Campanie anti ,,Christian Tour"
![]() ![]() ![]() |
Campanie anti ,,Christian Tour"
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Belea cu popii astia.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
S-a primit cerere la ONRC pentru inregistrarea BOR SRL. Nu cad la pace cu TVA-ul.
Se pretinde ca esenta comertului bisericesc e spirituala, deci trebuie scutit de TVA. This post has been edited by corbex: 1 Oct 2012, 13:13 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Lostboy @ 1 Oct 2012, 13:54) 5. Așa cum nu sunt eu răspunzător pentru toată comunitatea Daciaclub, așa nu este nici Dragoș răspunzător pentru preoții cu Maseratti, beți mangă sau violatori. Da' eu de unde stiu ca pe contul lui Dragos nu intra si preafericitul,ca prea le ia partea? 1 Oct 2012, 18:19: QUOTE(corbex @ 1 Oct 2012, 13:20) Mai,nu ti-e rusine?Cum adica "la maici cu tot tacamul"? ![]() This post has been edited by daniM: 1 Oct 2012, 17:19 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi,
This post has been edited by DragosP: 1 Oct 2012, 17:56 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Noutati pentru "fanii" Christian Tour:
Tranzacție în turism: Christian Tour a cumpărat pachetul majoritat al Europa Travel și Bibi Touring |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cine e Pipi Touring?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Acum e Christian Tour.
|
--------------------
.
.
.
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cine sunt Costin Adrian Voican și Sorin Rădulescu?
|
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
select income from fraieri where name='Costin Adrian Voican'
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ceeaiabibitouring?
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Costin Adrian Voican = fiul natural al lui Gelu Voican Voiculescu, facut cu Asmarandoaie pamfilica, nascut in 1983 la Vascautii de sus, Neamt. Scoala generala cu rezultate mediocre, exmatriculat din liceu pentru alcool si sex in toaleta, reinscris in anul 1990, absolva magna cum laudanum in 1994. In 1998 obtine, concomitent, licenta si titlul de doctor la Universitatea "Crisul Tulbure" din Oradea.
This post has been edited by corbex: 2 Oct 2012, 14:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 2 Oct 2012, 15:09) Costin Adrian Voican = fiul natural al lui Gelu Voican Voiculescu, facut cu Asmarandoaie pamfilica, nascut in 1983 la Vascautii de sus, Neamt. Scoala generala cu rezultate mediocre, exmatriculat din liceu pentru alcool si sex in toaleta, reinscris in anul 1990, absolva magna cum laudanum in 1994. In 1998 obtine, concomitent, licenta si titlul de doctor la Universitatea "Crisul Tulbure" din Oradea. "Calomniază, calomniază, tot s-o prinde ceva!" Născut în 83 și ecsmatriculat în 90? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
A fost precoc.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Adică afofis e postcoc?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
k
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:46 |