Contestare rezultate examen pt permis de conducere
![]() ![]() ![]() |
Contestare rezultate examen pt permis de conducere
aphophis |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|||
Petea |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 142 Joined: 31 August 05 From: Iasi ![]() |
Cand am dat eu sala stiu ca politistii au ales doi martori dintre candidati care sa asiste la corectura, tocmai pentru a se evita discutiile ulterioare privind corectitudinea corecturii. Asta se intampla acum 2 ani dar s-ar putea ca sistemul sa fi ramas. Oricum, intrebarile au o groaza de capcane si nuante, eu am gresit doua si nici acum nu m-am prins care
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- is Eten Glofiish x500 + iGo Romania 2006
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Am inteles ca se schimba chestionarele in ceva timp ( de luna asta parca), si chestionarele vor avea mai multe intrebari (in juir de 50 tin minte), din care tot timpul doar 1 va fi corecta.
This post has been edited by testike: 2 Sep 2006, 09:01 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
SerbanS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 449 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Si in plus e posibil sa fi invatat gresit- multe din intrebarile din chestionarele de Ilioara sunt cu raspuns gresit.
|
--------------------
Renault Symbol
1.5 dci 80 cp Dynamique + clima
2006 A studia și a nu gândi este o risipă. A gândi și a nu studia este periculos.
|
|
..IcemaN.. |
![]()
|
![]() membru drept superior Group: Members Posts: 38 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti-Dristor ![]() |
milioane de oameni au tot picat, si sala si traseul....si nu s-au mai mosmondit.
prea v-ati americănit cu totii...serios frate. contestatii, dat in judecata pt nimicuri. si eu cand am dat de permis... am picat sala cu 21..dar am tacut si-am mai dat odata. ..a doua oara - 24 sala si traseul fara nici un punct scazut. nu zic sa nu va folositi drepturile...dar nu pt toate rahaturile si in exagerare. asa ca... sa puna mana pe carte, sa vb cu instructorul sa mai conduca vreo 4 ore si sa dea din nou. asta e solutia. mai e o categorie: "frate, daca nu dai banul, nu ti-l da" ....BULLfuckinSHIT. pt astia am o sugestie: cum cu o floare nu se face primavara si nici nu aduci o femeie in pat (de obicei ![]() |
--------------------
Dacia
Berlina
1997, 1.4 L
- B- -ICE CHOKE!!!
on my exhaust smoke ! :)) |
|
Apostol Bogdan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 30 June 04 From: cluj-napoca ![]() |
de la 1 ianuarie se schimba chestionarele adica alea cu 50 intrebari si minim 36
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate Plus
Gri comette/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 22:52 |