tunning, autocolant
![]() ![]() ![]() |
tunning, autocolant
gl77vio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|||
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Scrie maaaare TURBO sau GTI.. sau amandoua. Si intr-un colt, scrii cu galben pe funal rosu TurboCharged..
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
gl77vio |
![]()
|
vezi tu razi dar din urma detiplarii emblemelor firmei ramane conturul autocolantului. si nu am specificat am avut un accident si aripa si capota sunt negre ca asai cand nai casco. printre toate as alege sa revopsesc toata masina dar in varianta mai ieftina si provizorie {vreo 4 ani} nu sun hotarat cum merge fata (capota si aripi ) in contrastul rosu galben. adica botul masinii merge rosu sau galbensau combinatii.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Hai ca am fost rau....
Eventual niste tribale (nu nume sau SMEQRU' sau alte alea).... fond galben ( ca plafonul) si inscriptii de culoarea masinii (rosie)... My parere. Si nu te supara pe mine ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
nu cred ca e atat de durabil autocolantul ala. am vazut deja taxiuri cu el scorojit pe margini, si nu a aparut demult 'moda' asta. in plus nu am incredere in talentul celor care il aplica. nu vrei sa te trezesti cu bule de aer sau cute ...
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Am un prieten are asa ceva de 2 ierni. Nu are absolut nimic, si se aplica f usor.
|
--------------------
Dacia
1300
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bine bine, dar de cand are un autocolant legatura cu tuningul?!?! Poate doar daca scrie BMW sau Renault pe el, ca altfel intra la styling.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Si unde propui sa posteze? Faci tu sectiunea STYLING pt noi?
|
--------------------
Dacia
1300
|
gl77vio |
![]()
|
styling, tunining, cooling, vopsea cameleon, e vorba ca pe talon scrie rosu + galben si as putea sa profit de asta. daca ne-am obisnuit cu o singura culoare masina si daca se poate cu aceeasi culoare si spoilere, oglinzi, manere eu vad mult mai cool contrastul de culori pe o masina. daca ati putea descrie cu mai multe cuvinte cum ar trebui sa procedez mi-ati fi de mare ajutor.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
cum asa ? scrie pe talon rosu + galben
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Da jos colantul,merge iar la RAR sa schimbe culoarea pe carte,dupa care la politie,sa schimbe talonul.Sau poate o lasa asa,ca a spus ca ii place contrastul dintre culori.
Mai baga niste stickere pe laterale tot galbene. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
gl77vio |
![]()
|
alte idei????mersi cristio79
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|
FeS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 February 06 From: Pitesti ![]() |
Incearca sa pui autocolant ca in pozele astea.
Attached thumbnail(s) Peugeot_206___600.jpg ( Size: 27.95k ) Number of downloads: 128 Peugeot_206___601.jpg ( Size: 24.38k ) Number of downloads: 87 |
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
off:: Totusi ...acolo este vorba de o masina, un Pejo 206. Greu obtii dintr-o SLZ un 206 atat de frumos.
SPOR!!! |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
FeS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 February 06 From: Pitesti ![]() |
Nu conteza masina, ci ideea cum sa puna autocolantul.A facut un prieten de-al meu ceva asemanator pe taxiul lui (solenza) si a iesit beton.
|
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Poza....sa vedem poza, poate ne inspiram si noi si initiatorul topicului.
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
FeS |
![]()
|
Nu am poza cu masina lui si n-am nici camera foto, dar cum fac rost de una il chem sa-i fac o poza la masina si promit ca o s-o bag si aici.
|
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
gl77vio |
![]()
|
arata bine masina mersi de inspiratie dar eu cred ca e mai pretentios (rosu+galben) plus ca culoarea deschisa este deasupra masinii.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|
gl77vio |
![]()
|
deci?
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:59 |