Mastic pentru lipit folia din interiorul usii, Necesar dupa desfacerea panoului usii
![]() ![]() ![]() |
Mastic pentru lipit folia din interiorul usii, Necesar dupa desfacerea panoului usii
i96nds |
![]()
|
||
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|||
david79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 19 March 05 ![]() |
aceeasi intrebare o am si eu ( am dat de 4 ori fata de usa jos si nici daca presez cu degetele nu mai tine )
si alte 2 intrebari : 1 - care ma sunt preturile si unde gasesc motoras geam electric, sau toata macaraua cu motoras 2- unde gasesc acele dibluri negre care sunt in tabla din interior a usii, de care se prind suruburile de la fata de usa. Sunt cele ovale. Le-am zapacit, de cate ori am dat fata jos, si nu se mai infileteaza nimic in ele... . Va rog mult pentru cine stie, am mai intrebat ..... Merci |
--------------------
Toyota
corolla 2.0 d4d ; auris hybrid ;
2008 / 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu am folosit silicon transparent de la Carrefour. Merge brici. Daca insa mai vreti sa dati jos folia trebuie sa desprindeti siliconul si sa puneti altul. Pret parca 8 RON. Mastic gasiti tot la Carrefour. Dibluri din alea chiar ar fi o treaba sa fie pe undeva. Poate in targ in Vitan.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Se gaseste mastic in targ la Vitan. Este similar cu cel de pe masina, numai ca e alb. Pretul in jur de 8 RON
|
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Dibluri din alea in care se infileteaza suruburile de la fata de usa am luat eu azi dar sunt altfel fata de cele originale. Se potrivesc insa. 5000 lei vechi una bucata.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
david79 |
![]()
|
am schimbat si eu macaraua electricaca din dreapta, si in locul masticului negru de pe esa am pus silicon transparent, si merge fara probleme. Cu diblurile negre ovale chiar e o mare problema. Diblurile de unde le-ai luat ?
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
siliconul merge, dar nu poate fi refolosit. Masticul, daca nu-l pierzi pe jos, il poti refolosi
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
exista si mastic.. 10 lei am luat eu din carrefour.. poate difera si firma.. asa poate or fi la 8 lei. (tub dinala de se baga in pistol)
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
2dor |
![]()
|
Diblurile le-am luat din targ de la Vitan.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
2dor |
![]()
|
Diferenta intre cele pe care le-am luat si alea originale e ca astea se infig in gaura respectiva chiar pe fata usii. Alea ovale trebuie sa bagi mana in interiorul usii si sa le infigi din partea aia. Au 2 cleme.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
david79 |
![]()
|
salut , merci ma duc in targ
|
--------------------
Toyota
2008 / 2011
|
|
2dor |
![]()
|
Cu placere!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:55 |