DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Masina cu alarma care suna noaptea

Liviu
post 18 May 2004, 10:40
Post #1

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Stiind cat de stresanta poate fi o alarma care incepe sa sune cand ti-e somnul mai dulce, mai mai ca il inteleg pe personajul care a scris urmatoarea "scrisorica" ..... biggrin.gif

Nota:ATENTIE !!! Limbaj vulgar !!!

http://www.digitalsummoners.ro/tmp/misiva.jpg

--------------------
. . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
paulp
post 18 May 2004, 10:52
Post #2

Bagator de seama!

Group: Members
From: Iasi

Best :twisted:
Eu il inteleg in totalitate.
O s-o folosesc in loc de somatie pentru vecinii mei cu alarme setate cu c*ru :vmad:

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
luxcor
post 18 May 2004, 11:22
Post #3

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

BRAVO LIVIU !!!
Am ras de era sa ...

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
costi
post 18 May 2004, 11:43
Post #4

Membru autentic

From: Bucuresti

copyright ceva, cumva ?

daca nu ii dau un print de 20 copies si le tin la indemina... :wink:

--------------------
DSN/SLZ
+
Marty
post 18 May 2004, 11:48
Post #5

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Mie imi place extraordinar formula de incheiere!!!! E geniala, de unde ati pescuit-o si p-asta ???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
SGN_1310
post 18 May 2004, 11:49
Post #6

sgn_1310

Group: Banned
From: Buftea, judetul CALIFORNIA

Trebuie editata shi folosita in caz de urgenta. Are un continut deosebit!

--------------------
Dacia 1310 - B-xx-XSK
Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef!
+
laur
post 18 May 2004, 20:05
Post #7

Membru autentic

From: Iasi

Liviuleeeeeeeeeeeeeee, unde ai gasit mai scrisoarea aia? Ca sub stergator nu cred, ca a ta nu-i Leganza si nu are senzor de perimetru (alea "face" la ploaie).

Stii ce nr. avea unul la masina? CRL !!! Pe bune. Si era si un papuc!!! IS-69 (parca)-CRL !!!

--------------------
Peugeot 206 1,4 HDI - .
"parerea mea"
+
bogdan_o
post 18 May 2004, 20:46
Post #8

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Liviule, draguta rau de tot scrisoarea. Trebuie printata si folista in cazuri de atare urgenta, ca si eu am pe aici vreo 2 masina care ma scoala in mijlocul noptii.

Incheierea e de nota 10, mai ales pentru mine, ca una dintre masini e a unei femei.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
SYL
post 18 May 2004, 21:55
Post #9

doc

From: IF, Balotesti

Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.

--------------------
Dacia Duster 1.33 TCe 4x4 (2024)
+
EvilOne
post 18 May 2004, 23:07
Post #10

Membru autentic

From: Bucuresti/Alexandria

Super scula mesajul ala. Partea cu metrosexualu m-a uns pe suflet. si mi-a dovedit ca omul care a scris nu e doar un injurator de exceptie. :mrgreen:

Eu dupa prima "cintare" stau 5 min pe geam. Dupa a 2 a deja sint jos. 2 motive: mi-a spart DSN si a luat cass. A sunat alarma, am zis "da-o in pastele masii". Cind a sunat a 2 oara, m-am uitat cu binoclu si am vazut geamu spart. Al 2 lea motiv tine de bunul simt si de a nu-i deranja pe ceilalti.

Eu l-am avut pe unu in fata blocului caruia i-a facut alarma: bip bip.....bip (cum face Ungo cind treci pe linga) timp de vreo 10 ore. Si nu s-a sinchisit omul.

--------------------
Reno Megan Sedan (coaja) 1.6 2008
+
litza
post 19 May 2004, 09:22
Post #11

Membru autentic

From: Bavaria, DE

[quote]Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.[/quote]

In acest caz este foarte utila pt posesorii masinilor intre care vecina doreste sa parcheze. Te avertizeaza ca urmeaza sa-ti indoaie bara! laugh.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Walkirye
post 20 May 2004, 05:23
Post #12

Membru

From: Deutschland

Am si eu o individa la bloc cu un Fiat Uno din vremuri ancestrale...Cred ca o sa ii scriu "citatia" asta pe capota cu marker-ul permanent....

Ca bonus, la parcari e o experta (minim 2.5 m in fata si in spate sa nu mai aiba loc nici o alta masina prin preajma :vmad: )

--------------------
Opel Astra - ...
+
Mihai_E
post 20 May 2004, 07:14
Post #13

Membru autentic

[quote]Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.[/quote]

apropo de faza asta, am una asemanatoare, numai ca in in loc de femeie era un barbat (care conducea mai rau decit o femeie). asta venea tot asa noaptea tirziu si se chinuia cam 5-10 min sa parcheze. in timpul asta (pe ntru ca el tinea cu tot dinadinsul sa o bafge cu spatele) alarma suna in draci. intr-o noapte un amic bine matolit care tocmai vroia sa se culce este enervat de asta cu masina se duce pe balcon, ia un ghiveci si il arunca (ca sa vezi norocul omului beat) fix pe capota astuia (cielo). din acel moment n-a mai sunat nici o alarma.

--------------------
Renault Megane Sedan 2006 1.5dCi 100 CP
Shit happens!
+
bogdan_o
post 20 May 2004, 23:38
Post #14

om ca, din pacate, din ce in ce mai putini

Eu nu vreau sa va arat una de la mine din parcare care lucreaza la Siemens si are un Golf 3 alb. Ei bine, are cel mai lat loc de parcare (echivalentl a doua masini pt ca celelate masini se inghesuie numai s-o lase sa parcheze sa nu le indoaie usile). E o parcare cu spatele ca la supermarket-uri, nu una laterala. E destul de simplu, si un incepator ar parce din prima. Ei bine nu, distinsa soferita sta cate 15 minute (pe ceas) sa intre in respectivul loc de parcare spre disperarea sotului/prietenului. Cred ca o sa filmez sa vedeti si voi, ca e un fenomen. Oricum, nu ii piuie alarma la mersul cu spatele spre fericirea tuturor.

--------------------
Dacia SLZ 1.4 / Break CL
E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
+
Al Cap0nE
post 21 May 2004, 04:24
Post #15

Lex talionis

Mi-a luat 15 minute sa citesc misiva. Nu pt ca as fi analfabet dar i-mi era tare greu sa citesc printre lacrimile provocate de ras. Nu am mai ras asa de foarte mult. Multam laugh.gif

--------------------
Dacia 1310 84 - KPN
+
SYL
post 21 May 2004, 13:56
Post #16

doc

[quote]
In acest caz este foarte utila pt posesorii masinilor intre care vecina doreste sa parcheze. Te avertizeaza ca urmeaza sa-ti indoaie bara!
[/quote]
Stai linistit ca am avut si eu "norocul" sa parcheze cu spatele la msina mea si mi-a atins-o de vreo 2-3 ori, dar fara urmari.....asta e si motivul pt care nu imi plac barile vopsite: vine un tampit(a) care nu stie sa parcheze si atinge usor bara si sare vopseaua.

--------------------
+
Maf
post 21 May 2004, 14:24
Post #17

Membru

Da, dar o masina(oricare ar fi ea) care are barile vopsite arata mult mai bine.
Deh, avantaje si dezavantaje smile.gif

--------------------
Dacia Solenza Clima - B-00-XXX
+
SYL
post 21 May 2004, 17:54
Post #18

doc

Da, dar o masina(oricare ar fi ea) care are barile vopsite arata mult mai bine.  

...la a mea nu schimba cu mult aspectul barile vopsite, pt ca masina e de cul gri carbon (deci o cul asemanatoare cu plasticul barii); deci pt mine bari vopsite sunt o belea in plus.

--------------------
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 12:12
Forum Renault