planetara stanga, planetara lunga la solenza cu probleme
![]() ![]() ![]() |
planetara stanga, planetara lunga la solenza cu probleme
gl77vio |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
- GL-08-PRG
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Chiar ca e aiurea ! Si eu ma apropii de 70.000 Km. Insa nu am schimbat NICIODATA nici un burduf de planetara, pe nici o parte ! Poate ai totusi vreo tabla sau ceva pe acolo care ajunge anormal de repede la burduf. Ai observat intai ca se rupe in acelasi loc ? Sigur freaca ceva ! Scutul totusi nu cred sa fie....
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
zmeckeru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 16 April 06 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
Am schimbat si eu acum 30.000km burduful pe stanga...cel de la roata...acum e scofalcit...sa vedem daca mai ajunge asa dupa ce schimb planetara...ca e cazul...asta dupa ce am schimbat si pe cea din dreapta...dar pana la urma care e aia mai lunga?stnga ssau dreapta?
|
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 FFN
2006
|
|
B-53-SDP |
![]()
|
![]() 1.6 16v E5 + GPL Group: Members Posts: 489 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si eu am schimbat burdufele la ambele planetare si prostia mea a fost ca am mers mult cu ele sparte si acum cam bat rau planetarele. Dar asta e.
Din cate stiu eu sper sa nu ma insel pe stanga ai planetara scurta. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureat 1.6 16v E5+ GPL On the street, drive safely and reponsibly and wear the seatbelt !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:40 |