Am luat amenda, vreau sa fac contestatie !
![]() ![]() ![]() |
Am luat amenda, vreau sa fac contestatie !
bogdan_i |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|||
vali71 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 6 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Chiar daca ai semnat procesul verbal poti face contestatie... da ce o sa scrii in cerere nu stiu... mai bine du-te si plateste-o ca astea pe L.61 se pot transforma in inchisoare.Si sa pastrezi chitanta cu mare atentie.
|
--------------------
mercedes
e Klas
220
- b-80- e220
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.291 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Stiu . Am mai vorbit si eu ... si atata timp cat am scris acolo "recunosc ca am baut o bere impreuna cu prietenii" nu mai am ce face .
Bravo lor , baieti destepti , sa-i lase in pace pe aia care se imbata si se iau la bataie cu tomberoanele , ca ei nu trebuie sa plateasca amenzi ! |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Kristisor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 27 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar cada nu se semna procesul verbal tot mergea inainte amenda pt ca "vina" adica consumul de alcool in strada era clar ! Asteptei-va si la tigari in viitorul apropiat
|
--------------------
Daewoo
Matiz
1991 TLE
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Nu mai ai ce face coane SiloS , da-i draq , nu te-au facut pe tine 100ron si mai mare grija sa nu te incalte cu mai mult data viitoare .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
poate nu l-au facut, da gandestete cate beri lua de 100 ron
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
flewdya |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 September 06 ![]() |
Ok. Vad ca nu tii sa dat nici un raspuns clar. Am sa iti raspund eu din propie experienta.
POTI face contestatie si ai TOATE sansele sa castigi. Eu am luat amenda 5 mil acum 4 ani exact pe aceasta treaba. Ideea e ca la contestatie sa nu sustii ca politistul ti-a dat amenda pe nedrept. Sustii ca nu ti-o permiti sa platesti si ca iti pare rau si nu se va mai intampla, si ca doresti ca amenda sa ti-o transforme in avertisment. Acuma depinde de starea ta financiara.Cauta si tu motive (reale, care le poti dovedii prin acte) ca nu iti permiti sa iti platesti amenda. Eu cand am facut acea contestatie eram elev la seral si lucram cu juma de norma la o firma. Am facut contestie unde am scris ca da intradevar am baut, dar nu am fost in stare de ebrietate, nu am provocat scandal, nu am prezentat nici un pericol, am mai scris ca sunt elev si in timpu liber invat si lucrez cu jumate de norma la o firma pt a ma putea intretine si doresc anularea amenzii din motive financiare. la proces judecatorul a spus: avand in vedere ca nu ai cazier, nu ai provocat scandal, esti elev si lucrezi pt a te intretine si ca regreti cele intamplate, stabilesc transformarea amenzii in avertisment. |
--------------------
BMW
330D
2001
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 00:01 |