wintec LS625 si un oarecare de la adras imi arunga gogosi de genul "pierdeti garantia daca nu montati o alarma de la noi" adica imi baga pe gat alarmele lor la suprapret.
Daca se poate vreau ceva sfaturi in legatura cu aceasta belea. |
--------------------
logan
laureate
- xxx
|
|
Ov |
![]()
|
ai incercat sa dai un search pe forum referitor la aceasta problema?
cauta si ai sa gasesti. In principiu, nenea ala ARE DREPTATE. (stupid dar adevarat) |
--------------------
Dacia
1300
|
|
tansaro |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 December 04 ![]() |
QUOTE(paul-cristian @ 7 Dec 2004, 14:14) Am si eu o problema,inca nu am primit Loganelul,abia in februarie,dar deja am probleme cu Adrasul,eu vreau sa-mi montez pe masina o alarma wintec LS625 si un oarecare de la adras imi arunga gogosi de genul "pierdeti garantia daca nu montati o alarma de la noi" adica imi baga pe gat alarmele lor la suprapret. Daca se poate vreau ceva sfaturi in legatura cu aceasta belea. Nimic mai fals. Iei masina fara alarma si faci primul drum la un service unde montezi alarma pe care o vrei. Asa am facut eu si nu a fost absolut nici o problema. Eu mi-am pus ALCAR 21h in targ la Vitan si sunt super multumit (dupa 3 ani). Sa traiesti 1000 de ani! |
--------------------
Dacia
1310i
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 11:13 |