Masina cu alarma care suna noaptea
![]() ![]() ![]() |
Masina cu alarma care suna noaptea
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Best :twisted:
Eu il inteleg in totalitate. O s-o folosesc in loc de somatie pentru vecinii mei cu alarme setate cu c*ru :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
BRAVO LIVIU !!!
Am ras de era sa ... |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
copyright ceva, cumva ?
daca nu ii dau un print de 20 copies si le tin la indemina... :wink: |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
SGN_1310 |
![]()
|
![]() sgn_1310 Group: Banned Posts: 484 Joined: 9 June 03 From: Buftea, judetul CALIFORNIA ![]() |
Trebuie editata shi folosita in caz de urgenta. Are un continut deosebit!
|
--------------------
Dacia
1310
- B-xx-XSK Inaction it's a weapon of mass destruction.....
Agitatorul sef! |
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
Liviuleeeeeeeeeeeeeee, unde ai gasit mai scrisoarea aia? Ca sub stergator nu cred, ca a ta nu-i Leganza si nu are senzor de perimetru (alea "face" la ploaie).
Stii ce nr. avea unul la masina? CRL !!! Pe bune. Si era si un papuc!!! IS-69 (parca)-CRL !!! |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Liviule, draguta rau de tot scrisoarea. Trebuie printata si folista in cazuri de atare urgenta, ca si eu am pe aici vreo 2 masina care ma scoala in mijlocul noptii.
Incheierea e de nota 10, mai ales pentru mine, ca una dintre masini e a unei femei. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.
|
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
EvilOne |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti/Alexandria ![]() |
Super scula mesajul ala. Partea cu metrosexualu m-a uns pe suflet. si mi-a dovedit ca omul care a scris nu e doar un injurator de exceptie. :mrgreen:
Eu dupa prima "cintare" stau 5 min pe geam. Dupa a 2 a deja sint jos. 2 motive: mi-a spart DSN si a luat cass. A sunat alarma, am zis "da-o in pastele masii". Cind a sunat a 2 oara, m-am uitat cu binoclu si am vazut geamu spart. Al 2 lea motiv tine de bunul simt si de a nu-i deranja pe ceilalti. Eu l-am avut pe unu in fata blocului caruia i-a facut alarma: bip bip.....bip (cum face Ungo cind treci pe linga) timp de vreo 10 ore. Si nu s-a sinchisit omul. |
--------------------
Reno
Megan Sedan (coaja) 1.6
2008
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
[quote]Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.[/quote]
In acest caz este foarte utila pt posesorii masinilor intre care vecina doreste sa parcheze. Te avertizeaza ca urmeaza sa-ti indoaie bara! laugh.gif |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Walkirye |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 September 02 From: Deutschland ![]() |
Am si eu o individa la bloc cu un Fiat Uno din vremuri ancestrale...Cred ca o sa ii scriu "citatia" asta pe capota cu marker-ul permanent....
Ca bonus, la parcari e o experta (minim 2.5 m in fata si in spate sa nu mai aiba loc nici o alta masina prin preajma :vmad: ) |
--------------------
Opel
Astra
- ...
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
[quote]Pe mine ma enerveaza f tare cei care au semnale sonore pt avertizarea la mersul inapoi. Am o vecina care are la masina asa ceva, si cum bineinteles e un adevarat "talent" la sofat, face o parcare in 5 min, si in acest timp aia tot suna. Si bineinteles domnisoara mai are si obiceiul sa vina dupa 1 noaptea acasa.[/quote]
apropo de faza asta, am una asemanatoare, numai ca in in loc de femeie era un barbat (care conducea mai rau decit o femeie). asta venea tot asa noaptea tirziu si se chinuia cam 5-10 min sa parcheze. in timpul asta (pe ntru ca el tinea cu tot dinadinsul sa o bafge cu spatele) alarma suna in draci. intr-o noapte un amic bine matolit care tocmai vroia sa se culce este enervat de asta cu masina se duce pe balcon, ia un ghiveci si il arunca (ca sa vezi norocul omului beat) fix pe capota astuia (cielo). din acel moment n-a mai sunat nici o alarma. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu vreau sa va arat una de la mine din parcare care lucreaza la Siemens si are un Golf 3 alb. Ei bine, are cel mai lat loc de parcare (echivalentl a doua masini pt ca celelate masini se inghesuie numai s-o lase sa parcheze sa nu le indoaie usile). E o parcare cu spatele ca la supermarket-uri, nu una laterala. E destul de simplu, si un incepator ar parce din prima. Ei bine nu, distinsa soferita sta cate 15 minute (pe ceas) sa intre in respectivul loc de parcare spre disperarea sotului/prietenului. Cred ca o sa filmez sa vedeti si voi, ca e un fenomen. Oricum, nu ii piuie alarma la mersul cu spatele spre fericirea tuturor.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
Al Cap0nE |
![]()
|
![]() Lex talionis Group: Members Posts: 407 Joined: 19 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a luat 15 minute sa citesc misiva. Nu pt ca as fi analfabet dar i-mi era tare greu sa citesc printre lacrimile provocate de ras. Nu am mai ras asa de foarte mult. Multam laugh.gif
|
--------------------
Dacia
1310
84
- KPN
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
[quote]
In acest caz este foarte utila pt posesorii masinilor intre care vecina doreste sa parcheze. Te avertizeaza ca urmeaza sa-ti indoaie bara! [/quote] Stai linistit ca am avut si eu "norocul" sa parcheze cu spatele la msina mea si mi-a atins-o de vreo 2-3 ori, dar fara urmari.....asta e si motivul pt care nu imi plac barile vopsite: vine un tampit(a) care nu stie sa parcheze si atinge usor bara si sare vopseaua. |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
Maf |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 10 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar o masina(oricare ar fi ea) care are barile vopsite arata mult mai bine.
Deh, avantaje si dezavantaje smile.gif |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
- B-00-XXX
|
|
SYL |
![]()
|
||
...la a mea nu schimba cu mult aspectul barile vopsite, pt ca masina e de cul gri carbon (deci o cul asemanatoare cu plasticul barii); deci pt mine bari vopsite sunt o belea in plus. |
||
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 12:12 |